![]() |
9 misja 1k exp
10 misja 1k exp Na erigu zostala rzucona sciema ponad tydzien temu w czwartek ze pare razy 1k exp i 2k exp, tak nie moze byc gdyz robie questa codziennie:)a 1k expa zgarnalem juz 8 razy:). Na poczatku pisalo tam ze 1k exp sie dostaje za kazdy outpost, potem ktos zmienil ze pare razy 1k exp i potem 2k expa i jaka ranga. Byc moze jednak za kazdy outpost 1k expa a jest ich 6, zakazde podpalenie 1k expa sa 3 rzeczy do podpalenia, a potem nie wiadomo co. btw nawet jak tak bedzie to koles co pisze na erigu nie mogl tego ukonczyc w poprzedni czwartek, poltora tygodnia temu:) Tak samo elvenhair rope quest tez pozostal do dzis nie rozwiazany, czy ktokolwiek odnalazl troll lady?? ps. zapomnialem te dodac ze u krola tibianusa pojawil sie nowy room z skrzynia do ktorego trzeba uzyskac dostep zeby wejsc. ma on dwie kratki i jest nad krolem w malym pokoiku z szafkami z ksiazkami. z dodatkowych ciekawostek questa zaczalem robic 3 dni po up, a na tibia.de ostatnio koles jeden szpanuje silver mace wlasnie w okolicach questa:) jesli trzeba 9 razy podpalic i za 10 razem nagroda to jest on 3 dni do przodu i mogl ukonczyc juz quest:) |
Cytuj:
Pozdro:D! |
xd nie wiem ale ogolnie ja tam nie bede chodzil po trolach i sprawdzał:P
ale byc moze jest tak jak z tym demon oak ze ona sie respi tak samo jak sie lever niby teraz respi, zeby nie robili tego questa wszyscy naraz tylko po paru na jakis czas. |
Dla mnie wydaje się że ten quest jest zbuggowany :p
|
Aha to zlapalem rotfla
u tego npc trolla trzeba podac WLASNY NICK i tyle ;| |
a ja mam takie pytanie mogę np najpierw podpalić balisty a potem odbudować ??
|
Ja se chyba jednak na spoila poczekam xd
|
Ile godzin palą się te jabne balisty itp?
|
z tego co slyszalem to tylko raz dziennie mozna to zrobic ( nie jestem pewien)
|
Cytuj:
|
Podsumowanie:)
1. Naprawa murów ( można odbudowywać co chwile)
2. Podpalenie maszyn (palą się parę godzin) 3.\ 4. \ 5. \ 6. \ 7. \ 8. Odczytanie war planów 1k exp. (łącznie już 11 razy 1k exp) 9. / 10. / 11. / 12. / 13./ 14?? jutro albo pojutrze będzie next misja. Troll lady na elven hair quest odnaleziona za pomocą hackfloora:P na tibia.de Jest w pewnej jaskini co wtajemniczeni tylko wiedza. Niestety nie wiadomo jak tam wejść. NA EDRON! Polecam zbierać Vampire token a konkretnie uzbeirać ich z 10 i iść do pewnego npc, ale tego też nie będę spoilował. Wpierw zajmę się machinerary questem a potem lady i tokeny. Ciekawe questy porobili mijają 3 tyg i końca nie widać. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do troll lady to z tego co ja się dowiedziałem to npc Belgarosh (nie wiadomo gdzie się znajduje) jest troll lady |
@up
A mi sie udalo 1 zabic jednak na nastepna range potrzeba juz 4 tokeny:) Edit: dzis udalo mi sie zabic kolejnego vampire lorda:) @Rafx a mozesz chociaz powiedziec co za te tokeny bedzie??? jesli wiesz |
A do czego są te tokeny?? i gdzie można spotkać tego vampira
|
Cytuj:
down# jak narazie nie wiadomo :D |
:)
Nikt nie powie loota z machinerary questa, tak samo loota za pełen quest z liną ( tego akurat nie wiem), a tym bardziej nagrody za tokeny. Ja spoiluje tylko jak zrobić quest ale nagród i tak nie napisze, trzeba postarać się samemu.
Zawsze tak jest, że kto pierwszy ten lepszy, reszta dowiaduje się z biegiem czasu kiedy loot jest już .... warty:) |
@Rafx
to jednak z tego questa coś "rzeczowego" jest ?? :D |
@rafx
poprostu chcialbym wiedziec czy sie oplaca te tokeny zbierac czy je np sprzedac bo na tibia.erig.net pisze ze 1 warty jest kolo 300k |
Cytuj:
Siemka Potus, Drahonio here. Lepiej zeby za dużo osób nie wiedzialo gdzie są te bossy itp, chociaż to nic trudnego je znaleśc. Ja mam juz 8 tokenów na Candi.. 6 zloconyc, 1 pożyczony i 1 kupiony Nikt jeszcze nie wie co jest nagrodą i czy trzeba wiecej niz 10 bo prawdopodobnie nikt jeszcze nie oddal takiej ilości tokenków.Mam nadzieje że będę pierwszy w Tibi, a oprócz głupiego expa z każdym kolejnym rankiem na koniec bedzie ciekawa nagroda xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:27. |