![]() |
Każdy z was narzeka na boty , ale jak przestają działać to wielki płacz ... W 100% popieram działania CipSoftu oby były coraz częściej i lepsze.
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
CIPsoft po prostu wypuścił klienta Tibii z SIMlockiem :)
A botów nie da się zwalczyć, i tak coś wymyślą. W sumie to i dobrze, bo można się na nich wzbogacać ^^ |
@2up
Mieć a używać to dwie inne sprawy. @edit Forum ng: Cytuj:
|
Cytuj:
@down Nie interesuje mnie to co było kiedyś, nie jestem gruby, nie mam 14 lat i gówno mnie obchodzi RPG, bo ja gram w gry MMO, kapujesz? A tak poza tym, to może nie ja jestem nienormalny tylko ty, bo nie masz nic przeciwko temu, żeby posiedziec przed kompem ~700h, żeby miec "dobre skille" -_-. Zastanów się zanim coś powiesz, bo ta wypowiedź była całkowicie żałosna. |
Pewnie dlatego ze masz lat gora 14 i nie wiesz co to rpg. Big fat LOL. Przeanalizuj poczatki i w ogole historie gier rpg to zobaczysz, ze tylko Ty jestes inny a cala reszta z takim systemem sie daaaaawno temu spotkala.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ktoś lubi takie klimaty - Baldur's Gate, Neverwinter Nights, Elder Scrolls, Gothic, z internetowych może być WoW - proszę bardzo, każdy znajdzie coś dla siebie. |
Cytuj:
CO?! W silku to dopiero jest botów każdy 70+ lv boci... tam lvl to leci strasznie wolniej niż w Tibi. Jak wprowadzili 90 lv to tydzien po tym już było kilkadziesiąt 90 na jednym servie. A inaczej jak grac 24 na dobe się tego nie dało osiągnać więc bocik i lvl sie sam wbija. Mi to lotto bo w Tibie nie gram :]. |
Cytuj:
A ja mowie ze tibia to mmorpg, nawet wikipedia i inne strony z grami mmo ci to powiedza ;p @up Popieram, w Silkroad kazdy wyzszy lvl na bociku |
Ja może kilka razy użyłem TBI do obliczenia expa i łowienia. Ale w caveboty się nigdy nie bawiłem, bo to odbiera całą satysfakcje. Wszyscy mówicie, że trzeba bota żeby wbić konkretny lvl i skill. Fakt ale kiedyś jak sie przechodziło przez miasto to 60 lvl to była rzadkość. Uważam, że boty popsuły w pewnym procencie klimat gry. Mi to tylko szkodzi, że MC nie będzie można używać, choć może znajdą jakieś obejście(żeby stawiać monka drugim charem). Tylko mógłby mi ktoś wytłumaczyć czy jak z tibią cam będę miał debuga to też możliwy jest ban? Słyszałem o kilku nie sprawiedliwych przypadkach banów. Według mnie gówniane jest to zabezpieczenie, bo płatne boty obejdą to a kilkanaście uczciwych graczy będzie z banemX(
Brawo cipsoft??? |
Cytuj:
to masz tak samo jakbys mial bron bez zezwolenia ale jej nie uzywasz bo jest uczciwy. A jeżeli ktoś dostał bana przez przypadek, może napisać, tam koło bana jest taka opcja, że dostał to nie z powodu uzywania bota lecz błędu sterowników karty graficznej Ja używałem exp countera, mogli by coś takiego wbudować do gry albo zrobić to tak jak są do wowa addony, bo to całkiem przydatna rzecz. :) |
Cytuj:
co do patcha to i tak nic to nie da ... bo i tak będą wychodzić nowe wersje botów -.^ |
Wystarczy ze beda takie patche raz w tygodniu i zbanuja w miesiacu 5k graczy , boty wtedy wygina jak mamuty.:D
|
@up
Nie wiginą, tak dla testu zaryzykowałem.. i? Scrackowane ng 4.5.0 działa, blackd działa więc ludzie dostali bany only przez debugi;p |
Ludzie, opanujcie się... po co grać bez bota, skoro można z nim? co jest fajnego w staniu obok potfffora i uderzania w niego chmurkami? Żenada.. a nie botują tylko newby / noł lajfy, którzy n ie mają co robić tylko grają.
|
@up
To po co w ogóle grać? jak ma za Ciebie bot wykonywać te "żenujące" czynności to lepiej wykasować tibie i dać sobie siana, przecież to strata czasu i energi elektrycznej. Gry są po to żeby czerpać z nich przyjemność i się dobrze bawić, co mi to da jak za mnie ktoś/coś zabije x potwora, wbije x lvl, x skila NIC, NULLL |
Cytuj:
|
@2up
Jeśli podnieca Cię walenie w slima 5-10h dziennie to gratuluje |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:32. |