![]() |
Cytuj:
Leci nie .. i tansze.. są kup legi ; )) |
Ja na twoim miejscu kupiłbym Demon Helmet, waży tyle samo co Crown Helmet, a ma więcej obrony. Kupując Golden Legi stracisz jakże cenną dla paladyna, szczególnie na tym poziomie, pojemność. Oczywiście mówimy tu o zamianie Blue Legs na Golden Legs. Dla mnie wystarczyłoby Demon Helmet, Blue Robe, Blue Legs, BoH, Demon Shield, AoL. Reszta na E~, czy R~ Speary, Power Bolty, czy Assassin Stary. Wybranie takiego uzbrojenia gwarantuje ci mniej więcej dobrą obronę i dużą ilość załadunku na runy, czy manasy.
|
po wywodach tych wszystki "madrych" zdecydowalem sie nie kupowac nic :D, uzbieram sobie na softy 8o
|
@up:
Było sporo odpowiedzi "kup legi bo" "kup d helm bo", więc nie wiem czemu jesteś taką *_*CENZURA*_* |
A ja ci powiem zostaw jak jest i kup softy.
Mając aola tracisz 2 arma, która miałbyś z platinum amulet.Zamieniając b legi na g legi zyskujesz 1 arma więc się nie opłaca i tracisz jeszcze capa. Zamieniając rh na demon helmet jest tak samo. Podsumowując : z takim eq jak masz teraz nie jest ci potrzebny aol, więc zyskujesz 2 arma z platinum amuleta, którego z kkolei nie mógłbyś nosić z rare setem. ZBIERAJ NA SOFTY! |
Tylko, że SOFTY = AOL, też zapomniałeś o tym ^^
|
No, ale jak sie kupuje softy to chyba nie dla arma...A jak kupujesz demon helmet, albo g legi to chyba nie dla regeneracji many?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
a u mnie 80
|
temat do zamkniecia, kupilem softy i jestem fajny - tak na allegro kupilem - dobra temat do zamkniecia
a i lev juz 47 :D |
Cytuj:
|
Polepszając swoje eq najlepiej jest zacząć od tarczy. Kup sobie mms i aol.
|
Cytuj:
Minuta to 60 sekund, nie 100 :] @Topic Demon helmet, zdecydowanie ;] |
ej a bendziesh moim góru?
powiesh mi jak ustawic tibiaauto??? a gdzie ty botujeshh??? na bagach ??? |
Cytuj:
Edit : wrocmy do tematu :P |
Cytuj:
Skoro chcesz wrócić do tematu to czemu się nie wypowiedziałeś? :p |
Kup sobie g-legsy bo dh i tak bedzie z questa ;-)
|
Cytuj:
Raz chyba mi wolno ucieknac poza temat prawda? Edit : Lecz szybko staram sie nawiazac do niego :P |
Ja uwazam ze [ITEM][ITEM][ITEM][ITEM][ITEM][ITEM][ITEM][ITEM][ITEM][ITEM][ITEM][ITEM]golden legs[/ITEM][/ITEM][/ITEM][/ITEM][/ITEM][/ITEM][/ITEM][/ITEM][/ITEM][/ITEM][/ITEM][/ITEM] bardziej sie przydaja dla palla
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:14. |