![]() |
to naprawde zaje**sty pomysł proponowalbym jeden kontynent a nie pare wysp
mozna by bylo tez dodac nowe outfity cos w stylu druid outfit tylko zeby sie zbieralo łuski dinosow fajny plan:D:D:]:p;):) |
No właśnie ten projekt daje wiele do popisu .
Pomyślcie , oprócz wielu nowych potworów i przepięknych terenów rodem z prehistorii , nie mówiąc już o wielu nowych questach mogliby dodać tak jak barbarzyńców parę obozów jaskiniowców . Jeżeli chodzi o ich zróżnicowanie ataku no to wiadomo knight - jaskiniowiec z maczuga , palladyn - jaskiniowiec z procą (nowy item :P) albo włócznią no i jakaś pseudo magiczna postać nie wiem może jakiś stary jaskiniowiec co rozsypuje dookoła siebie starte trujące ziele albo coś innego , plus parę jaskiniowców leaderów bądź jakiś boss . W każdym razie jest to cała nowa kultura i zróżnicowana kraina do której można przypisać każdą rzecz jaka sie kojarzy z prehistorią . Padło wcześniej stwierdzenie że ten pomysł mógł być ściągnięty . Nie czytam tibia.com ani tibia.org.pl tylko forum tibia.pl bo nie mam niestety na tyle czasu ale przysięgam że jest to całkowicie mój pomysł i tu się robi pewien spór bo w sumie bardzo mi miło że ktoś ma tibia.com i ktoś na tibia.org.pl wpadł na ten pomysł i nie może być on czyjś bo takie coś mogło chodzić wielu graczom po głowie no dinozaury dinozaury no przecież to jeden z głównych rodzai zwierząt jakie żyły na naszej planecie wielu mogło o tym pomyśleć a ja się podjąłem napisania tego ale nie wiedziałem że wcześniej na innych forach było to poruszane . A skoro było , to jest to pewien plus , znaczy że cieszy się w miarę jako takim poparciem . Więc komentujcie proszę bardzo może coś porządnego z tego wyniknie :D:D:D |
Tibia jest grą fantastyczną tak wiec wszystko jest możliwe...
Co do projektu, to nie ma róznicy i tak cipki by tego nie wprowadziły. |
Dinozaury są zbyt stare by je dawać do czasów tibijskich, ale pomysł niezły.
|
Dinozaury nie przejdą, grafika Tibii jest zbyt prosta żeby dodać T-rexa nie zniekształcając jego proporcji, albo dłuuugiej szyi diplodoka. Moim zdaniem to dobry pomysł, ale nie odtwarzać prawdziwych dinozaurów, tylko jakiś szczep jaszczuropodobnych stworzeń wzorowanych na tych z prehistorii cos ala' wyspa z King Kong
|
Cytuj:
a poza tym zolwie to tlyko kolejne expowisko do bicia levelu przez srednio levelowych knightow. wyspa z dinozaurami to calkiem nowa kraina z duzym przedzialem potworow i moim zdaniem glupio by bez magii wygladala. masz jednak prawo do odmiennego zdania. |
ale nawiasem mówiąc już taką wyspę stworzyli, coś miało być na egzotykę i prehistorię, bo Goroma i jej wyspy z tym wulkanem to łudząco podobne jest.
|
dobijacie mnie z tekstami o tym ze to nie pasuje.
w sredniowieczu były fajerwerki albo zegarek na reke? |
@up. Fajerwerki były około 3 tys. lat temu, zostały wynalezione przez chinczyków. W średniowieczu były małe zegarki <słoneczne> na ręke. Zresztą poczytaj sobie wiecej o tym na necie....
Tak więc idz lepiej do szkoły bo troche niedoedukowany jesteś, a nie graj w ta gre. |
Co do średniowiecza. To były runki? Były napoje odnawiające życie. Były chodzące szkielety? Były banki? NIE.
|
Cytuj:
|
nie róbmy z tibii super extra fantastic prechistorycznej gry...
|
@up
A ty idz tym swoim super extra fantastic charem expic... @Topic Pomysł mi sie podoba :) |
Mi się podoba ten pomysł. Chcialbym żeby w Tibi był jeden kontynent z Dinozaurami i Jaskiniowcami.
|
A ja jestem wogóle przeciwko dzieleniu na wyspy tego i tamtego :P
Co to ma cholera być OTS? jak już nowe potwory to wmieszane w tłum a nie posegregowane jak w szufladkach!. Tak jak to było z tymi z poi... tylko tam i nigdze więcej. Fajnie że potem na północy też ich trochę wrzucili. I fajnie by było jakby był np pojedynczy nightmare albo hellfire tu i tam. No i wogóle tibia jest za łatwa. Potworki nie są pomieszane. Często się zdarzają monotonne spawny a to mi śmierdzi otsami i brakiem wyobraźni. Kraina dinozaurów ostatecznie by pasowała na taki odrębny świat - wyłącznie z dinozaurami ale to wyjątek. A dinusie to fajny pomysł. :D No oczywiście jeśli nikt go nie zepsuje przy tworzeniu. Są setki możliwości. Latające, łażące, pływające... Tylko jakby to rozwiązać względem reszty świata? W jaki sposób się tam przenosić? bo łódką to troche lipa.. śmierdzi parkiem jurajskim. Teleport szalonego naukowca to był już lepszy pomysł. :D A mi przyszedł do głowy pomysł z długim teleportem. Żeby nie było że ludzie będą sobie latać albo pływać na wyspę dinozaurów kiedy tylko zechcą... Do takiego teleportu wchodziłoby się jednego dnia i koniec... teleport zamknięty jesteś w malutkim pomieszczeniu i nie możesz wyjść... a na wyspie by się lądowało następnego dopiero... czyli jeden dzień by zajmowała podróż (w czasie?). Tak jak jest z niektórymi addonami że zanosi się produkty i się wraca następnego dnia dopiero po gotowy addon. To by zmusiło ludzi do planowania wyprawy i nie byłoby tam tylu noobów kręcących się pod nogami. Osobne dp (nie połączone z resztą świata bo w końcu to miejsce cofnięte w czasie) i tylko parcelem by można było przesyłać rzeczy do innych miast (oczywiście paczka idzie też cały dzień)... No ale czy CIPom się zechce robić taką fajną krainę? Jak ludzie będą o tym pisać to może się zechce... PS: Szukam tego tematu o dinożarłach na forum na tibia.com jak ktoś ma linka to plx |
Jednego Dinozaura juz mamy jaszczuropodobnego --->Snake
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kurwa Sa PrzecieŻ Lizardy Co Nie? :s
|
Ja mysle zeby zrobic tam z 3 banuty z 5 chorów i jeszcze 3 d lairy moze jakies roty dla low lvli aaa noi dworce bym zapomnial.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:46. |