Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Tabaka ; / coś z nosem (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=179189)

Gogar 17-06-2008 22:54

Tabakę wciągałem przez chwilę w podstawówce. Po co? Fajny miała aromat. Teraz mnie to w ogóle nie kręci ;
Idź z tym do lekarza.

Korektor 17-06-2008 22:56

Ja pochodzę z regionu, gdzie z północy napłynęła tabaka. Kiedyś była popularna, teraz raczej wśród młodzieży, no ale sam tylko parę razy wciągałem. I to jeszcze taką okropną, miodową co ma zapach jak cynamon.

gavreonien 17-06-2008 23:17

odświeżyć to może prysznic.

Wciągałem tabakę, jak jeszcze chciałem być fajny, czyli jak miałem jakieś 14-15 lat.

Serious Sam 17-06-2008 23:52

A ja tam nigdy nie wciągałem, nie brałem itp.Odświeżające? Wyjdę sobie na dwór, to jest odświeżenie.Szkoda zdrowia, no i kasy.

Jokaa 17-06-2008 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cvonio (Post 2120692)
PS:
Moja ulubiona tabaka to była Red Bull :] Raz się z kumplem założyłem o 50 zł, że wciągnę 10g Red Bula i wygrałem. Po ułożeniu ścieżki o szerokości pól cm i długości jakieś 8m zaczynałem wciągać ale przed tymi "zawodami" trenowałem ostro :pp

moja ulubiona to też red bull ale 10 gram to całe opakowanie... nie wolno kłamać :(

Batman666 17-06-2008 23:55

@up
te czerwone redbulle maja 7g:PP

Gogar 17-06-2008 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Batman666 (Post 2121127)
@up
te czerwone redbulle maja 7g:PP

Są też większe 10g.

Vanhelsen 18-06-2008 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luka$ek (Post 2120861)
[...]
Jak palisz fajki,to nie pal byle gówna bo takim jednym "Kozłem" sie bardziej otrujesz niż trzema L&M (L&M) aktualnie mają "3 filtry" i są o wiele mniej trujące

lol, trują tak samo, a swoją drogą sprawdz sobie ile te 3 filtry razem maja długości a ile normalny ma...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tompior (Post 2120961)
2 razy w zyciu wciagalem tabake (na lekcjach religii). Nie widze w tym nic fajnego. Po co w ogole cos wciagac nosem ;P No gornikow jeszcze moge zrozumiec, bo im to cos pomaga(ło?) ale po co sie tym faszerowac, jezeli nie trzeba? :D

po co? na katar, do tabaki dobieram się głównie zimą albo gdy mnie przeziębienie złapie i mam nos zatkany :<

Jokaa 18-06-2008 00:05

ja mam 10 g za 7 zł a 7g kupisz za 6zł :p (przynajmiej tak umnie w tytońiowym)

Misza 18-06-2008 01:14

a ja to raz wciongnolem taka dlugom 10metrowa kreche tobaki!!!!X( jezu co mnie puzniej nos bolal to ja nie moge myslalem ze sie porzygam ale nie!! przetrwalem
puzniej jeszcze wzialem wypilem se polowke tak na odswierzenie oj co to byla za jazda:]:p

a teraz jest pulnoc i ja tu z moimi koleszkami siedze i gramy w tibie i pijemy wodke wino piwo i palimy kokaine oj ale wieczur jazd jes dzisiaj!!!! B)B)B)

Kamliss 18-06-2008 01:52

Niedługo i gówno do nosa weźmiecie. Parę głupich reklam typu "ej stary to jest fajne!!!11!!" i już gnoje które nie wiedzą co mają robić zaczynają "wciągać". To jest śmieszne, że takie głupoty przychodzą do głowy człowiekowi "rozumnemu"...

Gonzo 18-06-2008 02:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamliss (Post 2121268)
Niedługo i gówno do nosa weźmiecie. Parę głupich reklam typu "ej stary to jest fajne!!!11!!" i już gnoje które nie wiedzą co mają robić zaczynają "wciągać". To jest śmieszne, że takie głupoty przychodzą do głowy człowiekowi "rozumnemu"...

Zgadzam się z Tobą.

Dodam od siebie, że nadmiar wszystkiego może zaszkodzić, a tekstami typu 'wszyscy to czemu ja nie' się nie wykręcisz, autorze tematu. Lepiej idź z tym do lekarza.

PS Tabaka plus alkohol to idiotyzm. Przetestowałem na sobie, i odradzam to każdemu.

Capality 18-06-2008 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darkk'Horsemanzz (Post 2120700)
Obroncy moralnosci... -.-'

zgadzam się

Ashlon 18-06-2008 11:57

Kiedys, gdy Polska byla potezna i wielka, tabaka byla rozrywka dla szlachty. Raz, ze wtedy wciagalo sie malo, dwa - po to, by oczyscic drogi oddechowe, trzy - bylo w tym troche ceremonii, tak jak w piciu herbaty w dawnej Japonii. Czasy sie zmienily, pospolstwo dorwalo sie do tabaki i gowno z tego wyszlo - dzieciarnia zaczela wciagac to kilometrami, bo jest "elo!1111kicham!!1111". Fakt, w 1 klasie gimnazjum tez bylem cwaniak i kilka razy wciagnalem, ale raz - malo, dwa - nie obnosilem sie specjalnie z tym. Bo w sumie...jest sie czym chwalic? Chociaz z dwojga zlego lepsza tabaka niz fajki ;)

ErAgOg 18-06-2008 12:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashlon (Post 2121716)
Kiedys, gdy Polska byla potezna i wielka, tabaka byla rozrywka dla szlachty. Raz, ze wtedy wciagalo sie malo, dwa - po to, by oczyscic drogi oddechowe, trzy - bylo w tym troche ceremonii, tak jak w piciu herbaty w dawnej Japonii. Czasy sie zmienily, pospolstwo dorwalo sie do tabaki i gowno z tego wyszlo - dzieciarnia zaczela wciagac to kilometrami, bo jest "elo!1111kicham!!1111".

Czyli, że mamy tabake oddać tym tam u góry (czyt. Tusk)? :P

Slythia 18-06-2008 12:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ErAgOg (Post 2121735)
Czyli, że mamy tabake oddać tym tam u góry (czyt. Tusk)? :P

Wystarczy uzywanie jej 'zgodnie z przeznaczeniem", nie by pokazac innym, jakim sie jest fajnym...

@topic
Nie pozostaje ci nic innego jak odstawienie jej na jakis czas. Jesli przejdzie to bedziesz wiedzial na przyszlosc, czego nie robic, jesli zas nie to pozostanie wizyta u lekarza.

.Matrik. 18-06-2008 12:19

Cytuj:

Nie rozumiem ludzi, którzy wciągają centymetrowe krechy... ;/
Autentycznie - znam gościa, który w każdej kieszeni spodni ma tak z dwie paczki tabaki, każda o innym smaku (zapachu?), non stop ją wciąga (uzależnił się, myślę), i pobija rekordy - np. metrowa kreska, albo o długości szkolnej ławki. Bywają dłuższe.

Jokaa 18-06-2008 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .Matrik. (Post 2121755)
Autentycznie - znam gościa, który w każdej kieszeni spodni ma tak z dwie paczki tabaki, każda o innym smaku (zapachu?), non stop ją wciąga (uzależnił się, myślę), i pobija rekordy - np. metrowa kreska, albo o długości szkolnej ławki. Bywają dłuższe.

ale farmoazon -.-

ludzie wy piszecie 'ale hesteś elo fajny' itd... nie piszcie taki postów i komentarzy tylko powiedzicie co mi z nosem... mam rozjebny nos a wy jeszcze mnie dobijacie że jaki ja kretyn jestem -.-

.Matrik. 18-06-2008 12:46

Cytuj:

ludzie wy piszecie 'ale hesteś elo fajny' itd... nie piszcie taki postów i komentarzy tylko powiedzicie co mi z nosem... mam rozjebny nos a wy jeszcze mnie dobijacie że jaki ja kretyn jestem -.-
True, true.

Cytuj:

ale farmoazon -.
Soaam farmoazony periddlosz.

semiliren 18-06-2008 12:50

Odstaw tabake na jakis czas. Jak sie nie polepszy to znak, zeby isc do lekarza, tak jak pare osob napisalo. Tyle.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:14.