![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Natomiast 47 m lvl to nie mało, ponieważ byłam w top 300, a to jest wyróżnienie, a do tego wszystko robiłam bez promocji B) @petozu Obecne skille to 65/60, 25 lvl i 12 m lvl. Dziękuje wszystkim za uznanie, niedługo będą nowe ss ;) |
Dobre Bet~ pojechalas z nim xD czekmy na sski (a moze bym sie zalapal na jakis xD )
PozdrO 6oo 8o |
Dzięki za pozdro Bet;]
Gratz screenów, naprawdę nice job ;). Szkoda, że z isary poszłaś bo ja tam rządze nadal :D . Nawet nie mówiłaś że screeny robisz jak pekowaliśmy :p . No cóż to wpadnij jeszcze jakoś to kogoś pekniemy;]. cya...
|
Fajne ssy też grałem na Isarze i miałem 15 lvl knighta i 12 lvl druida
a i miałem pala na 15 lvl(nielubie grać palem) GRATZ LVL!! ,,Vódka lepsza od chleba bo gryść nie trzeba'' |
Fajnie bylo xD
nastepnym razem kazdy bedzie mial po parze bohow :PPP ZOBACZYCIE XDDD |
A ja nie mogłem iść... :( Ale następnym razem pójdę i.... coś fajnego wypadnie :D
|
Też bym poszeł jak bym miał pacca ale niemam :/ jak mnie o@#$^% to sie zdenerwuje. Może następnym razem pójdziemy razem :P
|
Hehe ładne screeny...
... "Wielcy mieszkańcy Ab'dendriel walczą" .... jestem na zdjęciu OMG :D
Pozdro... http://img.photobucket.com/albums/v2...rs/skowron.jpg More ss, more! More!! |
Wielcy, bo mi się podobał twój tekst: "Nikt nie będzie pekował w moim mieście" , jak zabiłeś jednego, który uciekał przedemną :p
|
ble
fajne ss narazie sprawdzam czy cos da sie napisac:D
|
Ladnie ladnie Podobaja mi sie ss'ki
|
Wymiatasz
Omg ladnie,ladnie, jedne z najlepszych SS'ow na tym forum xD
Gratz adv i loota z pk'ingu :) |
Bardzo ładne ss'y.Czekam na więcej
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30. |