![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Troche offtop:
Ciekawe kiedy bedzie slychac cos o update... |
Cytuj:
|
uaua :d
:o ja pie... ale fajnie... xDDD [SPELL]Ultimate Healing Rune[/SPELL] O.o8o
|
Ja tam lagów/kicków nie mam nigdy B)
|
W tibię gra bardzo dużo polaków, patrząc na ranking alexy najczęściej odwiedzanych stron tibia.com jest na 73 pozycji, z tego co wiadomo najwięcej grających osób jest z brazylii i z polski, a więc teraz powinny powstać 2 nowe serwery w tych państwach i najlepiej byłoby gdyby były to pvp może w końcu nie było by takich kicków, lagów... chociaż na polski serwer zleciałoby się dużo polaków z innych zwłaszcza niemieckich serwerów...
|
Owszem plynnosc i niezawodnosci tej gry zachwyca, niczym pokaz slajdow anatomii narządow wewnetrznych czlowieka wyswietlana radzieckim projektorem z czasow potopu szwedzkiego.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co to tekstu - nie chciało mi się czytać, zbyt zawiłe jak dla mnie, ale cóż, mam tylko 3 z infy... :baby: |
Cytuj:
|
żal
"Tibia to gra, która działa płynnie" mam komu tego DOWODY:
5.05.2008 godz. 16:30 :) |
Zaczelo sie od niegroznego 10 sec freeza myslalem ze cos przez przypadek mi sie sciaga ze strony a tu kick i nie wiem czy padlem czy nie, skoro server jest zlagowany a info moze byc pozniej dostarczone
|
Mogli by sie lepiej wziąsc za to żeby nie dało sie botowac mc ng itp bo jak narazie tibia chodzi jak chodzi i zapewne nie poprawio jej tylko tak gadajo ze cos bedo robic:evul: Np na tibia 7,9bylo tyle samo lagów co na 8,11 :baby:
|
Sorki że tu ale nie moge założyć nowego tematu niewiem czemu :( wziąłem udział w konkursie sms na pacc, niestety nieakceptuje mi mojej nazwy wiecie może jaka jest przyczyna? nick: Koliber'ek wszystko inne dobrze tylko nazwa zła i formularz jej nieakceptuje. Pisałem meile do obsługi technicznej, ale nieodpowiadają ;/ prosze o odpowiedź. pozdro :)
|
#up
No to może zrób nowego chara z 1 lvlem? Normalny bez ' |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja wam powiem tyle, idzcie pograc w CSa albo w Lineage 2. Tibia psuje glowe i jest denna :D A pozatym taka gra jak tibia powinna miec serwer na MPtrojce a nie na 1000000 komputerach jak tutaj napisali xD
Zmarnowalem na niej prawie 3 lata i wiem co mowie ;] p.s. jestem ciekaw ile dissow dostane od tibijskich dzieci NEO ze obrazam ich cudowna gre :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:47. |