![]() |
|
Niektórzy wyglądali wręcz komicznie: D Tak to jest jak się wrzuca do sieci filmiki z amatorami.. Czy to MS czy C-walk czy Jazz..
|
Gdybym mial tak chude nozki i raczki tez bym to tanczyl. tyle, ze wole miec troche ciala i wygladac jak czlowiek, a nie dziecko z kosowa :D
|
Siema. Odswiezam temat.
Ja z kolega staramy sie dogonic najlepszych od trzech miesiecy : DD, ocencie jak to wyglada: http://www.youtube.com/watch?v=hUBF8...=channel_page# Ktos z was szufli? Macie jakies filmy? ^^ |
@up
Dobry jesteś chłopie. Ja tam tańcze shuffla raczej okazyjnie. Nie wiem czemu na wszystkich forach piszą, że running man to miesiące i lata nauki. Mi to zajęło 3 dni. Piszcie, że to taniec dla nażelowanych gejów z różową koszulką i pro elo elo ziomów z podwórka, to mnie tak podnieca :). |
Wiesz, ogarniecie RM'a to 2 dni cwiczen. Tylko, ze po 2 dniach to bedzie tzw "rowerek", czyli niedokladny runnin. Za wczesne odrywanie piet, za niskie podnoszenie kolan, itp. Cwiczenia czynia mistrza ^^.
|
nazwa tematu wymiata :p
melbourne sufflet Ja tam wole gabber hakken od shufflingu |
***********************Skasować ; /
|
Cytuj:
Nie wiem, czy ktoś dał się na to nabrac ale. Uważasz C-walk za lepszy bo prezentuje go "subkultura" bliższa tobie i jarania tego co masz w avku więc z łaski swojej jeśli coś krytykujesz a co innego chwalisz to bez spinania się. Cwalk jest śmieszny a taniec tytułowy 4ever. Bo Hardstyle jest mi napewno bliższy niż HH/R etc.:baby: |
kazdy rodzaj tanca jest dla mnie sztuka i umiejetnoscia godną podziwu, chociaz muzyka do tego rodzaju tanca nadaje sie tylko do piguły i bialych rekawiczek : P
btw lepsze to niz techtonik czy techtronik ktorego nie czaje w ogole : > |
Cytuj:
|
beznadziejne ; /
|
Cytuj:
|
Cóż,ja lubie posłuchać i Ostrego..I czasem nawet Zanego: o A i tak uwazam, że MS jest komiczny.
|
Cytuj:
|
Tu cięzko sięnie zgodzić. Jak kiedyś "dupy" można było wyrywać na 16MB Ram, tak dziś moonwalk i jemu pokrewne..
|
dla mnie to 'coś' jest po prostu śmieszne :D
z tańców footworkowych najbardziej jaram się housem http://www.youtube.com/watch?v=zYJmxswxTpY |
Cytuj:
Cytuj:
A ja? A ja tanczyłem, nie tańcze - dlaczego? Nuda, nuda, nuda. Może w miastach gdzie jest to szeroko rozwinięte jest to bardziej zachęcające niz tu - w Polsce, a bynajmniej w moim małym miasteczku. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:36. |