![]() |
Centralnie ; D
|
Cytuj:
|
Słuchaj 'kolego'. Nikt Ci tu tego wstawiać nie kazał. Wjechałeś tu na siłe, dostałeś krytyke i nie możesz się z nią pogodzić. Co gorsza prowokujesz kłótnie i nieudolnie dopowiadasz na krytyke. Naprawde, nikt Cie nie zmusza do przebywania tu. Zawsze mżesz wyjść, co Ci gorąco polecam.
|
Ja bym to ujal tak, polowa forum nienawidzi techno bo ich dresy bija, wiec chce go pojechac. Piosenka moze im sie nie podobac, to lepiej byloby napisac " nie slucham techno, nie trafia w moj gust" zamiast smiac sie zniego.
Co do piosenki, jest taka przecietna. Wedlug mnie takich utworow jest bardzo wiele. Mozna jej posluchac, ale raczej nie zapada w pamieci. JEst dosc przyjemna i lajtowa, mozna czasem wlaczyc. Ale jak juz mowilem, utwor bez wyrazu i jest takich wiele. Jak cie to bawi, to probuj cos konstruowac, moze wymyslisz jakas swoja melodie i stworzysz Hit na miare Traffic. xD! Zycze powodzenia |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@down: to ci współczuję, bo mógłbyś tworzyć coś _ciekawego_. |
Cytuj:
|
Nie słucham takiego rodzaju muzyki, ale brzmi profesjonalnie jak na me niewyćwiczone ucho ;) A w jakim programie to robisz?
Ja też trochę muzykuje sobie. Bity rapowe robię w fl'u, czasem trochę gitarki się w to wplecie (od niedawna się uczę grać) i rapuję trochę :P A o sens to Ty nie pytaj, tylko rób jeżeli Cię to jara! pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Moja stara lepiej gra na patelni, niż Ty grasz techno.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Kawałek dobry, nie ma co, przypadl mi do gustu :P |
Mnie sie podoba, gratuluje tak trzymaj;)
|
nawet nie jest zle :D ale brakuje energi takiej jak dla mnie, za bardzo zamulajace troszke :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Za szybki trance? Z takim czymś się jeszcze nie spotkałem
|
mimo, że nie moje klimaty... nawet niezłe to jest ;)
ale musisz jeszcze trochę poćwiczyć nad tym... :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:20. |