![]() |
Kto invitnął dwóch br do gildii?-.- Denny'verus i Jack'Master... to jest chyba polska gildia?X(
|
Cytuj:
GZ PL GUILD ;p |
@up
nie udzielaj sie jak nie wiesz o co chodzi |
@up
Aha masterze. edit: No odpowiedz mu dlaczego ;] |
Jest juz ta gildia czy nie jak jest to czy moge dolaczyc??
|
Moradin Miedziobrody
Yesterday me and my friends decided to create a Polish guild which is 100% NEUTRAL. (po co takie gowno pisac na forum) BUahhahahhahah Tak Tak... 100% Neutral.... Jak Macie w gildi Solara to gildia nie jest neutral :P Powodzenia... gildia bedzie max jescze przez 2 tygodnie... |
Haha, odrazu widać że TY to......................... GORTI!
@edit Nie?! To kto? Znowu jakis anonimowy kozaczek jak Darkkz? I tak cie rozgryziemy... Podaj lepiej name ;p |
Cytuj:
Nie... mylisz sie |
Nie chce mi się z tobą pisac dopoki name nie podasz ;<
|
Cytuj:
|
n/c kolejny anonimowy kozaczek... I tak wkoncu dojdziemy kto ty, więc lepiej podaj name...
|
"Nie?! To kto? Znowu jakis anonimowy kozaczek jak Darkkz? I tak cie rozgryziemy... Podaj lepiej name ;p"
"n/c kolejny anonimowy kozaczek... I tak wkoncu dojdziemy kto ty, więc lepiej podaj name..." Praktycznie to samo napisales debilu...:D @Down Ja myslalem, ze krzyczalem "help pk" ;o btw. teraz bedziesz sie podniecal tymi piramidami ?Jak pieski biegaliscie za mna :D A tak w ogole to moglem wejsc do dp i tyle... po chuj mialem "uciekac" przed wami na piramidy hahaha :D |
duriel skoncz kozaczyc...w ank nie kozaczyles tylko pisales "za co?" i na piramidy uciekales a na forum wielki kozak n/c
|
Cytuj:
Gdybyś był choć odrobine mądry, byś zrozumiał że pierwsze to było pytanie, a drugie to już pewność... Po za tym ty sie nie udzielaj bo od tego goscia o dużo lepszy nie jestes... |
@Up
Gdybys byl choc odbrobine madry, bys zrozumial, ze chodzi mi o "druga" czesc zdania :P @down Przyczepilem sie zeby ci udowodnic, ze jestes debilem :D A w tibie nie gram, bo mi sie nie chce i pacca nie mam... |
@Up
No i? Przyczepileś sie bo mowa o "anonimowych kozaczkach" czyli o tobie? Szkoda że jak dowiedzieliśmy sie o twoim nicku, to przestałeś grać...;/ @up Haha, ale ty zabawny... Weź spójrz w lusterko i powiedz kto tu jest debilem... Albo cofnij sie do czasu kiedy nie znaliśmy twojego nicku, Anonimowy kozaczku ;] Po za tym nie grasz tu a prowokujesz kłótnie, zachowujesz sie jak jebane dziecko neo... Bija cie w domu? |
@Up
DEBIL! Juz nie miales co napisac ? ;o dziecko neo itp "to ani nie jest smieszne ani zalosne ani nic" Hail Radziu (bez obrazy) xD. |
Tak wogóle to fajna gildia, nawet nieaktywnych graczy nie przyjmują (a może jestem ciotą? nie wnikam), to sobie pogadałem ze wszystkimi naraz... No cóż wasz wybór. Ja gram w wowa i stwierdzam że tam są lepsi ludzie niż w tibii (nie mówie konkretnie o was, ogólnie) nawet głupi brazyl pomoże jak poprosisz... A teraz zmieniam server i będę w bardzo fajnej polskiej gildii, życze wam wysokich lvli i dobrych dropów, bo ja nie musze sie martwić ani o jedno, ani o drugie ;)
Powodzenia Dawergo :D |
@Duriel
Skoro nie grasz to po co piszesz? Po co sie klocisz z niektorymi a pozniej sie dziwisz ze cie wyzywaja, bija. Przestan pisac bo piszesz bez sensu @Down "Ej za co? o co wam chodzi? " nie pamietasz juz jak bylo w ank na piramidach? |
@Up
Pisze, bo mi sie nudzi xD zabronisz mi ? "a pozniej sie dziwisz ze cie wyzywaja, bija" Czy ja sie "dziwie" ?Gdzie tak napisalem?:D Kolejna bajeczka... nic takiego nie pisalem... caly czas powtarzasz to samo, zalosny jestes :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:42. |