![]() |
Cytuj:
|
Angielski-5
Technika-6 Polski-5 W-F-6 Informatyka-6 Przyroda-5 Religia-5 Plastyka-5 Matematyka-5 Muzyka-6 Historia-5 Zachowanie: Dobre(A jak będzie dobrze to się postaram z wychowawczynią pogadać o Bardzo Dobrym pogadać) 5 klasa podstawówki ŚREDNIA:5.4:cup: |
gz wszystkim a mnie wyjebali z politechniki plockiej po 1 semestrze 8o
|
Cytuj:
moja średnia ~3,5 2 klasa LO (ach, czemu ja do zawodówki nie poszedłem?) |
Cytuj:
moja srednia kolo 3.9...styka |
Cytuj:
Tak moje cudowne oceny, ach ochh zaraz musze sie uczyc z fizyki, bo mam miedzy 1-2 : D i w czwartek ostatmni termin na poprawienie czegokolwiek z fizyki. Lipa z deka ;s |
zachowania brak. :P
semestr zdałem, ale zmieniłem uczelnie ;) jeszcze tylko 3 lata obijania |
2 gimnazjum
Uwaga tragedia... Angielski-3 Polski-3 W-F- brak informacji Informatyka-5 Biologia - 2/3 Religia- brak informacji Plastyka-3 (dzięki temu że same kartkówki) Matematyka-3/4 (przez pierwszy semestr Historia-3 Chemia - 2/3 ;s WoS - 3/4 (kartkówki = same 1/2/3 ... jakby jeszcze dawała kartki, to nie, ona musi dyktować ;<) Geografia - 3/4 Fizyka - 3 Zachowanie - 3/4 (punkty rox ;d) Info: Jak na moją klasę (w sensie płci męskiej) to jest bardzo dobrze : P Ogólnie jak na całe klasy II (też płci męskiej) jest... dobrze. Info 2: Tak, u mnie jest wysoki poziom (w sensie nauczania, a nie w sensie "uczniuff" jak to niektórzy rozumieją jako "poziom") |
Pierwsza gim, wychodzi ~5,3 i chyba wzór. Chyba, bo parę razy mnie poniosło. : )
|
ocenki
hmm ocen jeszcze raczej nie proponują ale myślę ze średnia w granicach 4,5-4,8 będzie^^ chociaż teraz z niecierpliwością czekam na wyniki testów gimnazjalnych ;p
|
Cytuj:
|
Następujące oceny:
polski- 3/4 chemia- 3 fizyka- 3 wf-4(u niego żeby mieć 5, trzeba być sportowcem, a o 6 nie wspomne) biologia-3 technika/muzyka/plastyka - 5/4/5 historia- 4 geografia -3 matma- 4 religia - 3/4 wos - 3 zachowanie bdb ]:-> Nie mam drugiego języka, bo moja klasa jest humanistyczna :] 2 gim |
Zachowanie: poprawne.
J. Polski 2 J. Angielski 3 Historia 2 WoS 3 Biologia 2 Geografia 2 Matematyka 2 Fizyka 2 Chemia 2 WF 4 Informatyka 5 Religia 5 WOK 3 PO 4 Administrowanie przedsiebiorstwa 4 Przygotowanie do prowadzenia dzialanosci usługowo-gospodarczej 4 Przedsiębiorczosc 4 Niemiecki 3 Obsługa Konsumeta 4 (koniec roku 24 kwietnia) |
Myślałem że wcześniej się Ryba pochwali, jak nie to bez łaski :d
b.i.e.sie.el 4/5 gosp.en.elek 4 matematyka 2/3 historia 4 rel/etyka 6 p.elektrot 5 j.niemiecki 3 geografia 3/4 wf 4 j.polski 3/4 biologia 3/4 m.i e.masz. 4 j.angielski 3 m.i.e.inst.e 5 chemia 3 po 4 fizyka i ast 2 Zachowanie: bdb/wz II klasa Technikum. |
Ja nie zdałem :D
|
Fizyka - 2
Geo/Wos/historia - 3/4 Chemia - 4/5 Polski - 3 Matma 2/3 Francuski - 2 Religia - 4 o.o Plastyka/Muzyka - 4 Wf - 5/6 Technika/Informatyka - 4 Bio - 3 Zachowanie - Bdb? |
Polski - 3
Matematyka - 3 (4 jeśli napisałem na conajmniej 75% sprawdzian z całych dwóch lat) Angielski - 4 Francuski - 3/4 Geografia - 2 Fizyka - raczej 3.. Religia - 4/5 WF - 4 Biologia - 3 (oby xP) Historia - 3 Chemia - 4 PO - 4 PP - 3/4? Informatyka - 4 Zachowanie jakieś tam dobre czy wyżej. 2 klasa LO, mat-fiz-inf. Ble. W najgorszym przypadku średnia koło 3.2-3.3, a najlepszym super uber wypasionym 3.85 - marzenie ;) |
Cytuj:
|
J. Polski 4
J. Angielski 4/5 Matematyka 3/4 Przyroda 4 Historia 4 W-F 5 Religia 5 Plastyka 4/5 Muzyka 4 Informatyka 5 Zachowanie bdb :cup: 5 klasa podstawówki :d |
Polski - 3
Matematyka - 3 Angielski - 3 Niemiecki - 3 Geografia - 3 Fizyka - 2 Religia - 6 ( na 80%) WF - nie dotyczy ( chore kolanko :*) Biologia - 3 Historia - 3 Chemia - 4 PO - 4 Ekologia - 4 Informatyka - 4 1 klasa LO , bio-chem (koffam chemie!) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:04. |