![]() |
Tabakę wciągałem przez chwilę w podstawówce. Po co? Fajny miała aromat. Teraz mnie to w ogóle nie kręci ;
Idź z tym do lekarza. |
Ja pochodzę z regionu, gdzie z północy napłynęła tabaka. Kiedyś była popularna, teraz raczej wśród młodzieży, no ale sam tylko parę razy wciągałem. I to jeszcze taką okropną, miodową co ma zapach jak cynamon.
|
odświeżyć to może prysznic.
Wciągałem tabakę, jak jeszcze chciałem być fajny, czyli jak miałem jakieś 14-15 lat. |
A ja tam nigdy nie wciągałem, nie brałem itp.Odświeżające? Wyjdę sobie na dwór, to jest odświeżenie.Szkoda zdrowia, no i kasy.
|
Cytuj:
|
@up
te czerwone redbulle maja 7g:PP |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
ja mam 10 g za 7 zł a 7g kupisz za 6zł :p (przynajmiej tak umnie w tytońiowym)
|
a ja to raz wciongnolem taka dlugom 10metrowa kreche tobaki!!!!X( jezu co mnie puzniej nos bolal to ja nie moge myslalem ze sie porzygam ale nie!! przetrwalem
puzniej jeszcze wzialem wypilem se polowke tak na odswierzenie oj co to byla za jazda:]:p a teraz jest pulnoc i ja tu z moimi koleszkami siedze i gramy w tibie i pijemy wodke wino piwo i palimy kokaine oj ale wieczur jazd jes dzisiaj!!!! B)B)B) |
Niedługo i gówno do nosa weźmiecie. Parę głupich reklam typu "ej stary to jest fajne!!!11!!" i już gnoje które nie wiedzą co mają robić zaczynają "wciągać". To jest śmieszne, że takie głupoty przychodzą do głowy człowiekowi "rozumnemu"...
|
Cytuj:
Dodam od siebie, że nadmiar wszystkiego może zaszkodzić, a tekstami typu 'wszyscy to czemu ja nie' się nie wykręcisz, autorze tematu. Lepiej idź z tym do lekarza. PS Tabaka plus alkohol to idiotyzm. Przetestowałem na sobie, i odradzam to każdemu. |
Cytuj:
|
Kiedys, gdy Polska byla potezna i wielka, tabaka byla rozrywka dla szlachty. Raz, ze wtedy wciagalo sie malo, dwa - po to, by oczyscic drogi oddechowe, trzy - bylo w tym troche ceremonii, tak jak w piciu herbaty w dawnej Japonii. Czasy sie zmienily, pospolstwo dorwalo sie do tabaki i gowno z tego wyszlo - dzieciarnia zaczela wciagac to kilometrami, bo jest "elo!1111kicham!!1111". Fakt, w 1 klasie gimnazjum tez bylem cwaniak i kilka razy wciagnalem, ale raz - malo, dwa - nie obnosilem sie specjalnie z tym. Bo w sumie...jest sie czym chwalic? Chociaz z dwojga zlego lepsza tabaka niz fajki ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Nie pozostaje ci nic innego jak odstawienie jej na jakis czas. Jesli przejdzie to bedziesz wiedzial na przyszlosc, czego nie robic, jesli zas nie to pozostanie wizyta u lekarza. |
Cytuj:
|
Cytuj:
ludzie wy piszecie 'ale hesteś elo fajny' itd... nie piszcie taki postów i komentarzy tylko powiedzicie co mi z nosem... mam rozjebny nos a wy jeszcze mnie dobijacie że jaki ja kretyn jestem -.- |
Cytuj:
Cytuj:
|
Odstaw tabake na jakis czas. Jak sie nie polepszy to znak, zeby isc do lekarza, tak jak pare osob napisalo. Tyle.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:14. |