![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Topic: Co się dzieje z supporterami tej strony? Teaser przetłumaczony około 12h po wydaniu go na tibia.com, oj nie mogę się doczekać, aż wreszcie wybiorą tych modów... (dotyczy to też spamu, który można zauważyć na tych dwoch stronach). Imho potwory fajne i dobrze, że dodają jakieś nowe. Nudno by było jak by były cały czas te nowe stwory. No i fajnie, że dodali te nowe żywiołaki. Czas updatu przupuszczam na 1lipca, ale mogę się mylić. A nawet jakby tak było to bardzo dobrze z mojego punktu widzenia, bo 2lipca będę miał dobrego neta i będę mógł grać w tibie. (nie ma to jak radiowy net:/). |
Cytuj:
|
dzięki eragog, że chociaż Ty mnie doceniasz. Czasami sobie myślę, że nie warto się produkować dla dobra publicznego :(
|
@ErAgOg
tak ktoś zrobi w mierze fanarta np, małą grafikę do obliviona, to niech ją wykorzystają z podziękowaniem dla tej osoby??? Niekiedy trzeba coś zrobić samemu a nie korzystać z gotowców!! Zresztą ja to przetłumaczyłem pierwszy i h**a z tego mam nawet dziękuje. Mimo wszystko nie powinni tego usuwać. |
Fajowe potforki super, że dali coś na rookgard :d ale ten Water Elemental wiele się nie zmienił -.- :d
|
hmm... ta gra robi się coraz bardzie za*******a . Gdy chce z nią szkonczyć to pojawia się coś fajnego co niepozwalań kończyć.:)
|
Ciekawią mnie te Wyrmy. Silne są? I czym walą?
@2xDown Teaser to zapowiedź nadchodzącej aktualizacji, w której ww przedmioty, rozwiązania, i potworki dopiero się pojawią. |
Niedlugo tibia to bedzie Lineage II z grafika 2d...
|
Nie kumam
O cochodzi z tymi całymi teasarami? próbowałem komendy items przy rozmowi ze sklepikarzem i nic.... to trzeba ściągniąc czy co???????proszę o pomoc.
|
Cytuj:
|
spoko pomsył!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):)
|
Cytuj:
Aha, i na przyszłość zapisuj sobie swoje dłuższe teksty w jakimś pliku, żeby nie tracić efektów swojej pracy w tak głupi sposób :) Cytuj:
|
Widać że tibia sie rozwija w dobrm kierunku, cały czas coś dochodzi,, teraz jak widać urozmaicają palladyna, ale powinni troche przestać z knightem no i nareście nową różdżke drut i sorc dostanie :d
Ogólnie to ta gra bedzie za rok jak WoW :D Ja czekam na update i jakiegoś ots :D pod nową tibie8o |
maaasakra.
Jak co pół roku... znowu nowe potwory, trochę nowych respawnów, dodany PoI-Like-Quest z broniami itp itd... tylko oczywiście nic nowego dla FACC'a...i zgodzę się, że tibia za niedługo przerodzi się w Lineage II, bo dodanie aż tylu nowych broni, tarcz i zbroi to dawno nie było...szkoda, kiedyś było lepiej.
OFFTOPIC: No, a teraz napiszę parę słów na temat tego co tu się dzieję, na BYŁEJ supported fansite. Po pierwsze.. co to ma być za news? Ten PAN (wątpie czy ma chociaż 15 lat, patrząc na bogactwo językowe) wali takie błędy stylistyczne i gramatyczne, że głowa mała..nie dziwota, że Tibia.pl została wywalona z S.F....ogólnie wydaje mi się, że to właśnie dzięki tej stronie, scena polskiej Tibi upadła na samo dno. Prawie większość osób spotkanych przeze mnie kompletnie nie umie sie wysławiać po Polsku, a co dopiero używać innego języka. Już w samym tym temacie widzę słowa: "Lot" "paLLadyn"... bardzo ładnie spolszczone słowa..szkoda tylko, że paladyn się pisze przez JEDNO 'L'... btw. po co kradniecie obrazki z S.Fs? Czy dostaliście pozwolenie? Bo każda strona ma zastrzeżone prawa, czyli nie wolno używać zawartości stron bez zgody administratora (chyba, że dostaliście taką zgodę, w tym momencie zwracam honor!) Jeszcze sobie wrócę do spolszczania wyrazów...może trochę konsekwencji w czynach? jak już wszystko przerzucacie na polski, to wszsytko, a nie, że połowa słów pozostaje po angielsku...no i czasem też zwracajcie uwagę na poprawną formę podczas zmian językowych - używanie apostrofów chociażby. |
@Ryba
Dlaczego ostatnio "nefsów" nie piszesz? Po banie zabronili czy co :D @topic Fajnie, ale to teraz standard każdego kolejnego update, więc nic specjalnego ;) @up Ale to jest Polska...tui już nic nie zrobisz...:( |
@Topic
Nie chce mi się pisać więc powiem fajnie. @FACCe To że nic nie ma dla FACCów jest dyskretną zachętą do kupienia PACCa. |
Cytuj:
Na prezydeta B) panie wielki |
Cytuj:
Ale co do potworów to są wporzo :) Pzdr |
Może tera będzie teaser 7,8,9,10 i na 10 sie skączy albo to ostatni i może 1 lipca będzie Update.
Te potworki zarąbiste i wogule ten Update jest Superowy:]:]:]:]:p |
nie no potworki sa zarombiste :)
mysle ze 1 lipca bedzie ten update nie moge sie doczekac |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:03. |