![]() |
sry że to mówie ale zobaczcie na jej skull staffa wygląda tak jakby ktoś obgryzł tego skull staffa a może to demon??
|
Cytuj:
|
nom, troche przestarzala fabuła typu spotkale demona, fajne eq itd. ale ogólem good
|
omfg widzialem taki fake miesiac temu -.^
|
good fake
ehhe ladne fake podoba mi sie bardzo tylko ale sa male bledy ale to tylko szczególy.temat spoko :]
|
Cytuj:
przypominam Cytuj:
@down 3 Pewno raz włączał "Pokazuj czas" raz wyłączał ;) bo to OTS w koncu ;) |
Hehe fake spoko dam 8/10 pkt.
Widze błędy. Po 1-wsze : skull staff Po 2-gie : Mana na różnych screenach Po 3-cie : Na niektórych screnach tam gdzie coś mówisz jest godzina, a na niektórych nie ma 8o |
dzieki dzieki za komenty :P
jak widze to zobaczyliscie sporo bledow ktorych ja nie dostrzeglem , a z tym skulstafem to bylo tak ze jak wklejalem go na eq to jakby sie niechciala wkleic cala ta czaszka , jakby cos ją ucinalo. ale coz komentujcie dalej :P (oczywiscie jak chcecie :D) czekam na dalsze opinie w ktorych bede mogl cos wyjasnic lub zaprzeczyc. cya all :) |
fajnie ale widzialem tego faka juz
ladnie sciagac?! widzialem na 100% wiec :\ i nei na tym forum (chyba ze ty umiesciles go gdzies indziej) |
Cytuj:
że co!?!?!!?! podaj link to pogadamy ja nigdzie nie wstawialem tych zdjec , chyba ze ktos od demnie zgapil -.- a btw ja to zamiescilem jakies 3-4 miesiace temu . kolega pare postów wyzej napisal dokladna nazwe |
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Fake Jest Super Tylko Mozesz Mi Powiedziec Dlaczego Nie Ty Go Zrobiles??????????????????!!!!!!!!!! X( X( d X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Edit: Gulp. sorki niezobaczylem ze to jest stare i poprostu ktos to skomentowal -.- jeszcze raz sory :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
bo jzu to widzialem w necie wiec nie pier*ol mi tu niestety nie powiem ci gdzie bo nie mam pamieci foto i nei pameitan linkow typu ?!@#%^$% etc |
Cytuj:
Ja tez to widzialem i sie wzburzylem ale popatrz na 1 stronie z kiedy to jest fake :p 11.2004 ;) poprostu ktos cos napisal i wybilo sie do przodu :] |
Cytuj:
albo widziales podobne abo ci sie cos przysnilo... a jak by bylo gdzies indziej na stronie jakiejs to porownaj daty mojego dodania tematu a tego kogos na innej stronie ... |
Cytuj:
no wkoncu jednego uswiadomilem <dzieki ci Boże> ja dodaje tylko na ta strone zdjecia bo tibi.pl tylko ufam Cytuj:
chyba ze ktos wkleil moje screeny na swoje konto na inna stronke i sie chwali nimi... a jak spotkasz sie z tym czyms to napisz tu linka jak mozesz lub porownaj daty |
brum
cztalem ja tylko mowie ze widzialem moze opublikowales gdzies indziej pod innym nickiem ale nei wydaje mi sie a fake byl identyczny wiec nie mogl ktos zorbic czegos takiego jak ty a jednak bede sie trzmal swojego ze widzialem to gdzies indziej 9nie pamietam gdzier ale nei na tibi pl)[dawno temu to widzialem] |
to niejest fake tylko cos zrobione na Otsie i dodane jakies efekty przykladowo nowe runki a stare sciany skull staff jakis diwny i dotego God to jest ksywa z Otsa czyli to jest fake w 35 % bo tylko runki i niektore elementy som dodane :P :baby:
|
[quote=johnnny_b]Chce tylko poinformowac że to moj 1 fake ktory zrobilem . Staralem sie jak najlepiej do kazdego szczegolu . Bo jak ma byc fake to już pożadny
No to zaczynamy ----------------------------- http://img125.exs.cx/img125/6127/DEMON2.jpg Hmmm demon zabral ci 34 many a dalej masz jej 2203 |
i tak sie trzymam swojej wersji ze to nie jest zrobione prez ciebie ale koniec juz
rh i ss 9juz ktos powiedzial o ssie) jakies z brakiem :D ss nie caly skull a rh jakas kreska najs! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:08. |