Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Igrzyska śmierci. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=184996)

Batman666 17-07-2008 15:10

Koniec swiata przewiduja od kiedy swiat istnieje..

Rafayen 17-07-2008 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2183817)
Jak już o koniec świata chodzi to muszę się z Wami podzielić moim życiowym marzeniem :o Mianowicie chciałbym w dniu końca świata siedzieć sobie nago na łódce która znajdowała by się na środku oceanu spokojnego. By partnerka mojego życia robiła mi laskę a ja w tym momencie łowił bym ryby i popijał zimnym lechem... i żeby w tym pięknym momencie śpiewał mi z nieba Freddie Mercury ajjj mrrrr ;* noo amen.

to do końca świata chłopaki/dziewczyny xD

Może być tylko zimny żywczyk =PP

TmFDP 17-07-2008 17:26

Ej no wy tu sobie zartujecie a ja sie boje deda =/
Co to bedzie jak ghule albo ds'y beda w Chinach biegac?;(

Maggic 17-07-2008 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TmFDP (Post 2184732)
Ej no wy tu sobie zartujecie a ja sie boje deda =/
Co to bedzie jak ghule albo ds'y beda w Chinach biegac?;(

akopalipsa bedzie ;)

zacytuje Ferdynanda

Cytuj:

Bo Wam się oczy otworzą, jak mnie się zamkną..."

Duke Dran 17-07-2008 17:46

A niech to! A miałem się dorobić czegoś w tym kraju! Arghh.

Juzefek 17-07-2008 18:45

jaki NPC przewozi do Pekinu? I ile gp pójdzie :P

eisscheriann 17-07-2008 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juzefek (Post 2184876)
jaki NPC przewozi do Pekinu? I ile gp pójdzie :P

19:03 Kapitan Zenon Siwobrody: Do you seek a passage to Pekin for 140 dollars?

psyhopatka 17-07-2008 19:25

Myślałem że ten tekst będzie trochę dłuższy.
Już ludzie gadali o końcu świata w 2000 roku , wtedy w pewnej miejscowości mieszkańcy nawet zebrali się na polanie by razem to zobaczyć.

Vasudanin 17-07-2008 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2183817)
Jak już o koniec świata chodzi to muszę się z Wami podzielić moim życiowym marzeniem :o Mianowicie chciałbym w dniu końca świata siedzieć sobie nago na łódce która znajdowała by się na środku oceanu spokojnego. By partnerka mojego życia robiła mi laskę a ja w tym momencie łowił bym ryby i popijał zimnym lechem... i żeby w tym pięknym momencie śpiewał mi z nieba Freddie Mercury ajjj mrrrr ;* noo amen.

(...) a później obudzić się cały spocony z ręką w spodniach.
@
Jak ma się skończyć, to niech się kończy. Nic nie poczuję.

Cloy 17-07-2008 19:56

Ludzie, to nie zart! Ja mam wujka w tej sekcie, on w tajemnicy mi mowil, ze naprawde bedzie koniec swiata! Oni dali sie zakopac w murawie stadionow ktore sa przygotowywane na igrzyska, i w dzien inauguracji o godzinie 20:08 powstana z grobow! Beda siali strach, groze i zgrzytanie zebow.

JA NAPRAWDE NIE ZARTUJE, MAM WUJKA W TEJ SEKCIE!

Wiatr 19-07-2008 17:32

@up

ale co? oni tak poprostu wezmą i wstaną z grobów?

Granteon 19-07-2008 19:43

Co ma to wspólnego z końcem świata? Wyjdą z tych grobów i będą chodzić po całym świecie i każdego zabijać? :D

Wylansowany 21-07-2008 11:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Granteon (Post 2188385)
Co ma to wspólnego z końcem świata? Wyjdą z tych grobów i będą chodzić po całym świecie i każdego zabijać? :D

Tak wychodzi z "przepowiedni"; jacyś tam okulytyści zrobią, że umarli powstaną z grobów i będą robić "Krwawą jadkę life"...mam nadzieję tylko, że NATO, w przypadku gdyby coś takiego się stało (w co w 99,9% nie wierzę) nie będzie się kompromitowało jak z Talibami...

@down
A czytałeś dokładnie tekst? "(Pseudo) Okultyści ujawnią swą siłę i zrobią, że umarli powstaną z grobów"...

Batman666 21-07-2008 12:44

wstanie z grobow jest przeciez niemozliwe ... niby jak ?

Grocix 21-07-2008 13:02

@Up
No normalnie, na nogi -.-

Xendriel 21-07-2008 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wylansowany (Post 2191110)
Tak wychodzi z "przepowiedni"; jacyś tam okulytyści zrobią, że umarli powstaną z grobów i będą robić "Krwawą jadkę life"...mam nadzieję tylko, że NATO, w przypadku gdyby coś takiego się stało (w co w 99,9% nie wierzę) nie będzie się kompromitowało jak z Talibami...

@down
A czytałeś dokładnie tekst? "(Pseudo) Okultyści ujawnią swą siłę i zrobią, że umarli powstaną z grobów"...

Nie wierzę w tą przepowiednie, ale jeśli miałbym ją interpretować, to na pewno nie tak dosłownie. Według mnie ci umarli co powstają z grobów, to mogą być ludzie których tylko uznano za zmarłych hmm np. może się okazać, że powieszono sobowtóra Husajna, a sam dyktator ujwani się podczas tej olimpiady.

Erhion 21-07-2008 15:57

Ja wam mówie - to jest koniec. :PPPP

A tak na serio - nostradamus jest nasłyniejszym prorokiem co nie znaczy najlepszym.

Rafayen 21-07-2008 16:23

Ogladałem ostatnio jakiś program i wyszło ze ten cały Nostradamus przepowiadał miliony przepowiedni =P rocznie.. z tego już pare się sprawdziło :)

Lunki 21-07-2008 16:27

To ja od razu pójdę na cmentarz.

Kshaq 21-07-2008 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafayen (Post 2191527)
Ogladałem ostatnio jakiś program i wyszło ze ten cały Nostradamus przepowiadał miliony przepowiedni =P rocznie.. z tego już pare się sprawdziło :)

Parę z milionów? :D Tak więc małe szanse na sprawdzenie się tej przepowiedni :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2183739)
Jeśli będzie leciało na żywo, nie będzie cenzury, po prostu nie zdąrzą.

Nie doceniasz możliwości telewizji. Atak na drugą wieżę WTC też leciał "na żywo"... Z 17 sekundowym opóźnieniem, w czasie którego nałożono grafikę samolotu wbijającego się w wieżę :) Przynajmniej na to wskazują fakty, a argumenty potwierdzające tą tezę można znaleźć w wielu filmach np. na U2Be :)
A poza tym. Transmisję zawsze można przerwać i nadawać tylko informacje w formie dziennika i odwracając uwagę od tego, co się naprawdę dzieje.

@Topic
Cytuj:

Rok wielkiego siódmego numeru obrócony
Ile razy nie spojrzę na to zdanie, to mam dziwne wrażenie, że tutaj nie chodzi o "rok" jako pewna data np. 2007, 2008 itd.
Słowo "Obrócony" tym bardziej miesza mi w głowie to, że tym rokiem mógłby być 2008.

Cytuj:

Kiedy zmarli opuszczą swoje groby.
O zmartwychwstaniu cielesnym nie ma raczej co mówić, ale o powrocie do działalności lub ujawnieniu się owszem. Tylko czego/kogo? :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:40.