Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Ferumbras - Celesta 2008/04/18 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=171714)

Mateuszek12345 21-04-2008 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monouth (Post 2013907)
Nie rozumiem ani jednego słowa z Twojej wypowiedzi ,czy kiedykolwiek groziłem Ci? Boże... dzieciaku wyjrzyj przez okno i zobacz czy huśtawka się zwolniła.

Co do znajomości ,skąd możesz wiedzieć ze nikogo tam nie znam? Hmm... ale to tak btw ,bo nigdy z Tobą retardzie nie rozmawialem.

hmm zamknij się gnojku bo już i tak jesteś noobem
a może opowiesz jak zabiliście mniszka na poi, bo miał przerąbane u waszych kolegów z recon/srecon
Zabiliście go z zimną krwią twierdząc, że nie zapłacił.

I dziwicie się ****e, że Gm nic nie pomógł. Połowa z was wisi na włosku między delete a grą i miał wam uwierzyć...
21:03 GM Lifeguard [2]: if you feel the danger, you can leave
POzdro

down:
Mówił dokładnie, że pada bo nie zapłacił nie wciskaj kitu stałem tam obok. Mniszek why a my nie zapłaciłeś.

Timox 21-04-2008 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mateuszek12345 (Post 2014320)
a może opowiesz jak zabiliście mniszka na poi, bo miał przerąbane u waszych kolegów z recon/srecon

I dziwicie się ****e, że Gm nic nie pomógł. Połowa z was wisi na włosku między delete a grą i miał wam uwierzyć...
POzdro

Btw.
Wcale nie mówili że nie zapłacił, a zabili go bo kiedyś bloknął jednego członka z ich gildii.

Monouth 21-04-2008 22:49

Dokładnie zabił [CHAR]Gryphie[/CHAR] mojego rl na 12lvl chyba jak był afk ,to był odwet ,a mniszek na poi jeszcze krzyczał że gdyby nie to że ma mały lvl to by nas pier***** i nie płacił bo jesteśmy jeba**** noby :P więc dla mnie to była decyzja z automatu.

Pozdr. dla tych co myślą :)

kirocron 21-04-2008 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mateuszek12345 (Post 2014320)

POzdro

down:
Mówił dokładnie, że pada bo nie zapłacił nie wciskaj kitu stałem tam obok. Mniszek why a my nie zapłaciłeś.

ty trolu nawet swojego nicka nie podasz bo srasz w gacie ze strachu, a sie wypowiadasz na tematy na ktore pojecia nie masz. ubil kiedys jednego od nas na afku to dostal to samo - czego sie innego spodziewal idiota?
a jakos cie nie widzialem zebys stal obok jak padal mniszek - moze pokaz ktory to ty?
http://i18.photobucket.com/albums/b1...nne/UO0004.jpg

po drugie - skoro tak nas nienawidzisz, to pomysl - placisz znienawidzonym przez siebie ludzia 200k zeby zrobili dla ciebie quest... widac, że masz wysokie poczucie wlasnej wartosci.

po trzecie - zjebalismy na feru czy nie, tak naprawde to nasza sprawa. ale to nie zmienia faktu, ze pajace z securum sie wjebaly i przeszkadzaly.

Mateuszek12345 21-04-2008 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kirocron (Post 2014712)
ty trolu nawet swojego nicka nie podasz bo srasz w gacie ze strachu, a sie wypowiadasz na tematy na ktore pojecia nie masz. ubil kiedys jednego od nas na afku to dostal to samo - czego sie innego spodziewal idiota?
a jakos cie nie widzialem zebys stal obok jak padal mniszek - moze pokaz ktory to ty?
http://i18.photobucket.com/albums/b1...nne/UO0004.jpg

po drugie - skoro tak nas nienawidzisz, to pomysl - placisz znienawidzonym przez siebie ludzia 200k zeby zrobili dla ciebie quest... widac, że masz wysokie poczucie wlasnej wartosci.

po trzecie - zjebalismy na feru czy nie, tak naprawde to nasza sprawa. ale to nie zmienia faktu, ze pajace z securum sie wjebaly i przeszkadzaly.

Hahaha szedłem kumpla charem a poza tym nie napisałem że stałem jak padał tylko stałem tam obok a co do nicku to znasz mnie dobrze i ci nie powiem
secrum są lepsi od was i nie szpanuj że umiesz pisać, padaliście jak much i straszycie że na poi im wpadniecie, chcecie znów paść Oo nie boicie się ja bym nie poszedł z takim zgraniem to waz roty pozabijają
piszecie na nich jozimy a sami jesteście jak jaskiniowcy zadufki w swojej gildi i tym że mają 200 lvl Oo

kirocron 22-04-2008 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mateuszek12345 (Post 2014750)
Hahaha szedłem kumpla charem a poza tym nie napisałem że stałem jak padał tylko stałem tam obok a co do nicku to znasz mnie dobrze i ci nie powiem
secrum są lepsi od was i nie szpanuj że umiesz pisać, padaliście jak much i straszycie że na poi im wpadniecie, chcecie znów paść Oo nie boicie się ja bym nie poszedł z takim zgraniem to waz roty pozabijają
piszecie na nich jozimy a sami jesteście jak jaskiniowcy zadufki w swojej gildi i tym że mają 200 lvl Oo

przetlumacz to analfabeto na polski to moze ci odpowiem...

Rafayen 22-04-2008 08:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macqren (Post 2014315)
@up
o. czy to ten ziomek co kiedyś dał delete'a, mówił na forum, że koniec z tibią i po 2 dniach dał undelete;a i grał dalej jakby się nic nie stało? : - P
niee.... nie moge się mylić : - )

Widocznie możesz ;)

Szybki'lols 22-04-2008 08:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monouth (Post 2013504)
Tak Szybki'lols Karo Cię ubił kupiłeś chara na Uniterze i myślisz że jesteś fajny. Musisz widocznie zmienić swojego psychiatrę. Sam nie raz padłeś w naszym trapie więc się nie udzielaj ,tak wrócę na nasza Celeste.pl i co Ci do tego? bo tam flugałeś wszystkich nie miłosiernie zostałeś warnowany 30x zbanowany na IP ale waleczny Szybki'lols umie szybko tworzyć nowe konta. Spoko nie mam nic przeciwko temu byś musiał wyładowywać w internecie swoje emocje. Następnym razem możesz oszczędzić nam takich doznań. Co do twoich Ferumbrasowych motywów ,wybacz ale Ty nie masz tu nic do gadania jesteś mały i zawsze będziesz dla Ciebie Allegro to główny atut sam kupiłeś sporo mojego GP nawet o tym nie wiedząc ,moi sellerzy mnie o tym powiadomili. Co do Orshów itp ,zgranie zgranie eh nie będę się powtarzał trolu :) wyraziłeś swoja opinie która oparłeś na OTS i tym podobnych wiec mi tu nie polemizuj. Wracając do mojego Real życia to w nim nie brakuje niczego jest idealnie chcę grać gram nie to nie a Tobie Trolu nic do tego :) wiem że chciałbyś mieć tak bujne real życie jak ja ,spoko przyjdzie pora postój trochę w DP i pogadaj z NPC może Ci pomoże. Pozdr TrolisQ

I co z tego jak grałem na Celesta kupiłem raz 300k może mniej nawet nie pamiętam ? ale wiem że to tylko raz eheh a nie cały czas : ) po 2 nie żyje allegrem bo Lotha mam od 1 lvl :) nie wierzysz spytaj się.A mówisz że mnie ubiłeś nie raz z Karo tak podaj chociaż jeden raz,ss? gdzie ? za co bo jak ja pamiętam to nie padłem od Kalolela ani razu ani od Ciebie bo w przeciwieństwie do tych nóbków co padali na waszych trapach pro evul ja umiem grać ;) więc nie padłem ani razu i skończ te swoje pro super teorie że kto nie nie gra już na Celesta to musi nie grać z powodu bo go ubił kalolek ja nie grałem bo to noobski serv. a i caly czas pierdolisz że np ktoś Ci pojedzie albo powie Ci prawde to zaraz super text - nie grasz bo kalolek Cię ubił. - szkoda mi takich jak Ciebie

czekam na next :) bajko pisarzu.

KoXiS 22-04-2008 15:02

Kris

Waw Szybki'lols, ale z Ciebie LOLS :D:D:D:D:D:D. Pamiętam Cię robaczku :baby:. Yoozek, a Ty spi... na wózek.

P.S. Nicku i tak nie podam, bo się Ciebie boje (Licze na wyrozumiałość z powodu szczerości 8o).

Miszczu 22-04-2008 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monouth (Post 2013907)
jebnij sie w czache bo na valori niepograsz jak nie uzyskam przeprosin enjoy

Sprawdź swoją skrzynkę wysyłanych wiadomości jeśli wiesz o co mi chodzi.
Szkoda by mi Cie było gdyby nie to ,że nienawidzę kłamców.

captcha 23-04-2008 22:07

ale macie problemy :)

Macqren 24-04-2008 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafayen (Post 2014958)
Widocznie możesz ;)

Chyba jednak nie ; - )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:02.