Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Eternal nie żyje?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=174064)

Erhion 09-05-2008 15:01

Cytuj:

-.- St. Eve to Saint Eve, miasto takie, poszukaj sobie.
To po co to dał do imienia?

Nie mówie, że to nie miasto, ale nie znaczy też że to musi być nazwa miasta.

>>>Mazix<<< 09-05-2008 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 2047566)
Widzę, że komputer, internet, piwko, fajki i inne pro fajnie rzeczy przeżarły mózg, uczucia itp.

Szkoda mi czasów w jakich żyje. Kiedyś ludzie byli bardziej mili.

Zostań don kiszotem.

@top
Myślę, że każdy, kto usłyszał wołanie o pomoc i ujrzał tonących ludzi nie zachowywał się obojętnie. OFC są osoby, które myślą "przecież jest dużo innych osób naokoło, niech oni ratują, ja się śpiesze do sklepu". Lecz każdy człowiek jest inny, czy gra w WoWa czy w tibie, czy w MU, to każdy ma sumienie. Najwyraźniej Pedrowi mózg nie wyparował i nie byl maniakiem tibii. nawet polacy zdradzali ojcztznę podczas II wojny światowej, tzw "wolksdojcze". Patriotami oni nie byli.
@
Do wszystkich, którzy myślą podobnie jak kombos, powiem tyle - nie chcielibyście i to bardzo, żeby ktos pisał tak o was po bohaterskiej śmierci.
Tak samo do tych, którzy wyjeżdzają z "różowym cyrkiem", powiem tyle, wiele osób nie znało JPII, ale wiedzieli o jego czynach, co zrobił dla polski.

@top[*][*][*][*][*][*] - czymaj się Pedro, kimkolwiek byłeś.

Yoh Asakura 09-05-2008 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mc200 (Post 2047615)
No tak, twoja matka topiłaby się, a ty byś stał i się uśmiechał, bo skoro ty masz źle to niech każdy inny też tak ma. Nie ważne, kto to jest, czy nieznajomy, czy twoja mama, która zmieniała ci pieluchy, posłała do szkoły, robiła jeść, myśląc, że taki dobry synek wyrośnie, a tu ni chuja wdzięczności.

Liczyłbym na dobrodziejstwo jakiegoś ratownika. A jak bym wskoczył do wody, to tylko kolejna osoba by się utopiła, bo pływać nie umiem.
Cytuj:

ta, ale po co komu matka, skoro jest tibia.............................

n/c
Ju tokin tu mi ? Nie gram od 3~ lat.

Carbon 09-05-2008 15:49

Jeżeli nawet etek nie zyje to[*] a jak zyje to go go go 400 xxD

piternet 09-05-2008 15:51

Eee? O co chodzi? Że w rl zmarł czy co?

>>>Mazix<<< 09-05-2008 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carbon (Post 2047786)
Jeżeli nawet etek nie zyje to[*] a jak zyje to go go go 400 xxD

Czytaj posty i temat.

@up Tak, ale Pedro jakiś znajomy "etka"

Vein 09-05-2008 16:04

Co do imienia EO to on ma na imie Steve, widzialem pare lat temu na kilku filmach ktore byly z jego udzialem to ludzie mowili do niego Steve :)
I to nie on nei zyje tylko jego kolega jak wynika z tematu.
Pozdro mozna close

lololol 09-05-2008 16:23

och nie! to naprawde straszne ; o

Xerionis_Family 09-05-2008 16:55

nie czytałem całego tematu, ale czy nie zastanawialiście się, kto by zrobił taki opis gdyby właściciel chara zmarł? chyba że był sharowany...

DeGlord 09-05-2008 17:03

Uczymy sie czytac po angielsku?
To nie EO nie zyje tylko <podobno> jego kolega... o maj gad ;/

Vanhelsen 09-05-2008 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez michal2239 (Post 2048021)
ST <---------- to skrót od SAINT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!X(

Anagram, wiesz co to?
St. Eve, (Święty Eve), ale gdy opuścimy kropkę masz Steve.
Inny przykład:
Wieszok
Wiesz-ok; Wiesz?Ok!
Kapujesz? A jeżeli facet wpisuje sobie przed imieniem święty ewentualnie znajomy "zmarłego" wpisuje mu "święty" to wywołuje u mnie śmiech i tyle...

Dla mnie EO po prostu dał sobie spokój z grą ewentualnie z tą postacią i znalazł sposób na huczne odejście by jeszcze o nim gadano...

Esko 10-05-2008 21:30

EO miał od baaardzo dawna wpisane St. Eve ....

shoq 11-05-2008 09:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2047596)
Poza tym to jest naturalna kolej rzeczy, mianowicie:
Człowiek rodzi się aby umrzeć. Czasami umrze wcześniej, czasem później lecz i tak tego nie zmieni (przynajmniej na dzień dziesiejszy).

Człowiek rodzi się żeby żyć frajerze -.- Jakby wszyscy rodzili się tylko po to, żeby umrzeć, to umierali by po 24h od urodzenia. Poza tym nie cierpię fatalistów, którzy wierzą, że wszystko jest gdzieś zapisane, że nic nie mogą zmienić, wierzą w przeznaczenie i inne tego typu duperele. "Żyjemy żeby umrzeć" to tania gadka ludzi, którzy chcą pokazać, że są mądrzy, chociaż wcale tacy nie są.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 2047676)
To po co to dał do imienia?

Nie mówie, że to nie miasto, ale nie znaczy też że to musi być nazwa miasta.

Może się pomylił? :) Chociaż może to być taki żart słowny Steve->st. Eve

--Cienius-- 11-05-2008 11:52

Eternal na realu sie nie wyuhal na waspie i deadnal

Vasudanin 11-05-2008 12:16

@up
niesmaczny żart, wiesz?
poza tym to nie eternal zmarł

@shoq
Nie, wcale nie chcę pokazać wszystkim jaki aj jestem mądry. Poza tym, ja w przeznaczenie nie wieżę tylko że na pewno umrzesz, więc rodzisz się żeby wkońcu umrzeć, a nie jak to ująłeś po dwudziestu-czterech godzinach. Tak nawiasem mówiąc czemu nazywasz mnie "frajerem"? Przecież nic o mnie nie wiesz. hmmmm... a może dlatego że mam swoje własne zdanie na ten temat? Rozumiem że jesteś troche zbulwersowany moim postem, aczkolwiek chyba jeszczę mogę pisać tutaj moje zdanie. Nieprawdaż?

Hyrzy 11-05-2008 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez --Cienius-- (Post 2051359)
Eternal na realu sie nie wyuhal na waspie i deadnal

it szit end daj jak to mówią

Zreszta nie przesadzacie? Co z tego ze zginal jakis brazyl ktorego nawet nie znaliscie ani nigdy w zyciu byscie nie poznali i o jego istnieniu byscie nie wiedzieli? Na swiecie co kilka sekund umiera czlowiek i pewnie co godzine ktos ratujace zycie komu innemu i to jest powod zeby robic za kazdym razem temat?

sphinx123 11-05-2008 12:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez >>>Mazix<<< (Post 2047746)
Tak samo do tych, którzy wyjeżdzają z "różowym cyrkiem", powiem tyle, wiele osób nie znało JPII, ale wiedzieli o jego czynach, co zrobił dla polski.

Ja nie wiem co JPII zrobił dla Polski, poza tym że sie w niej urodził. Świeczki są szczere i na czasie ( * ) <333

Hodal 11-05-2008 12:53

Niektórzy ludzie mnie dobijają... Jeśli ktoś poświęcił życie, żeby uratowac innego człowieka to należy mu się szacunek..[*]

Vanhelsen 11-05-2008 13:45

Tak! Napiszmy mu trzy znaki w poście [*] i udawajmy, że to świeczka! Yeah! Proponuję jeszcze życzenia urodzinowe mu składać czy powodzenia na maturach! Oł jea! ... :baby:
Nóbsy

shoq 11-05-2008 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2051413)
@shoq
Nie, wcale nie chcę pokazać wszystkim jaki aj jestem mądry. Poza tym, ja w przeznaczenie nie wieżę tylko że na pewno umrzesz, więc rodzisz się żeby wkońcu umrzeć, a nie jak to ująłeś po dwudziestu-czterech godzinach. Tak nawiasem mówiąc czemu nazywasz mnie "frajerem"? Przecież nic o mnie nie wiesz. hmmmm... a może dlatego że mam swoje własne zdanie na ten temat? Rozumiem że jesteś troche zbulwersowany moim postem, aczkolwiek chyba jeszczę mogę pisać tutaj moje zdanie. Nieprawdaż?

Prawdaż. Być może uderzyło mnie "rodzimy się by umrzeć". Gdybyś napisał to inaczej, z pewnością nie byłbym tak zbulwersowany.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33.