Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Mężczyzna - potulny jak baranek czy ostry jak brzytwa? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=174634)

Gawus 12-05-2008 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voon Arculin (Post 2053358)
No to gratuluje partnera : d Nie przejmuj sie co mówią inni, zasrane homofoby, idź to przodu i sie nie obracaj ; p

Sie ma supporta, sie ma więcej.

sie chce mieć, sie trza pracować :p

a tak w ogóle, nie pomyślałem nad opcja pośrodkową.. :p

zoliax 12-05-2008 17:21

Fajna ankieta, ale, tak samo jak nikt nie przekona nas, że białe jest białe, a czarne jest czarne, życie nie jest białe albo czarne. :P Ani ludzie.
Zwykłe unikniecie odpowiedzi, ale co poradzić.

Gelt 12-05-2008 17:37

No jak nie. Sa ludzie biali i ludzie czarni :-P

Lynx 12-05-2008 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2053653)
No jak nie. Sa ludzie biali i ludzie czarni :-P

i żółci tez są!!!

Vasudanin 12-05-2008 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wenszobujca (Post 2052418)
@up

W twoim zagrzybiałym pełnym mrówek cipsku. Rozumiesz już?

Coś nie chce mi się wieżyć że masz 31 lat. Prędzej 13 lat, poza tym jak nie masz się gdzie dowartościować i wyładować idź na dwór i znajomych (jeśli masz) zacznij bluzgać tak, jak to zrobiłeś w wyżej wymienionym poście.

@
A gdzie opcja "po trochu tego i tego"?

Gawus 12-05-2008 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2053675)

@
A gdzie opcja "po trochu tego i tego"?

dali łapówkę.. :p

Valard 12-05-2008 19:09

Udzielanie się mężczyzn w tym temacie uważam za "niesmaczne", hehe =p Moja "była" wolała jak byłem potulny, a ja nic nie robie wbrew sobie, więc....

Zenuś 12-05-2008 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2053389)
Już ja nie będę wnikała jakich Ty lubisz.. ;x Bo u mnie to jeszcze zrozumiałe.. Ale u Ciebie.? Szczęście, że nie mam homofobii bo bym na Tobie suchej nitki nie zostawiła ;-)

no ja mam podobny wzorzec tyle ze bez zylety w majtach :D

Dr.Unknown 12-05-2008 19:22

Pojawia się tu często pytanie - jakich (wśród zawartych w sondzie) mężczyzn wolą kobiety? Ale dlaczego nie padło jeszcze pytanie, jacy mężczyźni podobają się innym panom?

.Matrik. 12-05-2008 20:29

Cytuj:

i żółci tez są!!!
Jak się postarasz, to i czerwonych znajdziesz.

Xydijo 14-05-2008 00:01

Ja jestem potulny i nie lubię wchodzić w konflikty , niektóre dziewczyny mnie za to lubią - niektóre nie. Chociaż większość nastolatek lubi takich gości jak uber pro skate co ma krok w kostkach , to i tak z wiekiem zrozumieją że nie tylko to sie liczy ile gości pobiłeś ... B)

Virusmaxi 14-05-2008 07:38

Ja staram się w ogóle nie robić sobie wrogów i do nikogo nie podskakiwać, chyba że wpadnę w furię to wtedy niewiadomo co mogę zrobić :/

Bezmusk 14-05-2008 08:11

Gaw, taki stary jesteś i nie wiesz, że dziewczyna jak jest cnotka nie wydymka, to da poruchać tylko dla tego kto jest ślimak, kochaś, jakieś liściki, kwiatuszki, co bo buziaczku spuści łeb i sie zaczerwieni.

A takie lachony latexowe to tzw. "ruchawice", że na 1 randce dadzą poruchać ... One lubią takich twardych, umięśnionych facetów, co maja IQ poniżej 50, żeby chociaż im móc się wymądrzać ...

UP: 13 latek i furia? Obsypiesz kogoś piaskiem w piaskownicy czy w tibii kogoś sfragujesz? ...

Virusmaxi 14-05-2008 09:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bezmusk (Post 2055940)
UP: 13 latek i furia? Obsypiesz kogoś piaskiem w piaskownicy czy w tibii kogoś sfragujesz? ...

Tibia ssie, a ta furia wygląda tak że rzucam się na gościa i walę w co popadnie, przestaję czuć ból i w ogóle berserk :/

Strasznie łatwo mnie wnerwić

zoliax 14-05-2008 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xydijo (Post 2055821)
Ja jestem potulny i nie lubię wchodzić w konflikty

Oj to trzeba uważać, Makbet nie był co prawda jak baranek, ale jednak chwila uległości do żony zniszczyła go. ;]

Killuminati 14-05-2008 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xydijo (Post 2055821)
Ja jestem potulny i nie lubię wchodzić w konflikty , niektóre dziewczyny mnie za to lubią - niektóre nie. Chociaż większość nastolatek lubi takich gości jak uber pro skate co ma krok w kostkach , to i tak z wiekiem zrozumieją że nie tylko to sie liczy ile gości pobiłeś ... B)

A cóż to za stereotyp, że "uber pro skate" liczy, ilu gości pobił? ^^

Voon 14-05-2008 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Virusmaxi (Post 2055990)
Tibia ssie, a ta furia wygląda tak że rzucam się na gościa i walę w co popadnie, przestaję czuć ból i w ogóle berserk :/

Strasznie łatwo mnie wnerwić

Hah, chciałbym to zobaczyć : )

Asiorka 15-05-2008 20:28

Ani taki, ani taki.

Według mnie, facet powinien być sobą i nie udawać kogoś, kim nie jest. Zadając to pytanie, chcesz sie dowiedzieć jakim być, aby przypodobać sie komuś ? Zła droga... Najlepiej pozostać sobą jeżeli dziewczyna Cię polubi bądź coś więcej to znaczy że polubiła Cię takiego jakiego jesteś. Nie warto robić z siebie " sztucznej istoty " tylko po to, aby być "fajnym"

Wylansowany 15-05-2008 20:40

Facet powinien być taki, żeby pasował do kobiety...
...ale wolę zagłosować dopiero wtedy gdy dowiem się, ile Polaków oddało swój 1% podatku na fundacje na rzecz gejów i lesbijek :p (a już wiem, ze było ich trochę :p)

Slythia 16-05-2008 09:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frapper (Post 2059336)
To kobieta powinna pasowac mezczyznie.

A w rzeczywistosci jest odwrotnie ; P. Najsmieszniejsze jest to, ze mezczyzni mysla jak ty... Ale to tylko pozory.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:43.