![]() |
heh, też zauważyłem tą modę więc i ja ubrałem czapeczkę ...
<-- mimo braku głowy :D Ps. A Hoomik rzucał we mnie śnieżkami !!!!!!!!!!!!!!!!!!! X( :baby: |
Cytuj:
To nie byly sniezki, tylko pociski z baretty z tlumikiem, w dodatku w dyskretnym kamuflazu. |
kichakichakicha
|
Super. Ja raczej na swoim avacie nie mogłemtego zrobić to wróciłem do poprzedniego, trochę nie wyszedł:(
Konkurs na najładniejszą czapkę!!! |
No to ja też czapeczke wmontowałem ale przez chwile wyskakiwał brak strony:(jak chciałem zmienić:D
|
@Djkuter, postaram bys sie bardziej... -.-""
A co do topicu to tez postanowilem cos zrobic :baby:. Tzn pierwsza wersje zrobil Superman (uklony w jego strone). I to on mnie naklonil do zmiany avata :) |
Zgadnijcie co Dobo ma w worku?(NIE, ten miś to pic, tam są bany i ostrzeżenia;) )
@Topic Ciekawe czy nie-mikołajów będą dyskryminować i wytykać palcami:) |
PixelArtystą to ja nie jestem, ale ponieważ czapeczki są małe, to tak żle to nie wygląda:D
10 minut w Paintcie Paint Rox |
to ja też ;)
|
Za piekne moze nie jest, ale nie mam humoru -.- dlatego taki avatar -.-
|
Jak wszyscy to wszyscy ^^
|
no kurde widze ze moj temacik dal poczatek paru innym typu konkurs na avatarek :D
<edit> Cytuj:
p.s. to moj pierwszy taki dobry temat :D |
Wszyscy mają czapkę - mam i ja!:D
|
a ja niemam czapeczki i tez sie ciesze
|
Ja tak tylko 'jak wszyscy to wszyscy' :D.
|
A ja poza czapką mam też worek. A w nim "Baruk Khazâd".:P
|
niezly pomysl z tymi czapeczkami ^^
|
eeeeeh
czapeczki.... na wielu forach juz to od kilku lat widac ;) A ja bede oryginalny i czapeczki nie wrzuce, tylko w swoim czasie dam moj swiateczny avatar z ubieglego roku- sithclone :P:P:P Ale jeszcze za wczesnie.....
|
Wprawdzie elfy nie obchodzą tego święta (spoko, JA obchodzę) to uszanuję ten zwyczaj. I w dodatku zmienię swoją podobiznę. A czapkę zdejmę po Świętach. :)
PS Podoba wam się nowy avatar? :) |
czapki na prezydenta :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:00. |