![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rainbow shield? Tęczowa tarcza? Teletubisie rotfl. Dobrze, że już nie gram w Tibie... 7.4 <3
@up hyhyhyhyhyhhyyh! |
Btw słyszałem, że już na teście co inteligentniejsi rozwiązali ten quest, a nikt z gm/cm nie widział tego?i nie zareagował? "hellloooo"
Może myśleli, że gracze są na tyle głupi że nie wpadną jak się dostać do tego drzewka ;p no ale dobra, było minęło, kto ma legi ten niech się cieszy. Mnie interesuje ten quest po patchu, czy zmieniły się moby (ilość, jakość), sposób dojścia czy nagrody. Byłbym wdzięczny za odpowiedź @down No to git, ja też z lublina ;p |
niedlugo wrzuce .cam jak robie quest :]]]]]]] kilka godzin siedzielismy w 3 osoby na vt ale sie oplacalo :PP
|
kurfa a ja mialem tego questa w zasiegu reki mialem isc do monka do temple zeby sie o to drzewko spytac a to byl wlasnie wlasciwy trop a ja zrezygnowalem i sie do miasta wrocilem
tragedia zmarnowalem szanse na d legi xD ale i tak bym wziol rainbow shield no trudno sie mowi przez glupote :x |
Jeśli będzie to trwało dopóki nie zmienisz w inny żywioł, to po co teraz będą softy knightom? Chyba Cipom zależy żeby ktoś z knightów wbił szybciej 15mlvl...
Może w winter up-date dadzą knightowi jakiś armor co przyspiesza regeneracje many ( i jeszcze legi i broń 8o). Niech zrobią jeszcze że można wykupić sobie exp x3 na jakiś czas, oczywiście za kase w rl (dodatek do PACCa) :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawia 'kolejny zgaszony' /rotfl. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:40. |