Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Zapowiedź Teaserów (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=175170)

VicuseK 16-05-2008 23:52

Wreszcie coś zmienią na rookgaardzie :)

Multikonciarz 17-05-2008 00:01

Chciałbym żeby nie zrypali mino hellu bo tam fajnie się trapuje, a fajnie by było jakby dodali jakieś inne potworki o wiele trudniejsze do zabicia na rooku np. orc berserker, dwarf guard, soldier lub inne tylko żeby nie uzdrawiały się bo będzie ciężko zabić :) najlepiej aby powiększono rookgaard i jak najdalej umieścić te potwory żeby newbie nie mieli problemów, jakby dało się metodą up/down to by nie było problemu z zerkiem, ale bez możliwości up/down lipa jak ... i przynajmniej by było ciekawie na tej wyspie, albo niech dadzą gdzieś głęboko w jaskini warlocka, z chęcią bym oglądnął jak ktoś go ubija chociaż mało to możliwe :P

Myst Rydan 17-05-2008 00:34

Mam nadzieje ze wreszcie Colossus bedzie wygladal jak ogromna rzezba a nie jak niewiadomo co :D Szkoda troche ze mapy nie powieksza, ale pewnie i tak bedzie dosc nowosci. Swoja droga w tamtym roku zapowiedzi update zaczely sie 11 Maja. Mozna przypuszczac ze i tym razem update przyjdzie w czerwcu :)

Dagus 17-05-2008 00:49

Nie wiem jak jest u was z czytaniem ze zrozumieniem ale w newsie osobiscie wyczytalem ze swiat Tibii sie nie powiekszy wiec gdzie tu wogole mowa o dodawaniu czegos do mapy (pomijajac oczywiscie drogi do nowych questow) w dodatku napisane jest ze poprawia wyglad czytaj nowe grafiki wiec nie widze powodow do obaw. Poki nie bawia sie z mapa to nic nie zepsuja a wyglad jak wyglad kazdy ma swoj gust.

Zalgadis 17-05-2008 01:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 2060363)
Marudzą, marudzą, odkąd pamiętam. Ja już tam się przyzwyczaiłem...

Rybo, a pamiętasz może kto to powiedział na forum "Jakby nie zrobili i tak wam nie będzie pasić" albo coś podobnego xD?
Ja tam w tibie nie gram to mi to wisi, po upie zobaczę tylko co z tym rookiem zrobili moim rookstayerkiem ^^.

Balnazar00 17-05-2008 07:09

Zmienia interakcje z NPC 8o ciekawe B) teraz do NPC zamiast hi to ziom... :D

Nedomanus 17-05-2008 07:23

moze bedzie mozna spokojnie gadac w pare osob z npcem sellajac loota / kupujac potionki. przydatna sprawa by byla. bo kolejki dobijaja.

Ultrazoo 17-05-2008 07:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sild (Post 2060045)
Bo przeciez gdy CipSoft dodaje jakies nowe tereny to i tak wszystko idzie dla PACCa, chyba nigdy niedodadza czegos porzadnego dla FACCa...

A jeszcze co do tego z rozmowami z NPC, zamiast zrobic cos nowego i fajnego, to oni zajmuja sie czyms co jest dobre i niewymaga zadnych zmian... Tibia z czasem robi sie coraz gorsza i gorsza...

No tak masz rację , też przydało by się coś dla Facc ...
Ale im sie to nie opłaca . Wolą zrobić więcej dla Pacc i sprzedać więcej Premium Account.

mana'potion 17-05-2008 07:54

Hmm. Śmiałbym jak by Cip-Soft zrobił na rooku tp. Wbijasz 8 lvl. Automatyczny prze teleportowania do komnaty z samym Orlace. I bb roock8o

Uaitpradnik 17-05-2008 08:02

Czemu tak caly czas narzekacie :D nowe questy to duzy plus, nie wazne jakie beda, trudne, latwe, dlugie, glupie, ale wiecej zabawy bedzie niz bicie tych glupich dl albo destroyerow 24 na h :P co do tego, ze zmienia wyglad kazo, (moje ukochane miasto) powinno wyjsc na duzy plus ^^

i mysle ze zmiana rookgaardu tez sie przyda, czasami nie ma gdzie expic jak 30 ludzi leci za 1 wolfem albo jak jakis 50+ rookstayer wybije ci resp zanim sie ruszysz tym 3 lvlem chocby o 1 sqm :P

@Nedomanus: to bylo by dobre, mysle ze kazdy z was byl kiedys w banku w carlin i czekal dobre 15 minut zanim nooby sobie poszly i mógl spokojnie wyplacic hajs xD

Pozdro, wasz Uait~

ShosVern 17-05-2008 08:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neff (Post 2060077)
Update mają wnosić coś nowego, a nie poprawiać stare.
Jak coś zjebali to niech to nadrobią, a nie marnują czas poświęcony na tworzenie nowych obszarów. MiniUpdate byl bardzo fajny, w końcu został zwiększony stopień trudności. No ale ,,co za dużo to nie zdrowo".
Powinni dodać kilka takich expowisk jak banuta, of, ef, etc. o różnych stopniach trudności.

Jeżeli masz tylko 30 lvl to proszę, nie wypowiadaj się na temat mini update.

--Cienius-- 17-05-2008 08:13

Ciekawy jestem czy dodadza jakies nowe potwory.... Bo pol roku czekania na nic to smieszne jest

Modliszka11 17-05-2008 08:19

Tibia Schodzi Na Psy Człowiek Miał Nadzieje Że Dodadzą Jakieś Nowe Tereny Do Expienia A Tu Tylko Nowe Wystroje i Questy No Bo Teraz Na Serverach Non Pvp Już Praktycznie Niema Gdzie Expić Wszystko Pozajmowane :(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neff
Powinni dodać kilka takich expowisk jak banuta, of, ef, etc. o różnych stopniach trudności.
Żeby Pojawiła Sie Większa Ilość Botów

Creativ 17-05-2008 08:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neff (Post 2060077)

.... na których ty w zyciu jeszcze nogi nie postawiłes... może na EF ok. Ale nic pozatym :P:baby:

popolz 17-05-2008 08:46

Z tego co widze to tylko dzieci narzekaja bo przciez taki dzieciak idiota ktory nie umie angielskiego nie poradzi sobie z questem i dlatego chce jakies miejsca do expienia im w glowie tylko jebany exp ludzie wyluzujcie gra ma miec duzo funkci a nie tylko 1 kurwa exp ! .
Co do upade fajnie ze dadza nowe qesty jebie mnie ich trudnosc czy sobie znimi poradze czy nie w koncu wszystkie zrobie .
Co do naprawy kazo MIODZIO!!! fajnie ze robia cos z miestem gdzie jest mało noobow pierdzielonych ; ) pozdro dla tych co pierdziela expa a graja dla przyjemnosci .

Modliszka11 17-05-2008 09:10

Oryginalnie napisane przez popolz
Cytuj:

Z tego co widze to tylko dzieci narzekaja bo przciez taki dzieciak idiota ktory nie umie angielskiego nie poradzi sobie z questem i dlatego chce jakies miejsca do expienia im w glowie tylko jebany exp ludzie wyluzujcie gra ma miec duzo funkci a nie tylko 1 kurwa exp ! .
Co do upade fajnie ze dadza nowe qesty jebie mnie ich trudnosc czy sobie znimi poradze czy nie w koncu wszystkie zrobie .
Co do naprawy kazo MIODZIO!!! fajnie ze robia cos z miestem gdzie jest mało noobow pierdzielonych ; ) pozdro dla tych co pierdziela expa a graja dla przyjemnosci .
Questy Bardzo Lubie Wykonywać Mam Wykonane Wszystkie Questy Poniżej 70 lvl Explore Socienty,Banute,Ice Island Itd No Ale Tibia Niepolega Tylko Na Samych Questach i Żeby Móc Je Wykonywać Trzeba Wbić Dany lvl A Jak Mam To Zrobić Jak Niema Gdzie Dobijać Ten lvl Gdzie Kolwiek Nie Pójdziesz Tam Zajęte
Na Pacc Dużo Jest Miejsc Pozajmowanych Nie Mówiąc O Terenach Dla Facc

Monte 17-05-2008 09:12

Narzekacie, narzekacie ale tak naprawdę nie możecie się doczekać tej aktualizacji. Poza tym przy każdej zapowiedzi multum użytkowników spamuje jaki to CIPsoft jest zły, itp. a 'w praniu' wychodzi, że wcale nie jest tak źle.

Ja jestem zadowolony głównie z kolejnych nowych questów. Przynajmniej jakieś urozmaicenie gry będzie.

Elitek70 17-05-2008 09:31

Moglibyscie nie narzekac?? Tak z kazdym update, a i tak nic tym gadaniem nie zmienicie... Moze na rooku w koncu uaktywnia/ulatwia te zagadki - spike sword, mino mage, dzwignia toma, ghoul... Czyzby cipsoft ulitowal sie nad rookstayerami , ktorzy bez skutku szukaja na nie odpowiedzi?

Mati_Paurel 17-05-2008 09:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tibifux (Post 2060220)
DOBRANOC TIBIO

cipsoft z każdym updatem coś musi rozjebać (np uhy - drut nie ma juz tlye kasy). Co do chętnie używanego przeza cipsoft wyrażenia "balansowanie profesji" - udało się to znakomicie (wszytkie profesje są ch*** warte). tibia się stacza.. co prawda gram od tibii 7.8 ale troche doświadczenia mam

czyli balansacja im sie udała, kazda profesja jest "chuja warta" wiec zadna nie jest lepsza ;)
osobiscie zrobilem sobie przerwe od tibii, gram w Divine Divinity (zajebisty klimat :D) ale jak przejde to wróce. najbardziej ciesze sie z nowych questow, tylko zeby byly takie których nie da sie wyczyscic, zeby polegaly na mysleniu ;)

Sild 17-05-2008 09:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Multikonciarz (Post 2060575)
a fajnie by było jakby dodali jakieś inne potworki o wiele trudniejsze do zabicia na rooku np. orc berserker, dwarf guard, soldier lub inne tylko żeby nie uzdrawiały się bo będzie ciężko zabić :)

A po co ci na rooku zerk?... Nawet gdyby poszlo na niego 20 osob to i tak all na hita leca.

Co do rozmów z NPC co wy mowicie o tych tabelkach i ze sie przeciaga itemki do plecakow itp. to mi to jakos niepasuje do klimatu tibii i watpie w to zeby takie cos zrobili, ale poczekamy zobaczymy.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:47.