![]() |
wiecej filmikow w wykonaniu tego gracza poprosze :)
ma zajebisty skill w uciekaniu :P A na 7.6 z ue by sciagna tego hax core |
To w Tibii jest takie coś jak "dobre pvp"? ;/
Bo ja od zawsze myślałem, że poza atakiem i leczeniem to już nic nie ma :baby: . Przegrywa ten komu pierwszemu zabraknie zapasów, żeby się leczyć i koniec. Całe tibijskie PvP. W dodatku są hotkeys, więc jak można mówić, że tamten ma lepsze PvP a tamten gorsze? >_< @down Zagraj sobie w L2, WoWa, Guild Wars to zobaczysz co to prawdziwe PvP, a nie rzucasz ironicznymi komentarzami, nałogowy tibijczyku. |
up
widac ze sie znasz bardzo |
Cytuj:
Cytuj:
topic@ kolo wymiata, genialne jest to jak biega sobie strzla mwalle i jeszcze rozmawia z ścigającymi xd miodzio |
Mich jak dempah siedzi 15h przy kompie to mapke zna ;]
|
Cytuj:
Czytaj trochę uważniej. Tibia jest ograniczona to tur i nigdy nie będzie w niej czegoś takiego jak "dobre PvP". Totalna głupota to także system skillowania i absolutny brak równowagi między profesjami, co często sprawia, że 8 pal w BoHach ze skillami 50 w discie może spokojnie pokonać 20 knighta (dajmy mu 60/60) mając przy sobie jedynie włócznie (zakładając oczywiście, że nikt im nie przeszkodzi i nikt nie ucieknie). Sprawa wygląda trochę inaczej na wyższych poziomach, ale właściwie i tak wynik jest taki sam, więc skończcie pier***ić, że "on rzucił m walla i ma takie zajebiste PvP, że aż staje!", bo już mi się rzygać chce od takich żałosnych tłumaczeń. |
Cytuj:
Koleś jest niesamowity :P Dobrze zna mapę i wie co robi, i przy tym to opanowanie... nic tylko pozazdrościć |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Edit. Zapomniałem dodać. W wowie, koleś może być masakrycznie tępy, lecz mając te pare lvli więcej pokona cię. Prawda boli. |
@up
Masz po części racje, ale w wowie gosciu z 5-6 lvlami więcej nie będzie miał co chwile resistow, chyba ze ma Resistanca od twojej dziedziny magii... mówisz o missach jak probowałeś magiem w warriora albo paladyna z łapy dobrze pakować to sie nie dziwie... Co do edita, jeśli gość jest tępy i ma te parę lvli więcej, jeśli umiesz grać daną klasa, pokonasz go bez problemu... Daje przykład, 23 Druid na 29 Warriora, jeśli wiesz co robić to bierzesz go w roota i nachrzanisz z daleka (Przecież jeśli to tępak to tego nie zdejmie), jak wyjdzie z roota w bear form i dobijasz, ew na 50% hp odmiana w castera leczysz sie i znów bear form. Jeśli on cie zaatakuje to Nature Grasp i podczas ataku wpada w roota, reszta jak wcześniej. @topic Ma ktoś jakiś jeszcze film tego gościa? Jest naprawdę dobry i chciałbym zobaczyć jeszcze jakieś jego akcje. |
Cytuj:
|
@up
Ale przykład wybrałeś, no z paladynem to już troche gimnastyki jest... Nawet dużo :p Ale prawda jest też taka że jak wiesz co robić to albo uciekniesz albo może ci sie uda zabić gościa. No i nie zapominajmy że tam (przynajmniej wg mnie) gra zaczyna się od 70 poziomu więc każdy jest sobie równy :d @edit No niby tak, ale za to w tibii bardzo ważny jest cap ;P W takiej walce w większości przypadków o wygranej decyduje ilość sprzętu (a w wowie jakis miss/resist ^.- chodzi mi tu o walke 70 vs 70). |
Cytuj:
|
heh, niezłe...
|
no tak... Aradna gz wiadomo... ale prawda o Berylii jest zawsze taka :
hotkey na rune .. (ok nie przesadzam)... + healing i mfluiding BlackD Proxy. Więc poza samym bieganiem i hotkeyowaniem m wall + exani hur up/down~ to gdzie to superB uber pvp ? ..>Berylia nigdy nie miała pvp... zawsze było BlackD Proxy... Hail cavebotters... Ale co komu po cavebottingu jak kożysta z bottingu na wojnie ? .. Ehh elo,. Flame plaxor. |
@up
Nie wszyscy uzywaja BlackD, bo nie moga, wiec uzywaja NG :D |
Cytuj:
zabija kogos a potem ucieka od ludzi goniacych go i sztuka jest bieganie 20 minut z soulfire z 10 osobami na plecach i na dodatek potem dac loga bez deada |
I tak nie zrozumieją.Pewnie zazdroszczą tej Aradna xP
Ale wiesz tacy są Polacy potrafią tylko zazdroscic :( |
Cytuj:
|
się uśmiałem xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:24. |