![]() |
Moze silki stanieją ;>
|
Pff widać , że cipom brakuje już pomysłów na eventy. Już się boję o next update jak zwalą tibię jeszcze bardziej.....
|
kurwa co to ma znaczyć. co z ludzni mktórzy musieli pracowac na assassin outfit, co oni z tego maja jesli teraz bedzie on 2x tanszy X(
te addonon items bedzie mozna chyba dla wlasnego uzytku, bo sellanie ich bedzie nieoplacalne wiec duzo nie zarobia ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Hehe, ciekawe co bedzie!!! Toples?!?!?! XD, moze dodadza czapki z daszkiem , albo bikini, stringi :P, znaczy stringi biustonosz itp to tylko addony tak tto nudysta..
|
A mi to Was wszystkich żal co tak gadają że wszystko co Cipsoft zrobią to do dupy jest i sie nie podoba .Jeśli aż tak Was to denerwuję to przestańcie grać i tyle nikt Was przecież nie zmusza A mogę się też założyć że wszyscy co tak lamentują to też będą siedzieć na tibi i lotować te addon itemy. Ja uważam że dobrze zrobili wprowadzając outfit event ponieważ nie wszyscy ludzie maja tyle pieniędzy żeby kupić sobie jakieś itemki do addonów.
|
Cytuj:
|
Hmm...
Może zrobie se jakiś addon dzięki temu eventowi...wszystko jest wporządku,lecz addony co niektóre będzie miała co druga osoba, i staną się mniej popularne i cenione. @Down Są też i plusy,Cyclopolis pewnie będzie wolne ;) |
ja pier papier... co z tego ze jest np. 2 x loot addon itemow jak bedzie huntowac 3 x wiecej osob co sie rowna jakies 0.7 normalnego lotowania...
|
Rozpatrzcie tę sprawe tak. Odrazu ludzie się rzucą na piratów, gsy, demony etc. Tak jak mówił pan up że już piraci na cały tydzień zajęci. Ale zawsze wbiją się nooby co mają zajmowanie w du*** i będą też bić, co da taki efekt że nikt się na tym zbytnio nie wzbogaci, a nawet jeśli ktoś by chciał kupić full assassin outfit etc. to wkońcu wszyscy wykupią itemy wylootowane w czasie eventa i gospodarka powinna wrócić na normalne tory (istnieje też możliwość że od czasów wprowadzenia addonów ważny sektor addon itemsów upadnie powodując istny krach rynkowy). Ale mogę zapewnić iż nie należy się spodziewać zwiększenia zarobku na 1 paccman'a, a także na dłuższą metę zwiększenia ilości rzadkich addonów, dziękuje za uwage. Jedyne osoby które mogą na tym skorzystać to ludzie którzy trochu pomyślą i pójdą na jakieś inne expowiska, na których będzie pusto (np. hydry).
to chyba wszystko na ten temat, nie mówię już nic o respie który będzie zablokowany przez nadmierną ilość ludzi na expie (jak będzie co chwile ktoś przechodził po respie to raczej zbytnio loota nie ujżycie w dużych ilościach, to samo się tyczy potworków z których ten loot by leciał). Jedyne na co licze w tym weekendzie to na 1 addon itemka którego potrzebuje i który może stanieje (jakby ktoś gadał jestem faccem i pacc kupuje na wakacje :P). |
Dokoańczając 2 wypowiedzi up wiąże sie to z paroma aktywowanymi paccami ( wiecej $$$ dla cipków ) oraz reklamą...
|
ja mam pytanie...
wie ktoś moze czy zrobia "wysyp bossów", mam na mysli tutaj np. THF, Demodras, Tiquandas itp... w koncu z nich leca addon itemsy... wie ktos cos na ten temat? |
Cytuj:
Sex: female Profession: Druid Level: 39 Account Status: Free Account 1.Cipy musza zarabiac(byle nie dziki takim jak ten ewentom...) 2.Trudno Ci uzbierac 1zł dziennie 3.Tibia na faccu to jak hmmm..wersja demo jakiejs gierki xd co do samego ewentu: dnoooooo |
Będzie jak na expie x2. 1000 osób na dlach, gsach itp. :) I niech tak będzie ja sobie pójdę gdzieś indziej na necro na przykład. :P A jak ktoś już nazbiera tych itemków radze zostawić i sprzedać za 2 tygodnie ;p O wiele więcej kasy zarobi się. :confused:
|
Cytuj:
Tak niektóre powinny być rarem ,ale jak ktoś ma niski level to nie stać go na Hunter Outfit albo Summoner. |
To w ogóle nie zgadzam się z tym co Cip-Sofci robią.
Ja kupowałem silki po 7-8k a teraz dzieci będą sprzedawać po 3;/ Większego debilizmu to już nie da się chyba wymyślićX( I oni chcą aby coraz więcej ludzi grało... |
Cytuj:
ale i tak nie zaprzeczysz że dsm/c legi/rots i meduska są potrzebne do tego addonu :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
W kazdym razie jest to mozliwe. |
Cytuj:
@Wszyscy narzekający na każdą zmianę jaką cipy wprowadziły Można troszke pomyśleć i wydedukować że nie koniecznie trzeba wszystkim oznajmiać że oni to robią dla kasy... to jest ich praca, więc logiczne że pracują dla kasy... nie trzeba się zbytnio wysilić żeby dojść do wniosku że oni pracują dla kasy, bo to normalne że się pracuje dla kasy, a pracuje się żeby mieć kasę, bo inaczej by to już nie była praca za kasę, a oni pracują żeby dostawać kasę... Zrozumieli? Bardziej łopatologicznie nie umiem, przykro mi, mogę tylko uświadomić, że wam wszystko źle - nowe update źle ; nowe zmiany źle; krótkie okresy kiedy można przy pg'ować źle, dobrze by było według was, gdyby zatrzymali tibię a poziomie 7.6, nie pomyśleliście tylko że wtedy to byście narzkali że się nic nie dzieje Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:21. |