![]() |
mój stary looz matka tez najlepiej jest w wakacje bo wtedy gram 14h na dobe:)(wiem ze to nie zdrowe ale z bratem huncilem na rootach na rooku:P) moj stary chce zebym sszedl z kompa jak chce sciagnac muze zgrac plytke albo przesuchal muze:) mama to wogle na kompa nie siada chyba ze musi... ucze sie stosunkowo dobrze moja mam is stary wiedza co to tiba ale wole ich nie wtajemniczac(jeszcze sie zaraza :):):))
|
@up
hehehe :P @up2x looz Ja tesz mam spoko rodzinke :P bez ściemy muwią tak puki mam 4,8 średnia i pukie nie wyłapuje złych ocen komp chodzi cały czas 3/4 Tibia :Pwiec staty mam podobne jak @upx2 |
Hehe.
Moi, to jakoś przeżywają, że gram w tibie, chociarz jak tylko wspomne o niej, to wpadają w krwawy szał :p Żeby ich przekonać o kupnie PACCa musialem ich torturować przez długie godziny, ale w końcu moje nikłe zdolności perswazji wzięły góre!!! WKRÓTCE PACC :cup: :cup: :cup: :D 8o :D |
Moj rodzice ogolnie nie zwracaja uwagi na tibie
Ale jak tata dowiedzial sie ze sprzedalem postac za 30 zl to sie zapytal czy moze on zacznie w to pykac i bedzie sprzedawal postacie ;) :evul: |
Rodzice
Cytuj:
|
a u mnie to jest tak "wsadz łeb w ten telewizor*" albo "bierz sie za lekcje bo zaraz rozwale to pudło*" :P a weekend "znowu siedzisz? lepiej bys sie uczył zamiast ciagle w to walić*" a wakacje "ciagle tylko ten komputer a nauka na bok" ludzie czy to jest normalne ???
objaśnienia telewizor* - inaczej monitor według starszego pudło* - Komputer według starszej walić* :P - Grać według obojaga :D |
to jest codzienna rozmowa z moja matka
Matka : Synu złaś na obiad Ja: ide ide <Mija kwadrans> Matka : SYYNU MOWILAM CI COS JESLI NATYCHMIAST NIE ZEJDZIESZ WALNE W TEN LEWY GUZIK NA KOMPUTERZE (reset) <drze sie malo gardlo nie wyskoczy> Ja : mamo mamo spoko ja schodze :D <prubuje ja uspokoic> <mija znowu kwadrans> Matka : NOSZ DO JASNEJ CIASNEJ ZLLAAAAAAAAAAAAAAAAAS <przybiega> jesli zaraz nie wylaczysz tego komputera to cie od niego urwe i walne w lewy guzik (reset) Ja : <schodze bo co mam robic> ;( tak codziennie jest |
U mnie sytuacja wygląda tak...
Ojciec- Wyłącz tą bezsensowną grę z beznadziejną grafiką. Jush lepiej zagraj sobie w HL2(Half-Life 2 dla niewtajemniczonych; i tak wieczorkiem pogram:D)
Matka- odnośnie Tibi i innych gier kompowych- odejdź siło nieczysta... Nie cierpi tibi i komputera... uważa że mam za słabe oceny i że cienko się uczę...(4 to zła ocena) nie jestem maszyną do robienia piątek...nie jestem superinteligentny a że bez nauki dostaję takie oceny to mi to pasuje... Brat- ma 5 lat i nic nie czai...(Woli Wh40k:DoW lub Shreeka 2 PS: I tak kupią mi PACC'a.:D Przepraszam za błędy ortograficzne i interpunkcyjne, ale jestem zmęczony szkoła i lekcjami(2 wypracowania)...Pozdro |
U mnie looz, gram w weekend legalnie, bo pon.-pt. mam zakaz, ale nawet i tak sam nie chce (konsequencje niezbyt przyjemne). A jak jush gram to do oporu :P
|
:/
ja mam tak od poniedziałku do piatku 1. ZAWSZE mam włączoną jakąś pracę w Wordzie, np na Geografię albo Chemię... Gdy słyszę kroki natychmiast zmieniam na tą pracę i udaje że coś piszę "Ty piszesz doktorat z geografii na temat mniejszości narodowych w polsce??? Juz 2 tydzien to piszesz" ;s stworzylem referat o chemii. Ogolnie jak nie zdążę to stary przychodzi, wisi nade mna dopoki nie wylacze kompa ;s ze stara mam luz.... nie.... w sumie nie ;s powiedziala ze jak zobaczy ze gram w tibie od pon do piatku to mi schowa klawiature... lol >.< tak wiec zostaje tylko piatek sobota i niedziela i wtedy siedze od 11 do 20 przed kompem aHUAHUAUH mi EVUL |
Hmm
Moi rodzice na widok Tibii szaleją, cały czas mówią . Paweł!! Po co ty grasz w tą głupią gre . Tylko czas na to marnujesz. Ale ja i tak w tibie gram i nigdy nie przestane !! :)
|
Mój tata zawsze mi mówi:
Łeeeee!!!!!!!!!! a ty znowu tylko ta tibia i tibia pograł byś w coś sensownego. |
A ja nie gram w Tibie i mam spokoj. Ale dla moich rodzicow nie jest wazne, czy gram, czy pisze zadanie.. i tak sie dra. A przynosze czworki, piatki.. szostki czasami. Ale zdazaja sie tez gorsze oceny ;( Ale to rzadko..
|
Tibia nieszkodliwa
Moi rodzice uwazaja ze tibia jest nieszkodliwa i nawet pacca mi kupia niedlugo :)
|
Gdy gram w Tibie moji rodzice się bardzo denerwują :/ i mówią, że to wciąga dlatego ponieważ to czat z dodatkiem gry :(
|
eheheh
Cytuj:
|
Moi rodzice nic nie mówią.Mama nie ma pojęcia o kompie a tacie opowiadam to Tibii i nawet go to interesuje.A co niby złego w tej grze?Nawet takiej strasznej przemocy nie ma.Nooo....Chyba że czyiś rodzic zna anglieski.Wtedy jest drobny problem.Bo "tibia" znaczy po angielsku "piszczel" :p
|
A ja nie mam kłopotów z rodzicami :cup:
Jak gram to gram i mi nie przeszkadzają :cup: Sęk w tym, że komp w domu jest jeden a stary też maniak ;( Dlatego muszę korzystać jak ich nie ma :confused: Aa jak już mój starszy widzi tibie to mówi: "Tibia?(censored)Grafika komputerowa schodzi na psy, kiedyś było lepiej!" X( X( X( |
Ehh, grafika
Cytuj:
|
hehe
moi troche sie wkurzaja ze tyle przed kompem siedze,ale nagorsza jest moja siostra :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:10. |