![]() |
ewen usun to zdjecie bo szadek sie zezlosci i bedzie bil moje potwory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X(
|
@up
To wielka strata dla ludzkości :/ |
pwnd
bueuehueheu |
Hahaha znaczek "Nike" kozacki xD!
|
No właśnie chodziło mi o ten "nike" jak pisałem na poprzedniej stronie "zdjęcie z twoją koszulką" xd!
|
Cytuj:
Po więcej info zapraszam do tematu luminera. @Film: Rzondzish, pujdziesh ze mnom tesz na hanta? |
Ja chodzę do gimnazjum i jakoś sobie radze z pisaniem na temat. Tym pro evul hwdp życzę bandziorów w parku ;>
|
Uou ale gangsta nyga blek mamba.
Ehh te anty-policyjne pokolenie, ktore najczesciej bezpodstawnie wymysla jaka ta polska policja nie jest. Jezeli nawet w twoim otoczeniu nalezy wymyslac takie propagandowe haselka, tutaj na forum poprostu sie blaznisz. |
Kris
Cytuj:
|
HAHAHAAHAH!
Nie moge z was! Jestescie zajebisci! Prosze aby te forum sie nie zmienialo! Jak nie ma co ogladac to chociaz mozna sie z was posmiac! hHAHAHA kurwa pro evul gangsta razem ze swoja banda ! haha i cala reszta was oszolomow! Kurwa po prostu was lubie chociaz was nie znam! AHAHAHAHAHA piszcie cos jeszcze pls :> szadołedek pisz cos bo taki grozny jestes.. :D naucz mnie xDD haha !! dobra jest zbyty zajebiste sa z was to piszcie sobie dalej wyzywajcie sie i wogole. Jak na ulicy strach to chociaz na forum hehe pozdro; p ahhahaha xDD |
Ale żal mi was :/
Po kiego tak najeźdzacie na tego dzieciaka?? Even-Shadowek może cię pozwać do sądu za rozpowszechnanie jego zdjęć BEZ JEGO ZGODY! i Może to się skończyć bardzo wysoką grzywną. Moderatorzy Zamknijcie ten temat bo tylko spam jest :P |
@Dart~
a to co się stało? bo zabardzo nie wiem ;) |
filmu nie pobieram bo i tak zapewne jest taki jak jego autor
H.W.D.P I JAZDA JA TESZ IH NJE LUBJE BO MJE SPISALI GLOMBY JEDNE KURCZE! |
Film nudny tak jak i twoje teksty
|
Cytuj:
... To jedziem po całości Shadowedek - fota kozacka stary żeś założy se lighting headbanga i co myślisz że cię matka teraz prądem nie kopnie i od kompa nie odgoni ? Bo słyszałem że tam piękne są kłutnie hah. Jesteś w cudownej gildii - Poland Demons - do świadomości powinno być polish demons... no tak ale jeśli ty przedstawiasz polaka to demon tylko demon uhh.. blee.. i z pyska beama walisz. Ufff. i jest to "hahahaha" ? Oo |
Cytuj:
Cytuj:
|
@all
szczerze? w dupie mam co piszecie ;] nawet tego nie czytam ;] |
Cytuj:
Mi też Ciebie żal: http://img365.imageshack.us/img365/9730/794351bp3.jpg |
@up
nie takich łapali... jebać Interpol... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01. |