![]() |
Jeśli chcesz Tibię 3D to proszę bardzo:
http://pl.youtube.com/watch?v=qtJvbVQgHMY lub: http://pl.youtube.com/watch?v=FW-X9IQGthE więc?? |
Jesli kiedys bedzie tibia 3d, przechodze na world of warcraft.
|
@up
Ja tak samo char na allegro i na WoW |
Ja mam nadzieje ze tibia stanie sie 3D :) moze wtedy dzieci wyjdą poza 4 sciany swojego domu :<
|
Cytuj:
Pozdrawiam wszystkich, którzy nie chcą żeby Tibia splajtowała i stała się 3D :) |
Wedlug mnie, zmiana grafiki Tibi z 2D na 3D jest tak samo niemozliwa, jak zmiana grafiki WoW/Metin 2 z 3D na 2D. Skonczcie wiec bezsensownie postowac bo to nie dosc ze nikomu nic nie da to jeszcze zasmieca forum.
|
Tibia powinna zostać taka jaka jest! To jest jej klimat i nic tego nie zmieni!
A oprócz tego Lineage2 nie jest syfem (dla mnie) nie porównuje tych 2 gier bo to jest zupełnie co innego... Grałem w Tibie potem w L2 potem w Tibie potem w L2 i znów w Tibie! ;) |
Jest masach syfiastych MMORPG 3d, czemu tibia miałaby stać się jednym z nich? http://www.anemora.com/Windale/
|
Cytuj:
|
Wiem, że nie lubicie jak się gada o OTS'ach, ale jakaś grupa (nie pamiętam nazwy) już zaczęła prace nad klientem 3D do OTS'ów, mam nadzieję, że CipSoftowi to nie przyjdzie do głowy, bo widziałem jak to będzie wyglądać, i na 89% Tibia straci swój urok.
|
...
Tibia 3D Byla By Njawiekszym Syfem jaki mozna Bylo By Zrobic.. Ta Gra Ma Swoj Klimat i Dlatego Gra W Nia Tyle Osob..
|
w tibie gra wielu ludzi dlatego zze jest 2d i tym rozni sie od wielu gier. gdyby tibia byla 3d to wiekszosc ludzi przestalaby grac
|
Ludzie, pomyślcie co wy w ogóle piszecie O_o Klimatyczna Tibia? Super Tibia bo 2D?... Wy chyba nigdzie nie byliście na raidzie w Wow'ie/Lineage2 ....
|
@up
nom, ludzie bili bossa 14h, przy okazji padajac 200 razy kazdy, ale klimat ._. |
a co ma człowieku bicia bosa ileś tam czasu do klimatu?!?!?!
i bez przesady ... jakie 14h? ... |
tibia niebiędzie 3d :> pozatym kto chce grać w tibie i tak będzie w nia grał ja wole rozbudowane 3d dlatego gram w wow'a ;]
|
Cytuj:
Pomysl sobie ilu ludzi zginelo zanim Unit na Titanii znalazl sposob na farmienie ( bo to juz nawet nie jest uczciwa walka tylko farmienie ) Orshabaala. @temat: Tibii 3D nie bedzie, bo gra musialaby powstac zupelnie od zera (tak aby pozbyc sie wszystkich absurdalnych elementow jak np. strzelania do celu znajdujacego sie za plecami albo niemozliwosci przechodzenia przez niewielkie kamienie ), wiec nie bylaby juz Tibia. |
Cytuj:
Cytuj:
PS: nie żebym czepiał sie tak bardzo WoWa, bo porównywanie go z Tibią mija sie z celem z wiadomego powodu |
Teraz Tibia ma swój klimat, może i z każdym up'em maleje ale MA. Gram w Tibię, ponieważ jest czytelna grafika. NIE DLA TIBII 3D !X(
|
Heh prawda jest taka, że 2D zawsze jest czytelne, a 3D trzeba umieć robić. W MMORPG jest zawsze problem z czytelnością w 3D i z kosztami w sprzęcie po obu stronach by taką grafike obsłużyć. Myślę, że za 10-20 lat grafika pobije czy zrówna się z 2D w czytelności a przy tym będzie 100X bardziej klimatyczna i jeszcze lepsza. A do tego czasu niech tibia będzie w 2D :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:53. |