![]() |
Wszystko pięknie, widać, że włożyłeś w niego dużo pracy. Ale...
Napisałeś, żę na -1 cycopolis występują wszystkie rodzaje cyclopów, nie prawda bo smith są na -2 i niżej, na -1 ich nie ma, no i nie dodałeś obrazka cyc smitha. To ramoa jest zwana bonebeast isle, a nie na odwrót :) Dopisz jeszcze Orci na Edron, bo to bardzo dobre expowisko dla knighta. |
najlepszy poradnik jaki widziałem tego typu!! edytuj to na bieżąco a dodaj jeszcze więcej miejsc tez dla facc
Wielkie 10/10 Pozdro dla autora |
xd
Nie wiem czy jestem głupi czy co.. ale napewno na frostach nie będziecie mieć 1kk exp/h... jest to nie mozliwe... jak najlepsze expowisko to dle poi gdzie macie 250-350k/h na 190lv+...
|
Cytuj:
|
Dodałbym w svar, że nad hellheim na crystalach się ładnie hunci, zarówno palkom jak i postaciom magicznym, ja swoim palkiem od 45 lvla tam biegałem i zwracało się za manasy i speary z samej kasy i p armorów a zawsze dodadkowo coś z k seta spadło na + a exp wacha się tak koło 60-70k/h
|
Błąd .
Na barbarian camp jest skrzynka pocztowa. |
Fajny poradnik :P Widac ze sie napracowales. Oby bylo takich wiecej i czekamy na nastepne czesci :cup:
|
Na kopalnie w svar,mozna dojsc znacznie szybsza droga.Zaczynamy z dp,idziemy na polnoc w kierunku areny,zaraz za schodami levitate na poziom wyzej (ew skrecic z dywanu w < ) i zaraz za brama idziemy na zachód.Po jakims czasie dojdziemy do sciany lodowej,na ktorej uzywamy 3x levitate i idac kawaleczek w dól dochodzimy do miejsca ktore bodajze bylo na 4-5 miejscu na Twojej mapie(mam na mysli poziom z mamutami i pod ktorymi sa ice golemy). Hmm,jak to teraz czytam,to watpie ze ktos to zrozumie :|
|
Mam dwa pytania gdzie jest skrzynka na tyrsung i jak moge znalesc spoila do VodooMaster Qest bo na t.pl i torgu nie ma :s
@Down No o ten co neopostamn powiedzial, potrzebny jest do plywania na gorome, ale z tego co wwiadomo potrzeba island troll a nie jakis vodoomaster no i pisal ze tam jest skrzynka pocztowa |
Cytuj:
O jaki quest Ci chodzi?! |
Ice Witch Tower ;s
55+, średnio, wymagany dobry shielding, 60-100 k exp/h no chyba nie ;)) Ice Witch daje nam 580 expa ;) Aby wbić 100k expa musimy ich zabić ~174 Więc jeżeli chcemy się wyrobić w godzinę to musimy ubijać jakoś ; 60 min - 174 ice witch 1 min - 3 Ice witche ;d To nam wychodzi, 20 sekund na witcha z zebraniem loota i dojściem na drugiego ;-) Może te 100k expa jest i realne ale dla ~150 lvla xd |
To się nazywa poradanik jeden z lepszych:cup: jakie widziałem :]
Mam nadzieję że dodasz jeszcze kilka miejscówek...;) |
xD
Świetny poradnik! Gratz!:cup:
|
Kozak poradnik! :cup:
Wszystko opisane estetycznie/czytelnie :] W Liberty Bay możesz zrobić jeszcze kulty i te wyspy na goromie - gsy, hydry, quary... ;) W Edron dodaj, że są tam już te nowe Gobliny (Assassiny itp)... Dlaczego postanowiłeś skupić się akurat na tych trzech miastach? :p Pozdrawiam, Badger. |
Olśniłeś mnie...Już nie będę miał problemu z wyborem eXpowisk ;-)
Poradnik 9/10...Bo 10/10 poradnika nigdy nie będzie :P ~ |
Cytuj:
|
zrób jeszcze dla facc
|
Temat został zaktualizowany- zostało dodanych kilka nowych potworków, dodany film o Helheim, naniesione poprawki ; P.
Cytuj:
Nie będę dodawał nowych miejs, bo to jest niemożliwe, gdyż limit obrazków został wyczerpany. Te, które pominąłem, bądź które zostały dodane po Updacie dodam w następnym poradniku w dziale "inne". A następna część powoli się szykuje ; ). |
Poradnik 10/10 tylko dodaj że na Nargor lecą jeszcze: pirate shirt, hat i knee breeches. :p
|
Brakuje royal helmetu w loocie na okolnir ; )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:00. |