Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Tibia vs rodzice (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=18121)

Polny Lowca 07-12-2004 07:42

mój stary looz matka tez najlepiej jest w wakacje bo wtedy gram 14h na dobe:)(wiem ze to nie zdrowe ale z bratem huncilem na rootach na rooku:P) moj stary chce zebym sszedl z kompa jak chce sciagnac muze zgrac plytke albo przesuchal muze:) mama to wogle na kompa nie siada chyba ze musi... ucze sie stosunkowo dobrze moja mam is stary wiedza co to tiba ale wole ich nie wtajemniczac(jeszcze sie zaraza :):):))

HocBav 07-12-2004 07:55

@up
hehehe :P
@up2x
looz

Ja tesz mam spoko rodzinke :P bez ściemy muwią tak puki mam 4,8 średnia i pukie nie wyłapuje złych ocen komp chodzi cały czas 3/4 Tibia :Pwiec staty mam podobne jak @upx2

Bruenor 07-12-2004 08:49

Hehe.

Moi, to jakoś przeżywają, że gram w tibie, chociarz jak tylko wspomne o niej, to wpadają w krwawy szał :p

Żeby ich przekonać o kupnie PACCa musialem ich torturować przez długie godziny, ale w końcu moje nikłe zdolności perswazji wzięły góre!!!

WKRÓTCE PACC :cup: :cup: :cup: :D 8o :D

Giwenor Zeth 07-12-2004 09:45

Moj rodzice ogolnie nie zwracaja uwagi na tibie
Ale jak tata dowiedzial sie ze sprzedalem postac za 30 zl to sie zapytal czy moze on zacznie w to pykac i bedzie sprzedawal postacie ;) :evul:

japa21 07-12-2004 10:55

Rodzice

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Giwenor Zeth
Moj rodzice ogolnie nie zwracaja uwagi na tibie
Ale jak tata dowiedzial sie ze sprzedalem postac za 30 zl to sie zapytal czy moze on zacznie w to pykac i bedzie sprzedawal postacie ;) :evul:

heheh spox ja też moim starym wcisnąłem kit, że nawet małą postać można sprzedać za ciężkie pieniądze. Ale dalej ich stosunek jest troszke "nieprzyjacielski". Ale damy radę ....

linkhwdp 07-12-2004 14:08

a u mnie to jest tak "wsadz łeb w ten telewizor*" albo "bierz sie za lekcje bo zaraz rozwale to pudło*" :P a weekend "znowu siedzisz? lepiej bys sie uczył zamiast ciagle w to walić*" a wakacje "ciagle tylko ten komputer a nauka na bok" ludzie czy to jest normalne ???

objaśnienia
telewizor* - inaczej monitor według starszego
pudło* - Komputer według starszej
walić* :P - Grać według obojaga :D

Aureliunkunfun 07-12-2004 14:38

to jest codzienna rozmowa z moja matka

Matka : Synu złaś na obiad
Ja: ide ide
<Mija kwadrans>
Matka : SYYNU MOWILAM CI COS JESLI NATYCHMIAST NIE ZEJDZIESZ WALNE W TEN LEWY GUZIK NA KOMPUTERZE (reset) <drze sie malo gardlo nie wyskoczy>
Ja : mamo mamo spoko ja schodze :D <prubuje ja uspokoic>
<mija znowu kwadrans>
Matka : NOSZ DO JASNEJ CIASNEJ ZLLAAAAAAAAAAAAAAAAAS <przybiega>
jesli zaraz nie wylaczysz tego komputera to cie od niego urwe i walne w lewy guzik (reset)
Ja : <schodze bo co mam robic>

;( tak codziennie jest

@xl 07-12-2004 15:03

U mnie sytuacja wygląda tak...

Ojciec- Wyłącz tą bezsensowną grę z beznadziejną grafiką. Jush lepiej zagraj sobie w HL2(Half-Life 2 dla niewtajemniczonych; i tak wieczorkiem pogram:D)

Matka- odnośnie Tibi i innych gier kompowych- odejdź siło nieczysta...
Nie cierpi tibi i komputera... uważa że mam za słabe oceny i że cienko się uczę...(4 to zła ocena) nie jestem maszyną do robienia piątek...nie jestem superinteligentny a że bez nauki dostaję takie oceny to mi to pasuje...

Brat- ma 5 lat i nic nie czai...(Woli Wh40k:DoW lub Shreeka 2

PS: I tak kupią mi PACC'a.:D

Przepraszam za błędy ortograficzne i interpunkcyjne, ale jestem zmęczony szkoła i lekcjami(2 wypracowania)...Pozdro

Slagolash 07-12-2004 16:46

U mnie looz, gram w weekend legalnie, bo pon.-pt. mam zakaz, ale nawet i tak sam nie chce (konsequencje niezbyt przyjemne). A jak jush gram to do oporu :P

Olorion. 07-12-2004 19:49

:/

ja mam tak od poniedziałku do piatku

1. ZAWSZE mam włączoną jakąś pracę w Wordzie, np na Geografię albo Chemię...

Gdy słyszę kroki natychmiast zmieniam na tą pracę i udaje że coś piszę
"Ty piszesz doktorat z geografii na temat mniejszości narodowych w polsce??? Juz 2 tydzien to piszesz"
;s
stworzylem referat o chemii.

Ogolnie jak nie zdążę to stary przychodzi, wisi nade mna dopoki nie wylacze kompa ;s

ze stara mam luz.... nie.... w sumie nie ;s powiedziala ze jak zobaczy ze gram w tibie od pon do piatku to mi schowa klawiature... lol >.<

tak wiec zostaje tylko piatek sobota i niedziela i wtedy siedze od 11 do 20 przed kompem aHUAHUAUH

mi EVUL

Stachumixer 07-12-2004 21:55

Hmm

Moi rodzice na widok Tibii szaleją, cały czas mówią . Paweł!! Po co ty grasz w tą głupią gre . Tylko czas na to marnujesz. Ale ja i tak w tibie gram i nigdy nie przestane !! :)

LOLO 08-12-2004 18:49

Mój tata zawsze mi mówi:
Łeeeee!!!!!!!!!! a ty znowu tylko ta tibia i tibia pograł byś w coś sensownego.

Kajulec 08-12-2004 22:39

A ja nie gram w Tibie i mam spokoj. Ale dla moich rodzicow nie jest wazne, czy gram, czy pisze zadanie.. i tak sie dra. A przynosze czworki, piatki.. szostki czasami. Ale zdazaja sie tez gorsze oceny ;( Ale to rzadko..

Firkhreg 09-12-2004 21:46

Tibia nieszkodliwa

Moi rodzice uwazaja ze tibia jest nieszkodliwa i nawet pacca mi kupia niedlugo :)

damianlorek 10-12-2004 14:35

Gdy gram w Tibie moji rodzice się bardzo denerwują :/ i mówią, że to wciąga dlatego ponieważ to czat z dodatkiem gry :(

japa21 10-12-2004 19:50

eheheh

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez damianlorek
Gdy gram w Tibie moji rodzice się bardzo denerwują :/ i mówią, że to wciąga dlatego ponieważ to czat z dodatkiem gry :(

:P:P powiedz rodzicom, że to ma być na odwrót ! To gra z dodatkiem czatu... ale oni pewnie i tak nie zrozumieją ...

WF_ 10-12-2004 19:55

Moi rodzice nic nie mówią.Mama nie ma pojęcia o kompie a tacie opowiadam to Tibii i nawet go to interesuje.A co niby złego w tej grze?Nawet takiej strasznej przemocy nie ma.Nooo....Chyba że czyiś rodzic zna anglieski.Wtedy jest drobny problem.Bo "tibia" znaczy po angielsku "piszczel" :p

Fifolka 10-12-2004 19:56

A ja nie mam kłopotów z rodzicami :cup:

Jak gram to gram i mi nie przeszkadzają :cup:

Sęk w tym, że komp w domu jest jeden a stary też maniak ;(

Dlatego muszę korzystać jak ich nie ma :confused:

Aa jak już mój starszy widzi tibie to mówi: "Tibia?(censored)Grafika komputerowa schodzi na psy, kiedyś było lepiej!" X( X( X(

japa21 10-12-2004 20:00

Ehh, grafika

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fifolka
A ja nie mam kłopotów z rodzicami :cup:

Jak gram to gram i mi nie przeszkadzają :cup:

Sęk w tym, że komp w domu jest jeden a stary też maniak ;(

Dlatego muszę korzystać jak ich nie ma :confused:

Aa jak już mój starszy widzi tibie to mówi: "Tibia?(censored)Grafika komputerowa schodzi na psy, kiedyś było lepiej!" X( X( X(

A mi się grafika podoba i powiedz bratu, że wara od Tibi :evul:... ale klimat jest THE BEST!

WoJo91 11-12-2004 12:18

hehe
moi troche sie wkurzaja ze tyle przed kompem siedze,ale nagorsza jest moja siostra :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:10.