![]() |
pc on i koniec :0
|
Dzięki że mi przypomniałeś, po "no life'uje" sobie jutro, caly dzień na kompie :cup: uwielbiam takie akcje- może nó.Óbków nie będzie w grach:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic A jak bedzie wlaczony kompa dla muzyki to liczy się.?;< |
Mam za dużo pracy żeby móc pozwolić sobie na takie luksusy jak dzień bez pc :P
|
Cytuj:
|
Pomysł jest fajny, ale ja sobie daruję... Nie dla tego, że nie wytrzymam, po prostu nie muszę siebie sprawdzać, wiem, że jak potrzeba to mogę się od tej machiny oderwać i jako motywację stanowczo wolę spotkanie ze znajomymi niż "dzień bez kompa" :<
|
Przydałoby się sprawdzić, czy wytrzymałabym bez muzyki ;x Bo bez tego forum na pewno. Wyzywają się dzieci od bi i niebi. Jakby to było coś dziwnego ;-|
|
Cytuj:
Wiesz co żałosne stwierdzenie, nie odbieraj ludzi swym pokrojem ... Bo jest to dla nas/ich obraza. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Leader Fox Dragstar skończ proszę. |
Wolę jutro obchodzić święto narodowe niż dzień bez włączania kompa.
|
Skoro je...e was konstytucja... no gratuluję :< :baby:
|
Dzieki ; <
Chcialabym zobaczyc jak obchodzicie to swieto narodowe, hahaha. Przynajmniej nie jestem hipokrytka : D MLODZI PATRIOCI !!!!!!!!!!!! ŁAJT PAŁER GO GOGOGOGOGOG1!!!!!1 |
Cytuj:
|
Wedlug mnie wystarczy, ze to swieto sie szanuje. Nie trzeba przeciez calego dnia paradowac z flaga?
|
@up
Masz rację, ale nie należy się zachowywać, jak ktoś wyżej. |
W związku z tym, że jutro dzień bez komputera, będę siedział przy nim jak najdłużej. Jak to się dzieje, że takie gówno wymyślone przez jakiegoś fistaszka jest dla wielu ważniejsze od konstytucji do ch*ja !?
|
@up
Jak w nazwie występuje "komputer", to od razu wszyscy czytają, ale pewnie 60% tibijczyków nie wie więcej o 3 maja. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:54. |