Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Demon Legs Quest. <nie żartuje> (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=182933)

Monte 04-07-2008 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez djbuhos (Post 2160705)
Lol na x-ray jak jesteś na dl na pohu można poi ogladać i jak byś nie widział to na faccu so najsilnijsze potowry tylko dostemp majo tam pacc xd

Ależ ja to doskonale wiem, kolego, nie jestem żadnym nowicjuszem, tylko po prostu mnie to zastanawiało. Myślałem, że jakiś przełom w dziedzinie 'PACCe mają a My nie ; ( ; ( ; ('.

Vil 04-07-2008 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krajzel (Post 2159801)
taaa, nie zauważyli że gracze są tak silni żeby ubić demona solo no żal, n/c .

a czego sie po nich spodziewales ? kompetencji ?

Vyohman 05-07-2008 00:07

Rainbow shield? Tęczowa tarcza? Teletubisie rotfl. Dobrze, że już nie gram w Tibie... 7.4 <3

@up
hyhyhyhyhyhhyyh!

Krajzel 05-07-2008 00:45

Btw słyszałem, że już na teście co inteligentniejsi rozwiązali ten quest, a nikt z gm/cm nie widział tego?i nie zareagował? "hellloooo"
Może myśleli, że gracze są na tyle głupi że nie wpadną jak się dostać do tego drzewka ;p no ale dobra, było minęło, kto ma legi ten niech się cieszy.
Mnie interesuje ten quest po patchu, czy zmieniły się moby (ilość, jakość), sposób dojścia czy nagrody. Byłbym wdzięczny za odpowiedź
@down
No to git, ja też z lublina ;p

Eneris 05-07-2008 00:55

niedlugo wrzuce .cam jak robie quest :]]]]]]] kilka godzin siedzielismy w 3 osoby na vt ale sie oplacalo :PP

Taziu 05-07-2008 08:19

kurfa a ja mialem tego questa w zasiegu reki mialem isc do monka do temple zeby sie o to drzewko spytac a to byl wlasnie wlasciwy trop a ja zrezygnowalem i sie do miasta wrocilem

tragedia zmarnowalem szanse na d legi xD ale i tak bym wziol rainbow shield no trudno sie mowi przez glupote :x

Czimeq 05-07-2008 09:32

Jeśli będzie to trwało dopóki nie zmienisz w inny żywioł, to po co teraz będą softy knightom? Chyba Cipom zależy żeby ktoś z knightów wbił szybciej 15mlvl...
Może w winter up-date dadzą knightowi jakiś armor co przyspiesza regeneracje many ( i jeszcze legi i broń 8o).

Niech zrobią jeszcze że można wykupić sobie exp x3 na jakiś czas, oczywiście za kase w rl (dodatek do PACCa) :D

Soul's 05-07-2008 10:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monte (Post 2160712)
Ależ ja to doskonale wiem, kolego, nie jestem żadnym nowicjuszem, tylko po prostu mnie to zastanawiało. Myślałem, że jakiś przełom w dziedzinie 'PACCe mają a My nie ; ( ; ( ; ('.

Swoim uber 20 lvlem i tak byś ich nie zdobył. Pozdro, kolejny zgaszony :)

Monte 05-07-2008 12:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soul's (Post 2161142)
Swoim uber 20 lvlem i tak byś ich nie zdobył. Pozdro, kolejny zgaszony :)

Kolejny kretyn na forum, który sądzi, że wszyscy mają w głowach jakieś pieprzone demon legi. Kolego, nie należę do tych, którym tibia wyprała mózg, jestem po prostu tym questem zainteresowany. Najlepiej załóż karton na głowę i wyjdź z forum, bo takimi postami niepotrzebnie sobie klawiaturę marnujesz.

Pozdrawia 'kolejny zgaszony'
/rotfl.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:40.