Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie II (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172587)

Tk_shakowany 28-04-2008 21:58

szczegoly plis

wymienie typa znanego aby nei bylo offtopu

TYRYTYTYTY

CALIS FLAM

//thuygioshok aka ekipa pogromcuw musz i oceanuw

Faytah 28-04-2008 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 2028955)
ojj cos chyba niewyszlo nam ;)

more szczegolow = thx

ap* uprzedziles mnie lapsie

topic* łar trfa :cup:

edit ! rotfl of day
22:40 Amos Gazno [21]: co bys chcial za ubicie 60 lvl

Leon Zawodowiec WANNABE!

Smokuu 28-04-2008 23:14

Uhmmmmm nie wyszlo, szkoda,moze next time

Guys mozecie podziekowac stwórcy tego Elf bota, bez niego nic byscie nie zdzialali :)

Mlodzieniaszek 28-04-2008 23:15

Fuc***ing OWNAGE...xD

Gz.

Koszyk 28-04-2008 23:26

Huh :D Fajna akcja

17:1

Dla interr~

btw. Leszczu _/

Medivh Shady 28-04-2008 23:37

;P i znowu becki xD , tak to rozumiem biegnanie po ank bez noobcharow , i nie mowcie ze nie macie elfa bo 1000+ w bugisa to nie wiem skad sie wziolo ( napewno nie wasze zgranie )

nastepnym razme nie chwalcie sie na vencie o ktorej macie massa i niech leszczu z ranca nie ustawia kazdego sorca na massa bo to perfidnie widac ;P jak pokolei sie kazdy sorc loguje i wylogowuje a na koncu leszczu

kamsz 28-04-2008 23:44

ze tak powiem,

<- ;(

*hint dla nie kumatych - avatar*

Czubek^^ 29-04-2008 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2029144)
Uhmmmmm nie wyszlo, szkoda,moze next time

Guys mozecie podziekowac stwórcy tego Elf bota, bez niego nic byscie nie zdzialali :)

Wam za to gra w ping - ponga chujowo idzie.

Smokuu 29-04-2008 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2029175)
;P i znowu becki xD , tak to rozumiem biegnanie po ank bez noobcharow , i nie mowcie ze nie macie elfa bo 1000+ w bugisa to nie wiem skad sie wziolo ( napewno nie wasze zgranie )

nastepnym razme nie chwalcie sie na vencie o ktorej macie massa i niech leszczu z ranca nie ustawia kazdego sorca na massa bo to perfidnie widac ;P jak pokolei sie kazdy sorc loguje i wylogowuje a na koncu leszczu

Czy ty med jestes az tak głupi czy tylko udajesz? :confused:

Jesli mieli by elf bota to by bylo po was, Jest cos takiego jak spam hotkey, damoon caly czas pierdolil zeby zaznaczy tego i tego i trzymac hotkey czy to az tak ciezko? z jednej strony wiem ze probowalismy ustawic NG combo na damoona , niektorzy byc moze ustawili i wyszlo to combo 1000+ ale to przez NG bot a nie Jakis elf.:)

notop 29-04-2008 00:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2029175)

a no musze pogratulowac int~ ;)

Eizix 29-04-2008 02:18

szacun dla suy, ze sie nie zachowuje tak jak ten caly smokuu i potrafi przyjac porazke z usmiechem na twarzy a nie plakac i zwalac na boty i chuj wie co jeszcze

jacke 29-04-2008 03:20

wygraliscie przez elf bota, orc bota, ng bota, fbi bota... a nastepnym razem sie odegramy, gates juz robi vista bot'a specjalnie dla lr :X

lol

Picinhoxs 29-04-2008 08:05

Tak czytam i nikt suli buli po ortografi nie pojechal O.o

E czaicie gram sobie przed chwila i mnie wylogowalo ;s

Czaromydlo 29-04-2008 08:13

Co ja widze Co sie dzieje La Revolution NIE ISTNIEJE ? hAHUAHUAHUAHHAUHAHUAHUA :D

Gidekab 29-04-2008 08:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jacke (Post 2029245)
wygraliscie przez elf bota, orc bota, ng bota, fbi bota... a nastepnym razem sie odegramy, gates juz robi vista bot'a specjalnie dla lr :X

lol

07:59 Boil [120]: NA DOL JEWS'Y

Następnym razem zastanów sie 2 razy zanim coś napiszesz

Medi:
to nie tyle brak noob charów sprawił ze dostaliśmy takie lanie co brak organizacji nie udało nam sie zebrać teamu w jednym miejscu większość z nas wyłapaliście pojedynczo a jak sam zapewne wiesz w pojedynkę nic nie zwojujesz ja sam spadłem w 1 sekundę no może 1,5(noob char który wypchnął mnie ze schodów).

Gratki za ładną i sprawną akcję z waszej strony

Vamaxan 29-04-2008 10:26

heh chlopaki z nexuss wczoraj pokazali klase ehh 5 dedów za 1 :D pzdr

gigoro 29-04-2008 11:44

Nexuss to najwieksze retardy jakich znam

jacke 29-04-2008 11:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czaromydlo (Post 2029307)
Co ja widze Co sie dzieje La Revolution NIE ISTNIEJE ? hAHUAHUAHUAHHAUHAHUAHUA :D

cos chyba zle widzisz :Q

notop 29-04-2008 11:53

e tam to tylko gra po co sie wczowac i wyzywac jak niektorzy,bezsens.Akcja jak akcja na wojnie zawsze ktos pzregrywa ,zawsze ktos wygrywa;)
a tak pozatematem

zastanwaiam sie czemu na tibia.com jakis noob dodaje fragi z nexusow i jakis VD do nas ,poowinien tez dodac w takim razie ormo fragi;)

LoluU$ 29-04-2008 12:04

o/ Interr~~
o/ Wiglaseek
o/ LR
o/ noobchar Tylik Elane
o/ Arcania

@tylik

Tylik Junior wpada mi dzisiaj na tower efa ... pisze "?" a ten zaczyna mnie pizgac mowie wtf man leave now... chuja pizga dalej ! zostalem zmuszony do ewakuacji ;/

@Wiglaseek

chlopaczeq nie ma kasy na war i zaczyna huncic 30 lvle jush !!111one !!

jebne se zdjecie z Wiglasiekiem !!11oneraz

http://i90.photobucket.com/albums/k2...ras/wiglas.jpg
http://i90.photobucket.com/albums/k2...as/wiglas2.jpg

poprostu szkoda mi troche wiglaska ;s i on chce wojne wygrac ;| juz widze jak to po wojnie bedize :P jebac Inter~~ jebac La Rev~ ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:25.