Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Spotkalem Demona (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=17833)

Marcepanowy maciek 17-02-2005 18:56

sry że to mówie ale zobaczcie na jej skull staffa wygląda tak jakby ktoś obgryzł tego skull staffa a może to demon??

Lord KATuxo 17-02-2005 19:06

Cytuj:

=johnnny_b
Gdy sie zalogowalem i wyszedlem przed swiatynie spotkalem Demona ciekawe z kad on sie tu znalazl czy go ktoś zlurowal?
Nie! Przyszedl do swojej gildii kupis spella na swiatlo.

K-ostry 17-02-2005 19:36

nom, troche przestarzala fabuła typu spotkale demona, fajne eq itd. ale ogólem good

Sin 17-02-2005 19:41

omfg widzialem taki fake miesiac temu -.^

Speed the Firee 17-02-2005 20:04

good fake

ehhe ladne fake podoba mi sie bardzo tylko ale sa male bledy ale to tylko szczególy.temat spoko :]

Centaurek 17-02-2005 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sin
omfg widzialem taki fake miesiac temu -.^

LOL ROTFL zobacz facet kiedy jest data zalożenia tematu -.^
przypominam
Cytuj:

24-11-2004, 23:55
Fajny fake...tylko że dawno to już było...no i dużo OTSa ;)
@down 3
Pewno raz włączał "Pokazuj czas" raz wyłączał ;) bo to OTS w koncu ;)

Ruxofi 17-02-2005 20:20

Hehe fake spoko dam 8/10 pkt.
Widze błędy.
Po 1-wsze : skull staff
Po 2-gie : Mana na różnych screenach
Po 3-cie : Na niektórych screnach tam gdzie coś mówisz jest godzina, a na niektórych nie ma 8o

johnnny_b 17-02-2005 21:36

dzieki dzieki za komenty :P
jak widze to zobaczyliscie sporo bledow ktorych ja nie dostrzeglem , a z tym skulstafem to bylo tak ze jak wklejalem go na eq to jakby sie niechciala wkleic cala ta czaszka , jakby cos ją ucinalo. ale coz komentujcie dalej :P (oczywiscie jak chcecie :D) czekam na dalsze opinie w ktorych bede mogl cos wyjasnic lub zaprzeczyc.
cya all :)

Sorcerer The Pucek 17-02-2005 21:38

fajnie ale widzialem tego faka juz
ladnie sciagac?!
widzialem na 100% wiec :\
i nei na tym forum (chyba ze ty umiesciles go gdzies indziej)

johnnny_b 17-02-2005 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sorcerer The Pucek
fajnie ale widzialem tego faka juz
ladnie sciagac?!
widzialem na 100% wiec :\
i nei na tym forum (chyba ze ty umiesciles go gdzies indziej)

że co!?!?!!?! podaj link to pogadamy ja nigdzie nie wstawialem tych zdjec , chyba ze ktos od demnie zgapil -.-
a btw ja to zamiescilem jakies 3-4 miesiace temu . kolega pare postów wyzej napisal dokladna nazwe

Jaszczur of Secura 17-02-2005 21:44

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Fake Jest Super Tylko Mozesz Mi Powiedziec Dlaczego Nie Ty Go Zrobiles??????????????????!!!!!!!!!! X( X( d X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Edit: Gulp. sorki niezobaczylem ze to jest stare i poprostu ktos to skomentowal -.- jeszcze raz sory :p

johnnny_b 17-02-2005 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaszczur of Secura
Fake Jest Super Tylko Mozesz Mi Powiedziec Dlaczego Nie Ty Go Zrobiles??????????????????!!!!!!!!!! X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

ludzie ja was nie rozumiem . czemu mowicie ze ja jego nie zrobilem ???....

Sorcerer The Pucek 17-02-2005 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez johnnny_b
ludzie ja was nie rozumiem . czemu mowicie ze ja jego nie zrobilem ???....

-.-
bo jzu to widzialem w necie wiec nie pier*ol mi tu
niestety nie powiem ci gdzie bo nie mam pamieci foto i nei pameitan linkow typu ?!@#%^$% etc

Jaszczur of Secura 17-02-2005 21:49

Cytuj:

-.-

Ja tez to widzialem i sie wzburzylem ale popatrz na 1 stronie z kiedy to jest fake :p 11.2004 ;) poprostu ktos cos napisal i wybilo sie do przodu :]

johnnny_b 17-02-2005 21:50

Cytuj:

-.-

jak widziales to podaj linka a nie sam pier***isz....
albo widziales podobne abo ci sie cos przysnilo...
a jak by bylo gdzies indziej na stronie jakiejs to porownaj daty mojego dodania tematu a tego kogos na innej stronie ...

johnnny_b 17-02-2005 21:52

Cytuj:

Ja tez to widzialem i sie wzburzylem ale popatrz na 1 stronie z kiedy to jest fake :p 11.2004 ;) poprostu ktos cos napisal i wybilo sie do przodu :]

no wkoncu jednego uswiadomilem <dzieki ci Boże>
ja dodaje tylko na ta strone zdjecia bo tibi.pl tylko ufam

Cytuj:

-.-
niestety nie powiem ci gdzie bo nie mam pamieci foto i nei pameitan linkow typu ?!@#%^$% etc

to se przypomniej lub poszukaj a nie mowisz ze gdzie indziej to widziales bo ja napewno tego nigdzie nie dawalem...
chyba ze ktos wkleil moje screeny na swoje konto na inna stronke i sie chwali nimi...
a jak spotkasz sie z tym czyms to napisz tu linka jak mozesz lub porownaj daty

Sorcerer The Pucek 17-02-2005 21:57

brum
cztalem
ja tylko mowie ze widzialem moze opublikowales gdzies indziej pod innym nickiem ale nei wydaje mi sie a fake byl identyczny wiec nie mogl ktos zorbic czegos takiego jak ty a jednak bede sie trzmal swojego ze widzialem to gdzies indziej 9nie pamietam gdzier ale nei na tibi pl)[dawno temu to widzialem]

Saviol007 17-02-2005 23:11

to niejest fake tylko cos zrobione na Otsie i dodane jakies efekty przykladowo nowe runki a stare sciany skull staff jakis diwny i dotego God to jest ksywa z Otsa czyli to jest fake w 35 % bo tylko runki i niektore elementy som dodane :P :baby:

Stary 18-02-2005 09:21

[quote=johnnny_b]Chce tylko poinformowac że to moj 1 fake ktory zrobilem . Staralem sie jak najlepiej do kazdego szczegolu . Bo jak ma byc fake to już pożadny
No to zaczynamy
-----------------------------

http://img125.exs.cx/img125/6127/DEMON2.jpg

Hmmm demon zabral ci 34 many a dalej masz jej 2203

Sorcerer The Pucek 18-02-2005 15:25

i tak sie trzymam swojej wersji ze to nie jest zrobione prez ciebie ale koniec juz
rh i ss 9juz ktos powiedzial o ssie) jakies z brakiem :D ss nie caly skull a rh jakas kreska najs!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:08.