Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   @Memento vs Valour (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=173642)

sTILss 09-05-2008 14:57

Bo chce sie wiecej dowiedziec.

Seith 09-05-2008 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Unholy_Elder (Post 2047477)
"dla nas" czyli dla Valour, bo jak polak to jest z Valour

LMAO XD Rozjebałeś mnie kolego :P

Unholy_Elder 09-05-2008 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seith (Post 2047787)
LMAO XD Rozjebałeś mnie kolego :P

Czym cie rozjebalem, kolego? Jezeli wolisz Memento, twoja sprawa dalej napisalem o takich. Tutaj chodzi o wybor, a ja wole kilku swe nie lubiacych memento+ polaczki niz jebane szwedzkie tylki z mentosow. Rozjebaly mnie twoje watpliwosci.

SMk 09-05-2008 22:16

I co? Chuja sie dzieje na tej wojnie.. to nie to co za czasów ~ WBK , AIE ;/

Stoxarmi 09-05-2008 23:04

Niestety pl to albo nooby albo spys...Widziałem akcje jak poszli w bardzo silnym składzie(np.Gamio,Mattrixo,Glowr) na jedna babe....bili ją tyle, że memento sie zebrało, przyszło i zabiło all naszych.Mówie o akcji koło Svargrond.

Mispex 09-05-2008 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stoxarmi (Post 2048635)
Niestety pl to albo nooby albo spys...Widziałem akcje jak poszli w bardzo silnym składzie(np.Gamio,Mattrixo,Glowr) na jedna babe....bili ją tyle, że memento sie zebrało, przyszło i zabiło all naszych.Mówie o akcji koło Svargrond.

mozesz jasniej o czym mowisz? jezeli o akcji na beriaha i bartexa to kazdy glupi wie ze memento mialo tam massloga..

RzaSho 10-05-2008 00:08

idz pan whuj.

@ All co mówią ze przegramy...

mnie to hoj obchodzi dude!

wazne ze niezaplacilem i niezaplace

i to mnie cieszy w miare,

a na chara mam wyjebane;p

Pepe1990 10-05-2008 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RzaSho (Post 2048738)
idz pan whuj.

I takich jak ty ludzi szanuje ktorzy nie przeliczaja postaci na kase i maja wyjebane na ta pojebane gierke takich ludzi trzeba wiecej. Ja czekam na pacc i postaram sie wam w jakis sposob pomoc.

Pepe1990 10-05-2008 00:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stoxarmi (Post 2048635)

To nie byla "baba" debilko tylko Beriah Alatin... pathetic prosze cie wyjdz.:confused:

RzaSho 10-05-2008 00:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pepe1990 (Post 2048763)
To nie byla "baba" debilko tylko Beriah Alatin... pathetic prosze cie wyjdz.:confused:

HAHAHHAHAHAHA

BABE !!!!! LOL

Patryk5 10-05-2008 08:20

Widze troche was wczoraj popadało :> Nie wiedzieliście gdzie uciec -.^?

Jasamwsobie 10-05-2008 14:18

Ja tu czegoś nie rozumiem już w ogóle. Na forum tibia.com jedna wielka propaganda. Chris płacze i prosi o pomoc kogo może. Valour w PZ a i tak padają... Mispex, który nakręcał wojnę na tym forum (z tego co czytałem we wcześniejszych postach) jest w innej gildii, razem z Axel Xerenous. A wg mnie oni mogliby bardzo pomóc. Ja się bardzo cieszę, że ta wojna jest, bo może będzie szansa na zniszczenie Memento. Najbardziej bym chciał żeby padł Samek Emberius, zdrajca, PA, random PK itp. który od samego początku servera trzymał ze Szwedami z Tengu...
Ja osobiście mam niski level, nie będę nawet mówił nicku, ale jak kupie PACC, zrobię PG i do czasu aż wbiję 70 lvl wojna się nie skończy, to bardzo chętnie pomogę.
Pozdrawiam i proszę o wyjaśnienie kwestii, które napisałem wyżej. O ile można oczywiście.

A tak poza tym... Oput jest w wojnie czy nie? Bo też przydałaby się jego pomoc. Nie rozumiem dlaczego nie chcą walczyć, przecież między innymi po to jest Tibia.
Wiadomo, ze jak się padnie to lipa i jest się wkur****nym ale cóż. ŻYCIE...
Przynajmniej jakieś urozmaicenie w grze, a nie ciągle exp i exp. Można się zanudzić na śmierć siedząc cały czas na Warlockach, czy gdzie wy tam expicie.

Stoxarmi 10-05-2008 15:29

Beriah Alatin tak o nią chodzi...nie wiem o co wam chodzi ale miała addon baby :P( nie wiem czy w rl to chłop)

sTILss 10-05-2008 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RzaSho (Post 2048738)
idz pan whuj.

Mam nadzieje, ze ludzie pamietaja co sie dzialo za czasow AIE vs Tengu, bo za duzego bohatera teraz z siebie robisz...

Jasamwsobie 10-05-2008 19:59

@up

Lepiej późno niż wcale...

Sadoo 10-05-2008 21:06

ahhhhh pewnie pamietaja xD

Unholy_Elder 10-05-2008 22:17

Linki do filmikow zapozyczone z tematu slayton'a:

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=174320

Venore
http://www.uploadhyper.com/file/9ef1...venorefajt.cam

Edron
http://www.uploadhyper.com/file/622c...xedron9may.cam

Dadinz 11-05-2008 00:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jasamwsobie (Post 2049493)
Ja tu czegoś nie rozumiem już w ogóle. Na forum tibia.com jedna wielka propaganda. Chris płacze i prosi o pomoc kogo może. Valour w PZ a i tak padają... Mispex, który nakręcał wojnę na tym forum (z tego co czytałem we wcześniejszych postach) jest w innej gildii, razem z Axel Xerenous. A wg mnie oni mogliby bardzo pomóc. Ja się bardzo cieszę, że ta wojna jest, bo może będzie szansa na zniszczenie Memento. Najbardziej bym chciał żeby padł Samek Emberius, zdrajca, PA, random PK itp. który od samego początku servera trzymał ze Szwedami z Tengu...
Ja osobiście mam niski level, nie będę nawet mówił nicku, ale jak kupie PACC, zrobię PG i do czasu aż wbiję 70 lvl wojna się nie skończy, to bardzo chętnie pomogę.
Pozdrawiam i proszę o wyjaśnienie kwestii, które napisałem wyżej. O ile można oczywiście.

A tak poza tym... Oput jest w wojnie czy nie? Bo też przydałaby się jego pomoc. Nie rozumiem dlaczego nie chcą walczyć, przecież między innymi po to jest Tibia.
Wiadomo, ze jak się padnie to lipa i jest się wkur****nym ale cóż. ŻYCIE...
Przynajmniej jakieś urozmaicenie w grze, a nie ciągle exp i exp. Można się zanudzić na śmierć siedząc cały czas na Warlockach, czy gdzie wy tam expicie.

właśnie w tym problem, że żeby mieć większe szanse pokonać Memento wszyscy, a przynajmniej większość musiałaby zebrać się w tym samym czasie i walczyć.A było tak,że gdy Camorra miała wojnę z Memento to gildia Valour nie chciała się w to mieszać,mało tego noobki jak Donasino były pro super evul providerami Hampisha.Natomiast teraz gdy Valour ma wojnę z Memento, to większość starej ekipy z Camorry nie chce walczyć bo się wypłaciła/jest retired.Nie będę już mówił o masie 100+ lvli z gildii takich jak Extraordinary Gentleman,którzy wolą zbytnio się nie wyróżniać i wychodzić przed szereg.W*****a mnie bardzo Axel, który zawsze jest neutralny.Ooo przepraszam zapomniałem faktu,że dołączył do Tengu w wojnie przeciwko AIE, ale to chyba tylko dlatego, że był zbyt pewien iż Tengu wygra.Według mnie tak zachowują się największe cipki,której srają przed monitorem o swoje chary.No ale to tylko moje zdanie:p

wrogonastawiony 11-05-2008 06:49

Ludzie Marco Josefa z aldory moga za was wygrac ta wojne :P

Jasamwsobie 11-05-2008 08:53

@up
? o.0

@Dadinz
Extraordinary~ chyba się wybija zbytnio nawet, bo pkują sobie jak chcą, gdzie chcą, kiedy chcą i kogo chcą, z wyjątkiem swoich PRO- Memento...

Nie rozumiem tego wszystkiego. Chore jest to... No chyba, że trzymają postacie na Allegro...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26.