![]() |
U mnie siostrzyczka zagra ale i tak was pojedzie
Ip plx. xd |
Dobra.. stawiam serwa.
chyba INF co?:D Namiary: 84.38.82.231 23073 Tibia.pl @down Spieprzaj czopsie :D |
My chcemy pograć u Pemka!! Z nim się fajnie gra:). Czasami robi za żywą tarcze:D.
|
buu serwer pełny ;'<
|
I jak siostrze poszło, ponoc was ograła i ściagała pemka w niemożliwych sytuacjach? ;D
|
Ta, ta, ta.. ;]
Dobrze gra :D Pozdrów babkę ^^ |
Zręczne palce ma twoja siostra:D. Snajperą nieźle nas siekała:). Choć kilka razy i ja Ją ściągnąłem:). I jeszcze na inflitration przed samą flagą z 3 razy rozwaliłem Zalgadisa:D.
|
gramy dzisiaj niedlugo jakos?
|
O 20:00? Już tradycja:D. Dziś fajnie by było gdyby zagrała Inix. Muszę ją ściągnąć jeszcze kilka razy:).
DOWN: Jak się robi salta w powietrzu? Bo dotąd nie wiem:D. I Ona nie wali tak na oślep:). Cela ma niezłego:D. |
Inix... mmm... Trzeba będzie jej pokazać, jak efektywnie latać, robić salta itp. Całkiem nieźle jej idzie, chodź trzeba przyznać, że jak każdy początkujący lata z bronią i sieka na oślep ^.-.
|
Jak chcecie to mogą ją sprowadzić. ;D o 20 na jakim ip?
|
Pewnie u Pemka ;]
A co do salt, to biegniesz tyłem > skok + lot. |
Gdyby pemka nie było to może mi się uda postawić serw.
|
Co gramy?
Tradycyjnie INF? |
Byle co. Załączaj serw. : d
|
No a jak ;) Tylko szkoda, że znowu te cholerne DM na pkt :( W końcu miała być gra 4fun.. I jeszcze te lagi.. Z góry mówię, że od dzisiaj nie obchodzą mnie pkt i gram tylko 4fun.
|
No przecież ja zawsze gram 4fun, ale staram się to robić profesjonalnie ^^
Za 10 minut, włączam serw. ;] @edit Zjem kotleta.. @edit2 ..i ziemniaczki :D |
To na te 10 minut wbijajcie do mnie:
83.21.95.150 port domyślny |
84.38.82.231
23073 Tibia.pl Wbijać babochłopy ^^ |
Wbic nie mogę
You Welcome Inix |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:35. |