Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   [Vinera] Vinera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=183789)

Hologram 27-09-2008 06:15

keyloger

na keylogery uzywam spybota ;) kiedys moj nauczyciel mi polecil i teraz go uzywam (nauczyciel od nauki gry w tibie :D) sam maielm pare hackow wiec z czasem sie nauczylem ;) chociarz niedawno starcilem eq warte jakies 100k ale bajka juz sie wyrobilem jakos smoki rullez :D mozecie gra mzoecie nie grac mnie hack tez zdolowal ale jakso udalo sie stworzyc cos nowego na poczatu byla to postac tylko do pogadania ze starymi znajomymi z czasem zrobil sie na 10 lvl 22 magiczny i trsozke szkoda blo marnowac ta postac wiec premium (bez premium jnie ma sensu grac) i jazda z lvl :D teraz jest jaki jest czasu nie mam za bardzo by grac gram jedynie by sie zrelaksowac po pracy :)
bless wam

Hologram 06-10-2008 15:45

:(

ostatnio pisalem ze wroce do tbi ale raczej tego nie zrobei w najblizsyzm zcasie coz
do zobaczenia kiedys tam w przyszlsoc

Hologram 13-10-2008 12:01

umm

widze ze nikt juz nic nie pisze tutaj a szkoda ci co graja pewnie zauwazyli i wiedza ze jeva z truthem zblizaja sie do 200 lvl :) tylko takie male info :) juz nie dlugo bede mogl napsiac ze jeva i truth maja 200 lvl :)

Tao 15-10-2008 21:06

;p

Niektóre osoby jeszcze czasem czytają co tu się pisze ;]
Szczerze mówiąć, na Vinerze już dość długi czas nie grałem, aczkolwiek mniej więcej wiem co się dzieje (kumpli kilku aktualnie grających jest).
Co do kilku postów UP@
To na Polskich High lvli nie liczcie w niczym, nie będę się wypowiadał co na ich temat mysle dosłownie bo trochę by się posypało ;P
Prawda jest taka, ze każdy a przynajmniej wiekszość, która brała udział w Warach to po pierwszym dead'zie RETIRED <lol> Gdy już wojna ucichła na korzyść gildii w której byli, spowrotem wracali do gry jako rzekomi zwycięzcy :> Czyż nie tak było? ;]

Hologram 15-10-2008 22:51

:)

z hlvl najlepiej z persem mi sie rozmawia :) (chyba wraca czemu teraz no comment :x) reszty nie znam za bardzo ale darze szacunkiem :) wiele o nich slyszalem od mojego nauczyciela ktorego zawsze amm w pamieci :) w tej chwili najlepeij mi sie wspoldziala z nilmano i dellem no ale nie moge grac jak narazie :( co do udzialu polakow w wojnach nie bede sie wypowiadl :) ten serwer dla polakow trszoek spalony ale coz moze wroca ci co odeszli :)
pzdr

Tao 16-10-2008 21:26

Hmm

Co do Perski'ego to szacunek bo z tego co wiem, sam lvl jechał ;) Natomiast o naszym największym lvlu raczej powiedzieć tego nie można ;]
Z high lvl'ami raczej nie rozmawiałem za wiele, ale w swoich przekonaniach wiem kogo szanować, a kogo nie ;] Polacy z takim podejściem do tego świata raczej nic nie zdziałają wielkiego ;P
Pozdrawiam :)

Hologram 18-10-2008 12:26

jeva 198 truth 194 :) szykuje sie ze 2 polakow niedlugo 200 :) truth chyab najbardziej na to zasluzyl z polakow jeszcze za czasy pempola gdy byl naj polakiem patrzac na lvl i teraz tak samo jest (prawie) :) pzdr ;)

Tao 20-10-2008 15:24

Heh

No powiedzmy.. Z tego co wiem to on niezłe wałki robi.. W każdym bądź razie, niech lepiej wbijają jak najszybciej, bo znów nastąpi jakaś wojna i chłopaki będą musieli retired'ka walnąć <lol> Pozdrawiam ;]

Hologram 21-10-2008 00:22

truth retaidka hehe watpliwe :x

Aevolana 22-10-2008 02:43

Ehhh pany pany, chyba was musze przywołać do porządku - jak można "darzyć szacunkiem" , "szanować" czy mówić że "zapracował sobie"? Przecież to tibia - i tak naprawde kto ma wiekszy lvl ten może uchodzić za większego nieroba i matoła, bo tym wiecej siedzi przed kompem a więc marnuje tak cenny czas. I mnie to strasznie razi w oczy jak słyszę że ktoś "ciężko pracował" w tibii, bo to jest zasłanianie kompleksów prawdziwej pracy, przecież tibia to zabawa!

Hologram 22-10-2008 08:49

umm

a czy nie wzieles pod uwage ze ten koles ma tez normalne zycie i jesli np za*******a w pracy 8h i poznije siada jescze an neta lub studjuje ga uczy sie wyjdzie do baru sie napic z kumplami itd i mimo to ma ten 80+ lvl to tez jets nierobem?? ja gam po to by sie odstresowac po pracy siedze w pracy 8h wracam do domu i sobie siadam do kompa aby sie odstresowac wyjde gdzies spotkac sie ze znajomymi lub po pracy skocze gdzies i tak toczy sie moje zycie :) fakt czasmi nie mam za bardzo jak grac ale coz bywa :)

Hologram 22-10-2008 08:50

:|

cenzura :D nawet nie wiedzialem ze takei cos jest :D

Aevolana 22-10-2008 17:53

Tak Rita, ale mi chodzi o to zeby nie mówić o kimś że ciężko pracuje, jeśli nabije kolejny lvl, chodzi mi o to żeby nie zapomnieć że to tylko gra. Poza tym, wg mnie nie możliwe jest granie przy pracy, takiej prawdzsiwej, w sensie że jak taki gość przypuśćmy siedzi 8 lub 9 godzin w pracy to już potem nie ma czasu żeby pograć, bo jeśli to zrobi to już nie ma czasu na normalne życie - na rodzinę, na jakiekolwiek wartości.Oczywiście przy sformułowaniu "gra" nie chodzi mi o jakieś poł godzinki czy godzinke, ale o to, przy czym można mieć te 80 czy 100 lvl'e a do tego trzeba grubych godzin gry.

Tao 22-10-2008 22:06

Aff

Sformułowanie którego użyłem ("ciężko zapracował" itp.) nie odnosiło się do tego jak ty to odebrałeś.. Nie wciągaj w to pikseli, które siędzą 24/7 ;P Są ludzie, którzy żyją codziennością i grają w tibie, a także osoby które grają w tibie i "nie mają codzienności". Wydaje mi się, iż troche naciągasz te swoje sprostowanie ;) Pozdrawiam.

P.S
Ja odnosiłem się prosto do graczy= player tibijski, nie człowiek/dana osoba, sądzę, że Hologram tak samo..

Tao 22-10-2008 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hologram (Post 2305510)
truth retaidka hehe watpliwe :x

Co do Tamtego posta, to właśnie dziwne, że truth nie ma retired'ka :P Cały czas miał jak była wojna ;] I nagle mu się odwidziało by zacząć grę.. jak się wojna skończyła w której nie brał udziału.. :>

Aevolana 23-10-2008 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tao (Post 2307963)
Co do Tamtego posta, to właśnie dziwne, że truth nie ma retired'ka :P Cały czas miał jak była wojna ;] I nagle mu się odwidziało by zacząć grę.. jak się wojna skończyła w której nie brał udziału.. :>

hahaha "Bohater, weteran " wojny nie??:D a jakie dane ty masz w grze, Tao? wszyscy odaja, y tez musisz;]

Lubie_orzechy 23-10-2008 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aevolana (Post 2306982)
Ehhh pany pany, chyba was musze przywołać do porządku - jak można "darzyć szacunkiem" , "szanować" czy mówić że "zapracował sobie"? Przecież to tibia - i tak naprawde kto ma wiekszy lvl ten może uchodzić za większego nieroba i matoła, bo tym wiecej siedzi przed kompem a więc marnuje tak cenny czas. I mnie to strasznie razi w oczy jak słyszę że ktoś "ciężko pracował" w tibii, bo to jest zasłanianie kompleksów prawdziwej pracy, przecież tibia to zabawa!

Ja odpalam BlackD i spedzam przed kompem 2 minuty na level.

Aevolana 23-10-2008 23:18

A tutaj tym bardziej nie mozna mowic o pracowitości;p;p;p a powiedz mi, jaka jest przyjemność jesli bot ci wbije lvl?to tak jakby cię nie było bo jest tylko twoja postac a przyjemnosci zadnej, no chyba że wbijasz powiedzmy do 50 a potem se grasz od czasu do czasu z qmplami na hunta pójdziesz :) Albo jak bocisz zeby sprzedać to... (powiedziałbym ze to rozumiem, ale nie powiem ze względów oczywistych;d )

Hologram 23-10-2008 23:36

najpierw sparewa tao i trutha:
owner trutha nie mial retidka caly czas byl obecy na vinerze ale to nie ejst temat na forum :x
sprawa bota:
nie uzywam i nie uzywalem nigdy bota zabija przyjemnosc gry ;) pozatym niczego sie nie uczy gdy bot robi za ciebei wsyztko woel nie uzywac bota i miec nizszy lvl ale umiec walczyc i miec doswiadczenie :)
sprawa wyskoich lvl:
ja pracuje i znajduje czas by grac znajduje czas by wypic ze znajomymi piwo po pracy znajduje czas by wyskoczy do kumpal na imprzeze znajduje czas by pomoc cos w domu rodzicom znajduje czas by wyjechac na weekend w odwiedziny do dziadkow znam osoby z vinery ktore studjuja graja imprzezuja wiem tez o takich ktorzy boca lub spedzaja cale dnie przy kompie nie majac zycia to dziala w dwie strony wiec nie mzoan pisac ze wszycy co maja h lvl nie maja zycia prywatnego zawsze znajdza sie dobrzy i zli ja sznuje tych ktorzy zasluguja na szacunek i jest mi to obojetne czy ma koels 200 lvl czy ma 20lvl
ps jeva 200 lvl !!!!!! :]

Hologram 26-10-2008 00:28

:]

wydaje mi sie ze anstaly lepsze czasy dla polakow z tego co widze coraz wieecj ich wraca na vinere :) plus to ze jeva juz ma 200 lvl a truth to kwestai dni gdy bedzie rowniez swietowal 200 lvl powrocilo tez wielu innych polskich graczy :) cieszy mnie to bardzo widze jak wrocili satrzy znajomi nie wszyscy ale ciesze sie ze choc niektorzy sa :)
powodzenia wam wszystkim :)
zrobmy cos by nie byc wylacznie dodatkiem do tego serwera :)
bless

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:36.