Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Jak Zarobic 100k w 2 tygodnie?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=171417)

Azkabanczyk 19-04-2008 09:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <^>Skorupa<^> (Post 2008777)
http://tibiaring.game-host.org/ jeśli sie boisz wejść nie wchódź. To strona gdzie można sprawdzić ukryte postacie innych osób.

Ciekawe. Pierwszy raz slyszalem o czyms takim i pierwszy raz widze taka strone. Ale... Jak oni moga sie dowiedziec, o stanie konta? Mozesz mi to wyjasnic, bo tego troche nie rozumiem :/ Najlepiej tu, aby kazdy tez od razu wiedzial, albo na priv jesli chcesz. Mi to nie robi ;)

Migon 19-04-2008 09:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thunus (Post 2008502)
Jak miałeś haka to spróbuj to tym kolesiom jakoś wyjaśnić.Ładnie przeproś czy coś takiego,a jeśli to nie zadziała to wykorzystaj coś z innych postów.
Ps:ja miałem haka kiedyś(tylko to byla inna gra) i też powyzywal kolegów z gry.Powiedzieli,że będą mnie gonili cały czas(czy jakoś tak),ale powiedziałem im o haku,przeprosiłem i mi dali spokój i dalej byliśmy kolegami:]

Pozdro

Zajebistych masz kolegów ;]....

Topic : Weś 100k to jest jakieś 30zł.. A ta postać jest mniej warta ;s.. Najlepiej weś zrób nową postać na tym accu i ukryj.. Wątpie żeby debile wysyłali smsy po 10zł, żeby sprawdzić czy coś masz na tym koncie ;]

Pzdr.

LK. 19-04-2008 09:21

double<znaki>

LK. 19-04-2008 09:22

Mam pytanie czy da sie zarobic 40+ ed przez 90 dni (pacc) 350k?

Alcata 19-04-2008 09:30

Co do tego tibiaring:
Po 1 to zeby poznali twojego chara za sms musialbys sie nim logowac, a jak nie bedziesz nim wchodzic na serw w ogole to chuja sie dowiedza bo ta stronka dziala sprawdza to w ten sposob ze porownuje relogi i np deady czyli masz 100 ek i 45 msa padasz msem i 10 min potem ta osoba pada on tego ek, powtorzy sie to 3-4 razy i juz jestes "zanotowany". Nie logujesz, nie zabijasz- jestes w 100% bezpieczny.
Po 2 to ta stronka jest stworzona przez polakow i popularna jest tylko w Polsce (a i to nie dokonca co widac po postach niektorych ludzi) wiec jesl ci goscie to brazole, hiszpanie szwedy czy angliki to sie nie boj.

A co to placenia, nie warto placic, przez ten czas zarabiaj kase najwiecej jak sie da, w ostatnim dniu wolnosci nabij rs, i rob nowego chara-majac 100k zarobione przez te 2 tygodnie i kasa ze zrobienia new chara (desert-10k, paradox- 20k (32 talony po 320 gp each u npc+10k kasy, kasa zarobiona expem) i za miecha spokojnie zrobisz taki lvl jak masz i skille i bedziesz zajebiscie bogaty :P
Wniosek ? Nie plac !

@edit
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LK. (Post 2008824)

Jak umiesz grac to tak

Azkabanczyk 19-04-2008 09:31

Jasne, ze sie da... Wystarczy umiec i chciec ;) Osobiscie, ci nie powiem dokladnie gdzie, jak z czym bo az tak na Druidzie sie nie znam. Ale te 350k w 90 dni PACC'a to nie problem :)

Picinhoxs 19-04-2008 16:54

Pierd.... i tyle jakie to levele ze chca 50k za insult :| W 2tyg mozesz sobie dobrego pallka zrobic nowego a tego np na pk miec:O

Tom@$Z 20-04-2008 11:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LK. (Post 2008824)

Ostatnio kumpel zaczął robić lootbagi w Mino Tower na Darashii, +2,+1,0,-1-2 floor.

Od 8 lvla do 24 zarobił w ten sposób druidem 240k, co jest moim zdaniem niemałym wyczynem (dorobił się ksywki no-lifer, ale cóż : D)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alcata (Post 2008831)
Co do tego tibiaring:
Po 1 to zeby poznali twojego chara za sms musialbys sie nim logowac, a jak nie bedziesz nim wchodzic na serw w ogole to chuja sie dowiedza bo ta stronka dziala sprawdza to w ten sposob ze porownuje relogi i np deady czyli masz 100 ek i 45 msa padasz msem i 10 min potem ta osoba pada on tego ek, powtorzy sie to 3-4 razy i juz jestes "zanotowany". Nie logujesz, nie zabijasz- jestes w 100% bezpieczny.
Po 2 to ta stronka jest stworzona przez polakow i popularna jest tylko w Polsce (a i to nie dokonca co widac po postach niektorych ludzi) wiec jesl ci goscie to brazole, hiszpanie szwedy czy angliki to sie nie boj.

A co to placenia, nie warto placic, przez ten czas zarabiaj kase najwiecej jak sie da, w ostatnim dniu wolnosci nabij rs, i rob nowego chara-majac 100k zarobione przez te 2 tygodnie i kasa ze zrobienia new chara (desert-10k, paradox- 20k (32 talony po 320 gp each u npc+10k kasy, kasa zarobiona expem) i za miecha spokojnie zrobisz taki lvl jak masz i skille i bedziesz zajebiscie bogaty :P
Wniosek ? Nie plac !

@edit

Jak umiesz grac to tak

Ta stronka jest aktualnie cholernie spopularyzowana.. Nie tylko wsród PL =/

L.Sniper 20-04-2008 16:38

Nie warto ratowac tego palka, zrob nowa postac ;)

pikso 20-04-2008 19:02

mozesz isc tez na barby gp i loota trzaskac 3h i masz 30-40k :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11.