Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Teaser (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=176018)

Esh'ar 23-05-2008 18:59

heh, bardzo fajnie ^^ W końcu skończy się przesuwanie ludzi od npc albo mówienia "fasssttt!!!" czy "muw bye!!1". Bardzo mądry ruch w wykonaniu CIPsofta ;) Szczerze, to myślałem, że będzie coś napisane o wyglądzie rookgardu ale przecież zawsze coś ;) + dla CIPsoftu :)

Regoor 23-05-2008 19:00

Bardzo mi się podoba ten pomysł. Chyba jeden z bardziej udanych przez te wszystkie lata. Na pewno to rozwiązanie bardzo ułatwi wszystkim życie.
Jestem bardzo zadowolony, bo w końcu na Rooku będzie porządek i względny spokój. :)

Fureyka 23-05-2008 19:04

Pomysł udany ;)
Nareszcie nie będę musiała czekać aż ktoś nieradzący sobie z npc zakończy rozmowę czy aż ktoś skończy kupować wielkie ilości run/mf.

Thor of heaven 23-05-2008 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobrodziej (Post 2072799)
Przy okazji na screenie widać nieco z nowego wyglądu Rook'a.

Mapperzy Cipsuxu są idealni doskonali i.... nie potrafią bez błędu zrobić 1 kawałka mapy...

Piękne zmiany na rooku! Nowa podłoga jeje... Ikea przedostała się statkiem...
Lenistwo nie zna granic... żeby im sie nie chciało usunąć kępek trawy spod drzew to masakra.

Nowy system rozmów z npc? Gdzieś już to było od daaaawna.. tylko nie powiem gdzie bo mnie regulamin ogranicza.

http://img502.imageshack.us/img502/6286/npctalkvz3.jpg

dziękuje, proszę, dowidzenia

xavioli 23-05-2008 19:06

Dlaczego sądzicie że to popsuje grywalność i klimat.. Czy dla Was jest frajdą gadanie z NPC przy kupnie manasów lub sprzedaży loota i użeranie się z noobami którzy wszystko tak wolno robią i często wypychają kolesi :D A przecież było wyraźnie napisane że w questach tego nie zrobią więc to raczej Cipsoft coś doskonałego wymyślił :D

Ps: Jeżeli grał ktoś kiedyś na Podkarpackim OTS to wie że tam jest to samo xD Gada się z NPC na Priv

--Cienius-- 23-05-2008 19:08

lenistwo nie zna granic co oni robia za te pieniadze z pacc? na laski ida czy cO? zby nie bylo nowych terenow co rok? W WoWie jest co chwila cos nwoego

Vaszu 23-05-2008 19:09

Jak dla mnie bez fajerwerków... To powinno być już dawno zrobione, chociaż dla niektórych te kolejki to był klimat i coś co odróżniało Tibie od innych MMO

MrSB 23-05-2008 19:09

Nareszcie koniec kolejek:cup: Bank w Carlin się w końcu odblokuje;) Czekam na kolejne info!!!Szkoda że dopiero w piątek:(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez [CHAR]Union_Aqua [/CHAR]
Lol mam pytanie. Jak ide na OF, zwastuje all shp itp. Moge pogadac z npc w Veno i sprzedac 10 halberd a potem kupic potiony ? LOL

Cos mi sie podoba xD
Marzenia się spełniają niestety nie wszystkie:p

Wlazly1994 23-05-2008 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez --Cienius-- (Post 2072992)
lenistwo nie zna granic co oni robia za te pieniadze z pacc? na laski ida czy cO? zby nie bylo nowych terenow co rok? W WoWie jest co chwila cos nwoego

Jak ci sie nie podoba tibia to spadaj do swojego WoWa :/ nic nie umiesz docenić?

Dobry pomysł z tymi NPS już nooby nie będą sie pluły xD:baby::baby:

Dzemen 23-05-2008 19:15

Ciekawe czy jak np. będe expić na Dragonach będe mógl kupic np. Backpack mana potionów?? yy ?? Jak by tak bylo, przeważnie wiara bo do NPC nie chodziła :p

Tore 23-05-2008 19:18

Pierwszy raz widzę tyle pozytywnych komentarzy.
Zapowiada się nieźle chociaż i tak nie gram w tibie ale updaty zawsze mnie kręciły :D.

Makuki 23-05-2008 19:24

Te podkreślone słowa bardzo mogą pomóc w odnajdywaniu questów :).

Rdk92 23-05-2008 19:24

Doby pomysł z tym Rookgardem. nareszcie coś tam zmienili. :) no i nie tylko z rookiem ;). Czekamy na następne "~Teasery~" xD

Dragones5 23-05-2008 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thor of heaven (Post 2072988)
Nowy system rozmów z npc? Gdzieś już to było od daaaawna.. tylko nie powiem gdzie bo mnie regulamin ogranicza.

Czy chodzi Ci o Podkarpacki ots? ;p

@Topic
Jesli to bedzie dzialac dobrze i nie bedzie zadnych problemow z tym to okaze sie, ze cipsoft zrobil cos dobrego bo narazie to tylko dupili. No coz wkoncu to zrobili bo kiedys trzeba... Ogolnie pomysl mi sie bardzo podoba.

Nedomanus 23-05-2008 19:25

badzmy szczerzy. cos takeigo jest w kazdym innym mmorpg. az dziw ze tibijczycy musieli tak dlugo czekac na to rozwiazanie. w kazdym razie cipy maja + za to sie w koncu domyslili...po 11 latach <lol2>

Galera_Warrior 23-05-2008 19:26

Liczyłem że powiedzą coś więcej i coś bardziej ciekawego...

Mefjuu 23-05-2008 19:29

Jeach! I kto mi powie, że cipy sie nie opier*? Przez pół roku wykminili nowy system rozmów z npc. Hell yeah. Przecież takie coś da się zrobić w tydzień, no chyba że jest się programistą pokroju naszych niemieckich mistrzów. Aż żal mnie bierze, że kiedyś kupowałem pacce =.=
pozdr dla tibiomaniaków

Iko419 23-05-2008 19:29

A mi to sie nie podoba :(

Kinydrut 23-05-2008 19:30

Ja mam pytanie.
A co z takimi NPC jak na przykład Markwin w Mintwalin czy król orców na OFie?
Przeciez jak 4+ osoby powiedza "hi" (pierwszy raz) to pojawi sie tyle potworow ze wszyscy padna...
Jak myslicie czy Cip to zauwazyl i cos z tym zrobi?

Thor of heaven 23-05-2008 19:30

Cytuj:

e podkreślone słowa bardzo mogą pomóc w odnajdywaniu questów .
I sprawić, że gra będzie przeznaczona dla kasiastych przedszkolaków..
choć tam jest napisane, że nie pomogą to coś trudno mi w to wierzyć..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:24.