Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Serwer] Lord'Paulistinha znowu daje czadu ... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=175527)

Vademecum 21-05-2008 21:17

chlopak zostal stworzony do expienia a nie do zabijania jak by chcial zabijac zrobil by sorca proste nie? a co do pinga to po chuj pingowac jak wystarczyl im paraliz jednego druida , exeta to pomylka chyba kazdemu sie zdarza pomylic hotkey no nie?

Multikonciarz 21-05-2008 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vademecum (Post 2068883)
chlopak zostal stworzony do expienia a nie do zabijania jak by chcial zabijac zrobil by sorca proste nie? a co do pinga to po chuj pingowac jak wystarczyl im paraliz jednego druida , exeta to pomylka chyba kazdemu sie zdarza pomylic hotkey no nie?

Nie, nie każdemu się to zdarza, na tym forum są sami profesjonaliści którzy w momencie walki każdą opcję sprawdzili wcześniej i nigdy by nie padł żaden haj lewel gdyby oni nim grali... Ich motto to "Pamiętaj przed akcją przeanalizuj każdy sqm i to dwukrotnie żeby nie było niespodzianek w nieoczekiwanym momencie".

KoXiS 21-05-2008 23:34

Kris

@up
Etoric odpadl i Ty na jego miejsce przyszedles??? Za duzo juz w tym temacie postow napisales??? Moze i to nie moja sprawa, ale Twoje posty niezle w*****aja, bo to co czasami piszesz to jest jedna wielka kupa.:confused:

@Topic
Zeby nie bylo, ze nic nie napisalem na temat filmu. O Lordzie bylo wiele spraw jak bije rekord w straceniu expa.... jak pada na 300 lvlu i teraz to...
Jesli 2 sekundy jest jak przejdzie na ukos po paralizu to po co to zrobil? Przeciez jak rozjebali ten team z ktorym przyszedl to zamiast uciec cofnac to on jeszcze wszedl w te krzaki. Za nim rzucili paraliz mial jakies 6 sekund,bo dopiero potem go rzucili pierw jakies m walle poszly. Kolesiowi hotkeye sie pomylily tak racja to tylko czlowiek, ale ja on 335 lvl ma i gra ta postacia to juz palce same z przyzwyczajenia naciskaja hotkeye nie sadzicie. Kurde rozpisalem sie, a i tak nie wbije tego wam do tych pustych lepetyn (bez obrazy).:confused:

P.S. Ten u gory nie komentuj mojego posta, bo ja Twoje obserwuje juz dlugo i stad moja opinia, ze to jedna wielka kupa. Wiec nie odgrywaj sie w ogole nie pisz na temat tego posta tylko wez sobie moja krytyke do Serca. I nie probuj sie odgrywac tylko przyjmij to jak mezczyzna. :confused:

szafus 22-05-2008 14:57

Wg mnie to nie wina lorda, ze padl. Mozliwe, ze akurat mu sie cos z hotami pojebalo, mozliwe, ze gral sharer, ktory mial inne hoty. Przeciez nawet jakby w trapie byl, to by raczej nie padl. Taki team mialby male szanse, zeby go na combo sciagnac. Widzialem na shanerze wojne i ~200 lvla bilo chyba z 15 osob (100-150 lvle) i nie mogly go sciagnac, a tu mowimy o 335!
Ale ten film nie ukazuje tylko deada lorda.
Swietny team, wspaniale zgranie. Nie pamietam ilu dokladnie ich tam bylo, ale robili niezla zadyme. Mozliwe, ze bot, ale nawet jesli, to niezle im to wyszlo.

Sixty 22-05-2008 16:01

Jedni umieją expic, a inni mają dobre pefałpe~*
Robicie z tego sensacje jakbyście i mówicie, że grał nim jakiś dzieciak.
Jestem ciekaw jak wy byście sie zachowali w takiej sytuacji.
Znoobil ? Tak ;d ale każdemu może sie zdarzyć... Pamietajcie o tym ;]

Schrenker 22-05-2008 16:02

Może mi ktoś powiedzieć jak odtwarzać te filmy bo jestem nowy;(

!Slan! 22-05-2008 20:13

O Maj Gad. Odtworzysz je za pomocą TibiCAM ;x

adiadi 22-05-2008 20:52

Święta racja...poprostu trzeba obejrzeć ^^ 8o

Dwik 23-05-2008 00:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szafus (Post 2070157)
Wg mnie to nie wina lorda, ze padl. Mozliwe, ze akurat mu sie cos z hotami pojebalo, mozliwe, ze gral sharer, ktory mial inne hoty. Przeciez nawet jakby w trapie byl, to by raczej nie padl. Taki team mialby male szanse, zeby go na combo sciagnac. Widzialem na shanerze wojne i ~200 lvla bilo chyba z 15 osob (100-150 lvle) i nie mogly go sciagnac, a tu mowimy o 335!
Ale ten film nie ukazuje tylko deada lorda.
Swietny team, wspaniale zgranie. Nie pamietam ilu dokladnie ich tam bylo, ale robili niezla zadyme. Mozliwe, ze bot, ale nawet jesli, to niezle im to wyszlo.

Chyba kpisz. Obecnie na ściągnięcie 200 ek wystarcza 10ciu 100-120 lvl sorkow, nie musza nawet uderzac kombo, wystarczy ze w miare regularnie wala z SD + wand + summony :)

Hyrzy 23-05-2008 00:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alanus Lutinum (Post 2065389)
Ekipa ładnie zgrana, a ten cały lord to ładnie się wyłożył i mówił exeta res chyba dlatego, że mu się hotkeye pomyliły :p.

rly? ja myslalem ze myslal ze exeta res to do leczenia

@up
summonow????

Co jak co ale nie widzialem jeszcze 200 ek lanego z summonow :X

toni69 23-05-2008 20:40

Film fajny. Ładnie zgrana ekipa :P
@LP
n00b :P

Suton 23-05-2008 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hyrzy (Post 2071431)
Co jak co ale nie widzialem jeszcze 200 ek lanego z summonow :X

na jamerze strapowany 150 ek padł miedzy innymi od FE... gdzieś na youtubie jest nawet filmik...

Legendanebuli 23-05-2008 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DuRi_Zmc (Post 2066848)
Ping rox

A więc twierdzisz że on był spingowany? Gdyby został spinowany, stałby w miejscu. Poprostu czy to jest 330 ek, czy to jest 130 ek, leczy się tyle samo, a do tego dostał paraliża przechodząc na skos. A do tego, niech ludzie z non pvp, ale kolesie którzy wbili 50 lvle się nie odzywają, bo pierdolicie głupoty, a gówno wiecie

Picer99 24-05-2008 00:03

Dostał paraliża w dobrym momencie jak przechodził na skos i nie mógł się leczyć przez kilka sekund i padł :) dobre zgranie.

Czarrak 24-05-2008 11:17

Gram na tym serwie co nieco i wiem cos o wojnach tutaj. NIe mial szans jak dostal tym paralizem bo ani sie uleczyc ani nic zrobic szkoda ze inni z Lucis Ferre (Jego Gildia) nie leczyli go. Dzisiaj bylo open battle i znowu padl... Osobiscie jetem za Last Emperor I jak na razie oni wygrywaja ;p

Van1 24-05-2008 12:03

Paulistinha juz drugi raz sie ładnie wyłożył....
wcześniej jeszcze na hellgate na 300 lvlu jak wszedł sam do ich roomu

na tym filmiku też widać jak ogarnia gre.... niektórzy na ots nawet mają lepsze pvp

Granteon 24-05-2008 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frapper (Post 2066097)
on ma tylu ownerow, ze placisz 5 i grasz godzine.

Hahaha :D:D

DuRi_Zmc 24-05-2008 17:21

Character Deaths
May 24 2008, 08:50:36 CEST Killed at Level 335 by Lady'Yumi
and by Ravera Madeah

LALALALALALLA ide poszukac film hahaahha :D:D:D

bajerfull 24-05-2008 17:27

jest temat obok. przeze mnie zalozony. ewentualnie tibia.de

Zamne 24-05-2008 21:06

wlasnie dlatego nie bede bocic :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:08.