![]() |
Wreszcie coś zmienią na rookgaardzie :)
|
Chciałbym żeby nie zrypali mino hellu bo tam fajnie się trapuje, a fajnie by było jakby dodali jakieś inne potworki o wiele trudniejsze do zabicia na rooku np. orc berserker, dwarf guard, soldier lub inne tylko żeby nie uzdrawiały się bo będzie ciężko zabić :) najlepiej aby powiększono rookgaard i jak najdalej umieścić te potwory żeby newbie nie mieli problemów, jakby dało się metodą up/down to by nie było problemu z zerkiem, ale bez możliwości up/down lipa jak ... i przynajmniej by było ciekawie na tej wyspie, albo niech dadzą gdzieś głęboko w jaskini warlocka, z chęcią bym oglądnął jak ktoś go ubija chociaż mało to możliwe :P
|
Mam nadzieje ze wreszcie Colossus bedzie wygladal jak ogromna rzezba a nie jak niewiadomo co :D Szkoda troche ze mapy nie powieksza, ale pewnie i tak bedzie dosc nowosci. Swoja droga w tamtym roku zapowiedzi update zaczely sie 11 Maja. Mozna przypuszczac ze i tym razem update przyjdzie w czerwcu :)
|
Nie wiem jak jest u was z czytaniem ze zrozumieniem ale w newsie osobiscie wyczytalem ze swiat Tibii sie nie powiekszy wiec gdzie tu wogole mowa o dodawaniu czegos do mapy (pomijajac oczywiscie drogi do nowych questow) w dodatku napisane jest ze poprawia wyglad czytaj nowe grafiki wiec nie widze powodow do obaw. Poki nie bawia sie z mapa to nic nie zepsuja a wyglad jak wyglad kazdy ma swoj gust.
|
Cytuj:
Ja tam w tibie nie gram to mi to wisi, po upie zobaczę tylko co z tym rookiem zrobili moim rookstayerkiem ^^. |
Zmienia interakcje z NPC 8o ciekawe B) teraz do NPC zamiast hi to ziom... :D
|
moze bedzie mozna spokojnie gadac w pare osob z npcem sellajac loota / kupujac potionki. przydatna sprawa by byla. bo kolejki dobijaja.
|
Cytuj:
Ale im sie to nie opłaca . Wolą zrobić więcej dla Pacc i sprzedać więcej Premium Account. |
Hmm. Śmiałbym jak by Cip-Soft zrobił na rooku tp. Wbijasz 8 lvl. Automatyczny prze teleportowania do komnaty z samym Orlace. I bb roock8o
|
Czemu tak caly czas narzekacie :D nowe questy to duzy plus, nie wazne jakie beda, trudne, latwe, dlugie, glupie, ale wiecej zabawy bedzie niz bicie tych glupich dl albo destroyerow 24 na h :P co do tego, ze zmienia wyglad kazo, (moje ukochane miasto) powinno wyjsc na duzy plus ^^
i mysle ze zmiana rookgaardu tez sie przyda, czasami nie ma gdzie expic jak 30 ludzi leci za 1 wolfem albo jak jakis 50+ rookstayer wybije ci resp zanim sie ruszysz tym 3 lvlem chocby o 1 sqm :P @Nedomanus: to bylo by dobre, mysle ze kazdy z was byl kiedys w banku w carlin i czekal dobre 15 minut zanim nooby sobie poszly i mógl spokojnie wyplacic hajs xD Pozdro, wasz Uait~ |
Cytuj:
|
Ciekawy jestem czy dodadza jakies nowe potwory.... Bo pol roku czekania na nic to smieszne jest
|
Tibia Schodzi Na Psy Człowiek Miał Nadzieje Że Dodadzą Jakieś Nowe Tereny Do Expienia A Tu Tylko Nowe Wystroje i Questy No Bo Teraz Na Serverach Non Pvp Już Praktycznie Niema Gdzie Expić Wszystko Pozajmowane :(
Cytuj:
|
Cytuj:
.... na których ty w zyciu jeszcze nogi nie postawiłes... może na EF ok. Ale nic pozatym :P:baby: |
Z tego co widze to tylko dzieci narzekaja bo przciez taki dzieciak idiota ktory nie umie angielskiego nie poradzi sobie z questem i dlatego chce jakies miejsca do expienia im w glowie tylko jebany exp ludzie wyluzujcie gra ma miec duzo funkci a nie tylko 1 kurwa exp ! .
Co do upade fajnie ze dadza nowe qesty jebie mnie ich trudnosc czy sobie znimi poradze czy nie w koncu wszystkie zrobie . Co do naprawy kazo MIODZIO!!! fajnie ze robia cos z miestem gdzie jest mało noobow pierdzielonych ; ) pozdro dla tych co pierdziela expa a graja dla przyjemnosci . |
Oryginalnie napisane przez popolz
Cytuj:
Na Pacc Dużo Jest Miejsc Pozajmowanych Nie Mówiąc O Terenach Dla Facc |
Narzekacie, narzekacie ale tak naprawdę nie możecie się doczekać tej aktualizacji. Poza tym przy każdej zapowiedzi multum użytkowników spamuje jaki to CIPsoft jest zły, itp. a 'w praniu' wychodzi, że wcale nie jest tak źle.
Ja jestem zadowolony głównie z kolejnych nowych questów. Przynajmniej jakieś urozmaicenie gry będzie. |
Moglibyscie nie narzekac?? Tak z kazdym update, a i tak nic tym gadaniem nie zmienicie... Moze na rooku w koncu uaktywnia/ulatwia te zagadki - spike sword, mino mage, dzwignia toma, ghoul... Czyzby cipsoft ulitowal sie nad rookstayerami , ktorzy bez skutku szukaja na nie odpowiedzi?
|
Cytuj:
osobiscie zrobilem sobie przerwe od tibii, gram w Divine Divinity (zajebisty klimat :D) ale jak przejde to wróce. najbardziej ciesze sie z nowych questow, tylko zeby byly takie których nie da sie wyczyscic, zeby polegaly na mysleniu ;) |
Cytuj:
Co do rozmów z NPC co wy mowicie o tych tabelkach i ze sie przeciaga itemki do plecakow itp. to mi to jakos niepasuje do klimatu tibii i watpie w to zeby takie cos zrobili, ale poczekamy zobaczymy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:47. |