![]() |
http://sportbild.de/
w prawym dolnym rogu jest ankieta, zaznaczcie Polen gewinnt i zagłosujcie, zróbmy niespodziankę Niemcom! Można głosować wielokrotnie! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
p.s. a widowisko może i fajne, ale nigdy nie lubię, jak przez mecze zmieniają mi ramówkę TV xP @down: e tam m jak miłość, właśnie wyścig F1 mi zdjęli z polsatu dla meczu Pol-Ger :P |
Cytuj:
Ale każdy ma swoją, własną opinię i trzeba to uszanować :) Tak jak my to robimy <lol2> |
to jakaś pierdolona kpina że tylko na polsacie są mecze transmitowane :W "?!" Zna ktoś może jakiś niemiecki/austriacki/szwajcarski/w sumie nawet może być chiński/ kanał z pakietu cyfry + na którym puszczają all meczyki ? ;< ;*
|
@up.
A Eurosport masz na cyfrze? (nie wiem nigdy nie korzystalem z niej :D) Mowiłem, że Czechy pojadą Szwajcarów 2:1, byłem blisko ;D Celowałem 2:0 dla Portugalii - trafiłem :D (szkoda że u buka nie postawiłem tego ;/) A na jutro mam takie xD http://img73.imageshack.us/img73/9602/kuponho0.jpg wbrew temu co mi mowią dookoła i co pokazują statystyki - jestem za naszymi :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@Wieszok
Zgadzam się z tobą, F1 jest lepsze od piłki, chociaż niepodoba mi się to, że z Kubicy zrobili takiego drugiego Małysza. Reszta jest OK. Piłka natomiast ciągnie się już od uuu... lat i praktycznie nic się w niej nie zmienia, a cały czas jest...przereklamowana. Teraz co nie przerwa w serialu na TVN, to motywy z EURO 2008. Żygać się chce. Ale i tak, nie macie po co się kłócić, bo żużel rox...:] @topic Dziesiejsze mecze: Niemcy:Polska 3:2 (już mówiłem) Austria:Chorwacja 0/1:2 (Chorwacja wygra) |
Cytuj:
Piłka przereklamowana? Chyba nie ma na swiecie osoby, ktora w swoim zyciue nie kopnelaby by pilki(chyba ze gdzies w Afryce pilki nie maja xdd). Praktycznie kazdy zna zasady i mniej wiecej wie na czym polega. Co do F1 moze byc ciekawa, jesli sie komus kibicuje jesli nie to wydaje sie strasznie nudna. Co do pilki to mozna ja ogladac dla samej przyjemnosciz ogladania, nie kibicujac zadnej ze stron. @Zuzel Zebrala sie grupka krajow, ktore chca odnosic jakiekolwiek sukcesy i rywalizuja w tym smiesznym sporcie. |
Cytuj:
#topic Ahhh....szkoda Szwajcarii, bo narpawde zagrala swietny mecz...zabraklo odrobine szczescia i celnosci....pokazali o niebo wyzsza klase od Czechow w tym meczu. Co do meczu portugala-turcja to Pepe sie chyba rozkokosil w tym strzelaniu bramek ahahah xd. |
Ktoś kiedyś ostatnio powiedział, że piłka dlatego jest tak popularna i więcej osób ją ogląda bo jest mega nieprzewidywalna... Może Brazylia zagrać z Wisłą Kraków i nie ma pewności, że wygra.. W siatkówce czy koszykówce tak nie ma, w F1 raczej też nie ;P obecnie to liczą się te 3 teamy z czego BMW ma szanse na zwycięstwo takie jak Wisła na pokonanie Brazylii. Może w tych 15? próbach raz im się uda :D
|
Ja kocham piłkę za jej swobodę. Gdy piłkarz jest przy piłce może zrobić z nią wszystko, dryblować, podać w każde miejsce boiska, strzelać na bramkę. Nikt nie liczy mu żadnych kroków, czy tego ile razy może dotknąć piłkę.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
F1 przyciąga bo idą tam o bardzo grubą kasę. Fajnie się ogląda. Co do dzisiejszego meczu, to zostało 10 godzin. Póki mogę, to obstawiam, że będzie remis, a pod koniec Polska/Niemcy zasadzą gola na 1:0 i będzie super/klops : P |
Ja obstawiam ze bedzie bardzo bardzo dlugo 0:0 i gdzies pod koniec meczu gdy beda all zmeczani ktorys z pomocnikow niemieckich nam jebnie brameczke Frings albo balack a w doliczonym czasie gry krzynowek jebnie bombe z 20~~ m. i GOL 1:1 i podzial punktow.
A co do meczu Austria vs Chorwacja to mam nadzieje ze bedzie remis :/.. Tak siero patrzac na lige niemiecka to schodzi na psy Bayer 4:0 z Zenitem to az zaal a przecież wiadomo ze Bayern to jeden z lepszych clubow na swiecie ... wogle srodkowi obrocny niemieccy nie sa w najlepszej formie bramkaz 38 czy tam 37 lat nie jest juz taki zwinny jak kiedys .... i dlatego w dzisiejszy dzien mamy bardzo i to bardzo duzą szanse aby wygrac z Niemcami pierwszy raz w Histori jak udalo nam sie wejsc pierwszy raz w hostori Polskiej pilki do Finałow Euro.To czego nie mamy pierwszy raz w histori wygrac z niemcacmi.Jeszcze wam pokaze co udalo mi sie wymyslic :P 08.06.2008 - 8+6=14 i 2+8=10 to 1410 - data pokonania krzyzakow a jak wiemy to byli NIemcy :P to sie uda .. wierzmy w polske ROZWIESZAC FLAGI!!! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:47. |