![]() |
To jest tak żałosne. poddaję się, nawet nie spróbuję więcej wejść do tego tematu.
|
Gówniane, i tyle.
|
Oglondam i oglondam i...
moze byc masz lap 8/10 nawet fajne nexta |
"które w rytmie samby kończa żywot nieszczęśnika".
Ale ty lubisz plagiatować, co? Fake do dupci. I chuj. |
Ja myślałem, że tylko na Torgu nie ma czegoś takiego jak fake na poziomie : / Zawsze na pocieszenie - u nich nigdy, a u nas od pewnego czasu...
|
Humor denny jak moje rysunki.
Celowy analfabetyzm to domena potomkow epulsa. Strasznie urozmaicone sceny. Plagiatowanie. Jak robisz parodie SW, to rob ja sensownie. |
Nie przychodź tu więcej.
Puste "Lokacje" (pokój), Błędy ortgraficzne, Humor - conajmniej denny /10 |
|
czerwone murzyny - jedyne co sie pamieta oprocz zoltej podlogi : / denne, glupie, bez sensu, pierze mozg, poryte, denne, zwalone, slabe, dno, 10/10, rob dalej
|
Wreszcie ja wystąpiłem... Proszę nie bierzcie postów z tąd na powarznie =/
Jestem Evul Fajo =] |
Rasista...
|
Próbowałem znaleść coś śmiesznego,ale niestety dno.Czerwone murzyny -.- pomalował się farbą na czerwono i RoX .Chumor Dno ! Sklejka nie ma co oceniać 3/10
|
zaje"Piiiiiii"ste!
Ja "Piiiiiii"erd*** |
- Graficznie dno.- Fabularnie dno.
- Humorystycznie dno. - Dno. - Moja rozmowa z autorem na gg: Ja: Suxisz Orog: Nom. Wiem. - Ocena to 1 (Jedynka) |
Orog, Orog. Czy ty koniecznie chcesz dostać bana? Nie chce mi się oceniać, bo i tak wszystko było by denne. Mogłeś pomyśleć nad tym, co robiłeś kiedyś i opuścić to forum. Ale nie, koniecznie chciałeś nas wnerwić. Drzwi po lewej, jak nie znajdziesz to bij głową w mur, może wybijesz dziurę (w końcu to dobry młot). Kończę posta bo niedobrze mi się robi.
|
|
Super fake, ale nie chciało mi się go czytać.
|
Hmmm ten part nie śmieszny
Koper słyszałem że okulary nosisz. Wiesz ja nie mam nic przeciwko, ale hubkaa widać nie rozumi. Daję ci takie 3/5 (6/10). I częściej wrzucaj party! |
Zaje*isty jesteś, faktycznie się zmieniłeś! Z trolla w nooba.
Muashaushaushaushauhsaus |
OGRMONE ŻAL ! xD nie ma tu chumoru ! xD
Grafika : -.- 2/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:59. |