![]() |
OMG........ <znaaaaaaaaaaaki>
|
Cytuj:
@topic - idziesz do dead tree - bierzesz use na tym drzewie - pojawia sie branch - tachasz go do wózka - bierzesz use witch patyk na wózku - idizesz do pedalki i mowisz yes yes yes yes ( niepamioetam chyba trzeba pzynies 2 takie patyki |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
"stuł" Cytuj:
Cytuj:
Nie pouczaj jak sam nie umiesz |
http://wiki.hunted.pl/wiki/The_Beginning_Quest
Mash po polskó.Jest troszke po ang ale piszesz to co widzisz na Czarno np : YES |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja sądze że Ci którzy nie umieją SAMI przejść samouczka to nie powinni grać dalej w tibie tylko iść się uczyć j. angielskiego. Ten samouczek to banał :>
----- Cytuj:
PS: Sory za double post |
HAHAHA
Przecież mojego kolegi młodszy brat który ma 8 czy 9 lat zrobił przy mnie samouczka w 15 min... On anwet angielskiego nie zna.. tam sa obrazki albo chociaż zobacz co robią inni... |
Cytuj:
Nie no gz dla autora tematu... |
Thal, ty to jesteś kozak, 3 posty pod rząd...No nie mogę..
|
Cytuj:
LoL :baby: a jednak ktos sie tego podjal,no coz,Polacy wracaja do gry:) |
Cytuj:
|
Widze, że wywiązała się z tego ciekawa wymiana epitetów? Ja też się chyba przyłączę... Albo nie... Podpowiedzcie mi, mam się zniżyć do tego poziomu?
|
@Thal
jestes tak glupi, ze nie dostrzegasz faktu, iz to byla ironia? @topic spoiler do samouczka _/ |
Thal to boss tego tematu, ktory nie slyszal nigdy o ironii.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Chlopie jestes super!! Nie umiesz przejsc samouczka a potem wiem skad sie biora takie kretyny, ja to przeszedlem prawie bez czytania wypowiedzi npc bo tam prawie wszystko jest strzalkami pokazane. Chlopie mam Cie w podpisie, a to znaczy, ze jestes pro :d.
|
Cytuj:
|
Osobiście uważam że ten samouczek to dobry pomysł. Nie jest wcale trudny ale powiem szczerze że na początku też nie wiedziałem co zrobić w nietkórych momentach. Troszkę angielskiego i logiki oraz doświadczenia z Tibii wystarczy na pokonanie tego wielkiego kroku do Tibijskiego Świata
|
"Instrukcja: Jak czytać instrukcję"?
żal.pl, rozpacz.ru, a nawet grono.net A tak w ogóle to na chuj pomagacie? Tylko pozwalacie noobom przejść do gry. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:49. |