![]() |
Cytuj:
|
Teraz tu będzie krótko mówiąc niezły burdel ;]
|
Noi niestety stauo się - chociaż myslę , że tibia com miała nas jako autsajderów, bo to jest dość błahy powód. Niedługo zniknie zaszyczytny napis pod Tibia.pl Ehh
|
Właśnie przed chwilą mi się pojawiło przy logowaniu ale niechacy przelaczylem i zobaczylem tylko Tibia.pl is no longer ...
Juz to widze TibiaplNGBOT albo najnowszy keylogger prosto od Tibia.pl !!! Odzyskaj swoje hasła już dziś :) Ale jak pisze, to moderatorzy "nie chcieli" usunąć tych reklam, więc ...? Użytkowników czytających ten temat: 42 Nice EDIT: Przynajmniej ktoś przeniósł do dobrego działu ^.- |
Może też dla tego że hunted.pl ma swojego otsa -.- No Trochę szkoda...
Wasze posty też ... "ej daicie bota" |
E tam. Moim zdaniem tibia.pl nie stoczy się do OTSów i botów, ale postara się o następną szansę. ;)
|
Cytuj:
|
Użytkowników czytających ten temat: 74 (zarejestrowanych: 36, gości: 38)
:/ Trochę głupio się stało ale ... Jak będzie podforum z ots to opuszczam tibie.pl |
Pięknie pięknie :]
Specjalne by się wypowiedzieć założyłem konto. :baby: Załóżcie dział Handel GP, Boty, OTS xD Użytkowników czytających ten temat: 87 (zarejestrowanych: 38, gości: 49) ;p |
Czekamy na dokładniejsze informacje od bosala, bo jakieś otrzymać musiał. Podejrzewam, że chodziło o OTS na hunted.pl...
Anyway na tej stronie nigdy nie będzie żadnych botów ani handlu kontami - nieważne czy z tytułem supported fansite czy bez. OTSom też jestem przeciwny, ale jak widać część osób (wliczając w to bosala) pracuje nad własnym, więc ciężko jednoznacznie powiedzieć co się wydarzy... |
Jupi wkoncu bedzeimy gadac kto ile ma expa na bocie!!!111
A tak na serio troche smutne, bosal chcial za duzo kasy na tym ciagnac, teraz pewnie tibia.pl zginie |
noobish plax ! za taką głupotę stracić taką pozycje Rotfl ! powiem tyle: huehuheue ;D
dajcie newsa na first page ! xDDDDDDDDDDDDDDD |
|
Hahahaha Hahahahahahahahahahahah Ohohohohohhahahahahahhaahahahahahahah
|
czy wy naprawdę wierzycie w to że .pl dostanie kolejną szansę??
|
Cytuj:
|
Użytkowników czytających ten temat: 102 (zarejestrowanych: 39, gości: 63)
Ciekawe jaki jest rekord? xD @Edit orydżinal text http://img228.imageshack.us/img228/7483/xddgr2.jpg |
Użytkowników czytających ten temat: 100 (zarejestrowanych: 45, gości: 55)
n/c Zaraz nabijemy 100 stron tematu ;P |
To teraz mogę dać jakieś linki do botów w podpisie??
|
Cytuj:
Altaron nie bedzie na tibia.pl. Na razie korzysta z forum hunted.pl, lecz w momencie powstania wlasnej strony zostanie z tamtad usuniety. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38. |