![]() |
Z racji, że jako tako nie ma oficjalnego tematu to tutaj napiszę.
Grafika: Bardzo ładna, nie przeczę, lecz brakuje mi w niej akcentów z Tibii (w końcu o niej jest strona) i na pierwszy rzut oka wygląda to jak jakaś strona o lasach (górne logo Tibia.pl - drzewa?) Przejrzystość: Strona bardzo czytelna i przejrzysta, nie mam zastrzeżeń. Bez problemu można się połapać, gdzie co jest. Uwagi, zastrzeżenia: Trochę mnie drażni panel boczy menu głównego. Czasem przeskakuje zbyt szybko w inną kategorię, bo za szybko jadę kursorem w stronę pod panelu w jaki chce kliknąć (np. będąc na "Regulaminie" i chcąc wejść w dział "Forum" przeskakuje mi do "Linków" bo za szybko myszką za bardzo jadę myszką do góry w stronę linku docelowego). Może to jest tylko kwestia przyzwyczajenia. Newsy są teraz znacznie bardziej czytelne, to jest plus. To chyba wszytko. |
Nie wiem czy ktos o tym, ale jest taki bug, ze jak najade na gorne menu np. na Bron to nie da sie wybrac np. Miecze bo jak zjade myszka nizej to zaraz to menu znika ;)
|
strona jest dojść nieczytalna szczególnie ze względu na źle dobrany kontrast kolorów, dodatkowo nawigacja jest nieco trudniejsza, dla mnie któtkowidza wygląd tej strony jest bradzo męczący dla oczu
|
masakra... layout juz dawno widzialem i mi sie bardzo podobal ale to co z nim (chyba?) ten programista porobil to straszna rzecz. wszystko mi sie zacina, przesuwa bez plynnosci. ogolnie pomysl ciekawy, ale wykonanie... porazka.
|
Na górze można coś podobnego do starego loga strony :) Ale nawet ładnie wam to wyszło, mi się podoba, choć stara była chyba lepsza.
|
Jak dla mnie jest brzydki, a napewno nie pasujący do tematyki strony. Przydalaby sie mozlliwosc zmiany layouta.
|
Czemu na logu jest reklama? Moze w ogole zrobice ze stronki jedna wielka reklame, a newsy umieszczajcie w lewym dolnym rogu? Przez te reklamy strona odrzuca. Lepsza jest tibia.net.pl ;)
|
Moim zdaniem grafika jest ładniejsza lecz nawigacja beznadziejna (według mnie). Chyba przeniosę sie na tibia.org.pl, choć zawsze wolałem tibia.pl.
|
Cytuj:
Niestety tibia.pl to nie juz to samo i trzeba podmienic linka z t.pl na forum ;( |
No fajnie :D. Oczywiście szablon został zjebany jak był, a nikt z supportu nic na ten temat nie powie...taa jak ostatnie tchórze...lub lenie, którym nie chce się zajrzeć do prawdopodobnie najważniejszego działu na forum. Pff na takie władze...
|
Moim zdanie teraz jest gorszy wygląd. Nie wiem poco zmieniali jak i tak bylo przeżyście i bylo cos dobrze znaleść. Teraz to nawet nie wiadomo jakie potwory są na danej arenie. :(
|
A ja mam pytanie:
Czy ten wielki czrany pasek zajnujący 1/3 strony (jak się zjedzie trochę niżej) będzie cały czas, czy zostanie wykorzystany? Jak nie to: "stary layout plax! ;(" |
@Wylansowany
Pewnie Bosal wrzuci jeszcze pare reklam, phi - 6 więcej, 6 mniej, co za różnica. I tak zrobił z tej strony jedną wielką, niewyraźną witrynę zalaną Googlami i innymi pierdołami. Ssyf goni ssyf, a grosz do grosza... |
boski, a kiedy bedziesz aktualizowac vb? ;)
|
Cytuj:
|
Teraz to dopiero ładnie można pawia puścić na monitor. Bosal jak zwykle się postarał.
|
Cytuj:
|
Ja nie mam AdBlocka, jakos reklamy nie przeszkadzaja mi w korzystaniu B)
|
Cytuj:
Ale na razie rzeczywiście, wielu narzeka na reklamy, ale w rzeczywistości niewielu przeszkadzają...(? :confused:) |
Nowy wygląd jest do duszy, ciężko się operuje, mam nadzieję, że jednak z czasem ulegnie paru poprawkom, bo aktualnie wygląda to kiepsko...
Co do zmian na samym forum, nowy panel użyszkodnika, to trochę namieszano zmianą ale dla nowych będzie to norma a starzy wyjadacze forum się przyzwyczają o ile nie stracili zębów ivul spammmując :< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:38. |