![]() |
@up
Zawsze tak jest, można sie nawet zabijać, jeśli druga osoba zgodzi się pojedynkować na śmierć i życie! Najfajniejsze są i tak open battle które są zawsze... W zimie grubo było, spore ekipy, i super zabawa :D |
Dzisiaj robili testy czy test bedzie hasal , pare serwow dostalo kicka , chociaz cipsoft osobny serw na to wykupil ale ;d ..
Jutro (czyt. dzisiaj ) powinnien juz byc test dla tutkow ;d , ciekawe jak to wszystko im wyszlo ;] Jak ktos sie wbije to dawas screny ;d ! |
Cytuj:
Ja będę robił screeny i wklejał do Elera Thread.:) |
Teraz zaczynam żałować, że nie zrobiłem tutor testu na nowej postaci.
|
#up
Tutora sie robi po to zeby pomagac na helpie i na boardach, a nie po to zeby hasac po TSie. To tyle. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kthxbye. |
Cytuj:
|
#Up
To drugie, myslisz ze oni nie patrza na opinie graczy? Mylisz sie, bo ostatnio CM na tutor channel pytal o stan expowisk, i co mogloby byc zmienione. A pomaga sie przez znajdowanie bugów. |
Cytuj:
|
BluRegardKazoo - nób
Wedlug ciebie po co jest test server? ;d Zeby mozna bylo sobie pobiegac i lansowac sie ze ma wstep? Eh... n/c |
Juz TS jest!!!!!!!!!!!! Patrz tutaj jak wejsc V
HUA HUA HUA dales sie nabrac :D |
świetny żart ^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ju klient tibi do ts jest teraz trzeba czekac tylko az ruszy bo puki co jest offline :/ z tego co czytalem na test server board zapwiada sie fajnie ok 20-30 nowych potworkow z 10 qestow outfit i nowe bronie (o tym mozna poczytac w nawet w nwesie na tiba com :])
|
No no, ruszył nowy teaser ; ).
|
Słyszałem, że assassin stars zostaną wycofane - czy to prawda? Jak nie wiesz to nie pisz głupich odp. :/
|
przez chwile bylem na tescie :D
ale chyba wylaczyli spowrotem No ale mysle ze dzis juz bedzie mozna poszukac bugow :D @up = to kit |
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Cipsoft, wprowadzając listę itemów w BP i przyciski [Buy item] i [Sell item] Stracił największego swojego obrońcę na tym forum. Dziękuję Michos |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:11. |