![]() |
Cytuj:
a tak w ogóle, nie pomyślałem nad opcja pośrodkową.. :p |
Fajna ankieta, ale, tak samo jak nikt nie przekona nas, że białe jest białe, a czarne jest czarne, życie nie jest białe albo czarne. :P Ani ludzie.
Zwykłe unikniecie odpowiedzi, ale co poradzić. |
No jak nie. Sa ludzie biali i ludzie czarni :-P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ A gdzie opcja "po trochu tego i tego"? |
Cytuj:
dali łapówkę.. :p |
Udzielanie się mężczyzn w tym temacie uważam za "niesmaczne", hehe =p Moja "była" wolała jak byłem potulny, a ja nic nie robie wbrew sobie, więc....
|
Cytuj:
|
Pojawia się tu często pytanie - jakich (wśród zawartych w sondzie) mężczyzn wolą kobiety? Ale dlaczego nie padło jeszcze pytanie, jacy mężczyźni podobają się innym panom?
|
Cytuj:
|
Ja jestem potulny i nie lubię wchodzić w konflikty , niektóre dziewczyny mnie za to lubią - niektóre nie. Chociaż większość nastolatek lubi takich gości jak uber pro skate co ma krok w kostkach , to i tak z wiekiem zrozumieją że nie tylko to sie liczy ile gości pobiłeś ... B)
|
Ja staram się w ogóle nie robić sobie wrogów i do nikogo nie podskakiwać, chyba że wpadnę w furię to wtedy niewiadomo co mogę zrobić :/
|
Gaw, taki stary jesteś i nie wiesz, że dziewczyna jak jest cnotka nie wydymka, to da poruchać tylko dla tego kto jest ślimak, kochaś, jakieś liściki, kwiatuszki, co bo buziaczku spuści łeb i sie zaczerwieni.
A takie lachony latexowe to tzw. "ruchawice", że na 1 randce dadzą poruchać ... One lubią takich twardych, umięśnionych facetów, co maja IQ poniżej 50, żeby chociaż im móc się wymądrzać ... UP: 13 latek i furia? Obsypiesz kogoś piaskiem w piaskownicy czy w tibii kogoś sfragujesz? ... |
Cytuj:
Strasznie łatwo mnie wnerwić |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ani taki, ani taki.
Według mnie, facet powinien być sobą i nie udawać kogoś, kim nie jest. Zadając to pytanie, chcesz sie dowiedzieć jakim być, aby przypodobać sie komuś ? Zła droga... Najlepiej pozostać sobą jeżeli dziewczyna Cię polubi bądź coś więcej to znaczy że polubiła Cię takiego jakiego jesteś. Nie warto robić z siebie " sztucznej istoty " tylko po to, aby być "fajnym"
|
Facet powinien być taki, żeby pasował do kobiety...
...ale wolę zagłosować dopiero wtedy gdy dowiem się, ile Polaków oddało swój 1% podatku na fundacje na rzecz gejów i lesbijek :p (a już wiem, ze było ich trochę :p) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:43. |