Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Gildia] Arcania battle 14-4 for Interregnum! Swietny pokaz BOTvP (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=178733)

Medivh Shady 17-06-2008 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wcinacz (Post 2120285)
tylko ze jedni oszukuja troche a drudzy w chuj

jedni i drudzy oszukuja tak samo i dobrze o tym wiesz , tylko ze jedna strona jest sprytniejsza niz druga i potrafi to bardziej wykorzystac O_o

uno89 18-06-2008 00:29

@up- dokladnie, jakby wygrywali dzieki botowi, to byloby wszystko ok, a jesli przegrywaja zaczyna sie placz, ze sa lepsi, tylko Ci drudzy evul oszusci i cziterzy.

Swoja droga, jestem ciekaw, czy istnieje gdzies jeszcze jakas wojna, w ktorej zadna ze stron mogac zwiekszyc sobie realnie szanse na wygrana poprzez uzywanie bota, nie skorzystalaby z niego...

Wcinacz 18-06-2008 02:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2120931)
jedni i drudzy oszukuja tak samo i dobrze o tym wiesz , tylko ze jedna strona jest sprytniejsza niz druga i potrafi to bardziej wykorzystac O_o

w czym?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez uno89 (Post 2121197)
@up- dokladnie, jakby wygrywali dzieki botowi, to byloby wszystko ok, a jesli przegrywaja zaczyna sie placz, ze sa lepsi, tylko Ci drudzy evul oszusci i cziterzy.

Swoja droga, jestem ciekaw, czy istnieje gdzies jeszcze jakas wojna, w ktorej zadna ze stron mogac zwiekszyc sobie realnie szanse na wygrana poprzez uzywanie bota, nie skorzystalaby z niego...

gowno prawda, wojna jest bardzo wyrownana i zadna ze stron nie przegrywa; w*****a mnie takie myslenie jak twoje bo ono jest zalosne

uno89 18-06-2008 13:04

@up - no dobra, moze zle sie wyrazilem z ta wojna, bo tutaj chodzi konkretnie o jedna bitwe, co nie zmienia faktu, ze wasze myslenie jest takie jak napisalem, popatrz sobie chociaz na nazwe tego tematu. No ale niech to co napisalem bedzie dla Ciebie gowno prawda, tak samo jak rzeczy napisane w gazecie, ktora probujesz osmieszac w avatarze.

kapelusz5 18-06-2008 13:07

Ja nie rozómiem po co wojny robic skoro mozna zyc w pokoju i robic lewele

Dragones5 18-06-2008 13:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kapelusz5 (Post 2121831)

Taa i beda bic te lvl z dnia na dzien i 0 frajdy z tego? Ile wedlug ciebie mozna klepac lvl..

uno89 18-06-2008 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kapelusz5 (Post 2121831)

Wlasnie po to zrobiono swiaty non pvp :baby:

Wcinacz 18-06-2008 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez uno89 (Post 2121826)
@up - no dobra, moze zle sie wyrazilem z ta wojna, bo tutaj chodzi konkretnie o jedna bitwe, co nie zmienia faktu, ze wasze myslenie jest takie jak napisalem, popatrz sobie chociaz na nazwe tego tematu.

mowie jak jest, nie mam racji? bot odwalil za nia cala robote, typ ktory nagrywal film raz zlapal fraga na typie spoza ekranu, nie sadzisz ze to lekka przeginka?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez uno89 (Post 2121826)
No ale niech to co napisalem bedzie dla Ciebie gowno prawda, tak samo jak rzeczy napisane w gazecie, ktora probujesz osmieszac w avatarze.

uwielbiam zdolnosci nadinterpretacyjne niektorych osob <wskazuje palcem>

Lipton'ek 18-06-2008 19:13

Cytuj:

Dzisiaj 13:07
kapelusz5 Ja nie rozómiem po co wojny robic skoro mozna zyc w pokoju i robic lewele
lewele sie pisze przez ,,V" razy de razy de razy de

tibia to juz nie tibia razy de razy de razy de

kapelusz5 18-06-2008 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lipton'ek (Post 2122617)
lewele sie pisze przez ,,V" razy de razy de razy de

tibia to juz nie tibia razy de razy de razy de

nie rozumiem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:26.