![]() |
Hmmm... Bardzo ciekawe. Naprawde zapowiada sie ciekawie (zreszta jak zawsze bo dopiero potem sa nazekania i etc. xD). Ogolnie ciekawi mnie ta gildia assassinow. Pewnie bedzie chodzilo w tym tak jak przy wykonywaniu dreams chalange quest (czy jak to sie tam pisze). No ale dokladnie dowiemy sie podczas updatu. ^^
|
super grafika; duże zmiany
update na + bravo cipki ;) |
Drzewa mówią, Drzewa łapią, Drzewa straszą!
Fajny pomysł, nareszcie coś dla h lvl. Ale te drzewo sux. OmG wiedziałem że kiedyś się spotkam w tibi z deską! ;( |
Cytuj:
Kurde a moim marzeniem była walka z drzewem :( |
Cytuj:
|
Po updacie i tak będą narzekania, więc się nie zachwycam. Patrze tylko na żałosne starania Cipsoftu i na to jak Tibia schodzi coraz bardziej na dno.
|
@up
@up
Czemu twoim zdaniem Tibia schodzi na psy? Od dawna nie widzialem tylu pozytywnych komentarzy na temat update. Więc może ich starania ida w dobra strone |
Wow
Gdy pierwszy raz zobaczyłem te zdjęcia, opadła mi szczena i pomyślałem: tego roczny update będzie niezły ;] I miałem racje... Ciekaw jestem również, kiedy potwory, które mają zrobić będą na tibia.pl ;)
|
@silfer
[irony]Też tak myśle kiedy będą... po uptadzie? nieee[/irony] |
Ciekawe jak to będzie, czy tylko nowe questy będą "dawały" exp czy stare też?:> Jeżeli stare też, to ten kto ma je wykonane ma mała lipę xD
|
Cytuj:
Update do dupy,a tlumaczenie sie nie dodaniem nowych terenow do expienia podnienieniem grafik w miastach i para nowych questow to komedia. |
spoko ;]
no no Super a najlebsze to bonusy doswiadczenia B) , juz nie moge sie doczekac xD , pozdro i czekam na nasteone informacje;)
|
Cytuj:
Zapowiada sie super !! |
Cytuj:
|
Cytuj:
_/ |
Mi upek się podoba... tylko szkoda, że już kilka questów powykonywałem(mogłem nie robić ;))
A najciekawsze, że jak mamy ratować NPC! To chyba będzie jednorazówka... a szkoda. @offtopic Nie podoba mi się nowy wygląd tibia.pl ... za bardzo... huntedowki ;) Dawno mnie chyba nie było, ale Tibia... to tylko PACC,PACC kasa, kasa... pewnie wstęp na tę wojnę z orcami( już niczego lepszego nie mogli wymiślić) będzie tylko dla promocji... :((((;(;(;( |
Nowe questy! zapowiada sie ciekawie:)
mam nadzieje ze te machiny obleznicze na zdjeciach beda wykorzystywane przy atakach na miasta :D a przede wszystkim beda one strzelac i sie poruszac xD a jesli chodzi o to tym szykowaniem sie orkow do bitwy to powina byc co roku taka totalna wojna o srodziemie mainlandu jak we władcy pierścieni. xD ;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A mi z tego co dotychczas zobaczyłem, najbardziej podoba się system komunikacji z NPC'ami i wagoniki w Kazo :P
Co do reszty rzeczy to ni mnie to ziębi, ni grzeje, tylko żałuję że nie będzie backpacka z nowego miasta ;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00. |