![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do wojny, kto wie... musiała by wybuchnąć i wtedy może bym został chapnięty, a patrząc na kategorię nie spieszyło by im się :P |
w obecnej sytuacji politycznej wojna konwencjonalna w Europie jest cholernie malo prawdopodobna, a jakies ewentualne interwencje w Korei czy Iranie raczej nie wymagaja duzego zaangazowania, wiec oddawac zycia za ojczyzne podczas walk w Azji wschodniej raczej nie bedziemy musieli.
Cytuj:
|
Cytuj:
Ontopicznie, to nie jestem szczegolnie dumny z tego, ze jestem Polakiem. Albo inaczej - nie jestem bardziej dumny, niz gdybym byl Zydem, Hiszpanem czy Kamerunczykiem. Po prostu nie ma co sie obnosic ze swoim pochodzeniem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do dumy to jak na moj gust mamy coraz mniej powodow do bycia dumnym z Polski. |
chasterka zmien avatarr bo przynosisz wstyd wlochatemu swoimi wypowiedziami na tym forum
|
Filmik dobry, ale czemu poniektórzy oceniają zespół, płytę, gatunek muzyki, skoro tutaj liczy się przekaz?
|
pierdolicie od rzeczy
ZA GODZINE MEEEEEEEEEEEECZ KURWA |
p o l s k a g o l a p l z
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up,
Ostatnio jak widzę Szyneczkę to jakoś się z nią zawsze zgadzam : P |
nie od dziś wiadomo, że najlepszym towarem eksportowym Polaków są... Polacy.
|
Cytuj:
@Topic : a) a co ma II WS do meczu i dlaczego mieliby to tam puszczac? b) ciesze sie, ze jakis zagraniczny zespol docenil poswiecenie Polakow podczas kampanii wrzesniowej, tylko troche zaluje, ze czasami obcokrajowcy znaja lepiej nasza historie niz my sami... edit c) znowu podczas meczu Polska-Niemcy pojawialy sie opisy "Cedynia 972, Grunwald 1410". Dobrze, ze znamy te daty, tylko dlaczego przy kazdej okazji wymieniamy je? Przeciez zwyciestw z naszym sasiadem odnieslismy duzo wiecej :P |
Cytuj:
żaled |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:27. |