Ależ ja nie mam na co narzekać, bo to nie mój stracony czas :) Właśnie, to jest temat poświęcony awansom, czyż to nie o nich właśnie traktuje mój poprzedni post? Zdaje się, że tak, więc w żaden sposób nie łamię tym regulaminu forum i mam prawo wyrażać takie zdanie. Typowy Polak - "wszyscy mają myśleć tak jak ja, albo niech sobie piszą gdzie indziej" :)
A kulturę dobrze wychowany człowiek zachowuje wszędzie i w każdej sytuacji, a nie tylko w wybranych - to tak na marginesie :)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MasterTusk
To jest forum o Tibii, temat poświęcony jest awansom z tibii. Jeżeli chcesz ponarzekać, bądź pisać swoje mądrości, że to strata czasu - znajdź inne wątki.
edit: Nie łamiesz regulaminu, ale nie na miejscu jest pisać posty typu:
tak samo ja mogę napisać, tym samym za wcześnie oceniając kogoś: Typowy polak - "jak ja nie mam to inni mają źle bądź nic im się za to nie należy"
|
Bo na miejscu jest tylko pisać posty pochwalne? :) To gdzie tu wolność słowa? :)
Cytuj:
Złośliwość też nie jest najlepszym przejawem kultury(zresztą tak jak jej wytykanie...)
|
Złośliwość nie ma NIC wspólnego z kulturą osobistą, zwłaszcza kiedy jest tylko aktem samoobrony :)
Cytuj:
tak samo ja mogę napisać, tym samym za wcześnie oceniając kogoś: Typowy polak - "jak ja nie mam to inni mają źle bądź nic im się za to nie należy"
|
I masz świętą rację, bo to kolejna polska cecha, tyle, że akurat w tym przypadku nietrafiona, bo czemu miałbym zazdrościć komuś czegoś, co mnie kompletnie nie interesuje? :)
Cytuj:
Zastanów się tylko, czy zachowujesz się tak samo w towarzystwie znajomych oraz w towarzystwie np. osób dorosłych kompletnie Ci nie znanych. Może do starych przyjaciół też mówisz "proszę pana"?
|
No dobrze, ale co to ma do rzeczy? :P
|