![]() |
Gdzie expić palkiem 23lvl skille 68/55?Eq. Knight Set, W Helmet, Łuk lub Kusza. Tylko nie na gs, mam przykre doswiadczenia X(
|
Expowanie na 13 lvl - pal
Mam pytanie odnośnie tego gdzie moge expować na 13 lvl skille 45 / 33 jak ide na jednego potwora to jest za dobry jak ide na lepszego to jest za dobry :( nie wiem gdzie moge expować prosze o pomoc
nr gg 7881725 prosze odpowiadać ;) |
mhm
ze skillami w 75/70 na paccu mozna dobze po expic na orc town na edron lvl minimum 20
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ghoule, DS'y, Szkielety, Slimy, BH [w takich jakby domkach na arenie] i jednego GS'a. (GS jest w ogóle gdzie indziej niż reszta:P) Na podstawie tego sam zadecyduj co wziąść :) |
Gdzie moge expić knajtem ze skilami 47/44??
|
Dzięki za pomoc, ale nurtuje mnie jeszcze jedno pytanie.
Ponieważ gram w TIBIE od niedawna, to reżz tego powodu nieznam jeszcze wszystkich miejsc, a z tych co wymieniłeś nie wiem gdzie jest "FOLDA"?? Możecie mi powiedzieć gdzie to jest?? |
gdzie moge expic (solo) knightem 44/39 ze slabym sprzetem??
|
Jeśli ma sie juz około 40/ 35 skile to można spokojnie chcodzić na zamek obo Ab albo do kopalni dwarfów ale nie za głęboko bo Guard może zabić !! :] ale powyrzej wymienione miejsca radze odwiedzać raczej tylko knightom z p.armor i ihami ale sie tram za**** expi sam sie teraz tam wybiore ;) lol choc na 15 lvl mozna se tez isc poexpic na samoki ;) ;) ;) ;) ;) hehe:D
|
THX
n00b |
wszystko jak w popidsie albo szybki exp albo szybka kasa (naraz zwykle duzo ludzi jest) bez runow najlepiej albo sladowe HMM.
( c-mace, scale armor, brass legs, iron helmet, guardian shield, boots zgadnij) |
Gdzie najszybciej mozna zdobyc duzo kase z 15lvl? potrzebuje na lepsze zeczy :D
|
Jakie skile na slima ?
No wlasnie! Jakie skile na slima bo trzeba go zabic w pewnym quescie. Czy z 30 dista mozna juz na niego lezc ? ?(
|
a ja mam takie pytanko oto moj stuff:
http://kroolik_is_thebest.webpark.pl/dragonstaf.jpg skile 52/46 lvl 25 na czym najlepiej xpowac bardziej mi potrzbny xp niz kasa (jak widac po moim stuffie :D) 8) |
Cytuj:
Hmm... nie wiem jak u pallasa, ale ja chodzilem na slimy dopiero ze skillami ponad 40 (około 43-44), a pallasem możesz daćsobie rade (jeżeli cie nie otoczą, uważaj bo skubane się klonują a to jest raczej nieprzyjemne, i zawsze staraj sie pamiętać który był pierwszy - to takie rady ode mnie ;) ), ale na twoim miejscu raczej bym się jeszcze nie wypószczał na slimy. Podciągnij sobie troche skille (i lvl żeby cie tak szybko nie zabiły ;) ) Cytuj:
|
Cytuj:
|
gdzie expic ze skillami 40/35 14 knight thais moze dacie mi jakoms rade ? ^.^ :D
|
[quote]Oryginalnie dodany przez mokry
Cytuj:
|
A knightem na solo z Giant S. ??
|
Na co mogę chodzić knightem lvl 14, skille 43/38, sprzet:
-scale armor, leather boots, brass legs, dwarven shield, soldier helmet i scimitar. Myślałem, że pojdę sobie na amzonki koło Carlin, ale podobno są tam walkirie. Pokonam je?? :sword: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:52. |