Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Lord'Paulistinha - wielki gracz czy wielki oszust ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=185074)

TheaTron 18-07-2008 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vyohman (Post 2186794)
I "Orzeła" xD

i tajfuna ;/

ervinius 18-07-2008 21:07

omg, ludzie, topic był o tym czy LP to oszust czy gracza nie o tym kto ma dobre pvp, na jakim świecie, i do jakiej grupy go zaliczyc.
zaliczcie sobie wszyscy wszystkich do grupy no life'erow, botterow, sharerow, tak, tak dowartościować się to jest najlepsze, i tylko to potraficie.

z wyjatkiem kilku osob.

Vil 19-07-2008 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2186804)
Do expienia nie potrzeba zadnych umiejetnosci ale nie powiesz ze nie jest to nudne i męczące, do pracy na budowie tez nie trzeba umiejetnosci bo jako pomocnik biegasz w te i spowrotem z taczkami, ale to ze nie jest to skomplikowane nie znaczy ze jest to latwe. Bo jest meczące. To samo z expem.

tylko na widok "ciezko" pracujacych na budowie nikt sie nie slini, twierdzac jacy to oni nie sa zajebisci.

Jakotsu 19-07-2008 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 2187263)
tylko na widok "ciezko" pracujacych na budowie nikt sie nie slini, twierdzac jacy to oni nie sa zajebisci.

ani nie dostaje orgazmow, ani nie na*******a o nich 25/8 ...

psyhopatka 19-07-2008 06:51

On sam się przyznaje że botuje i to nie tylko tym charem:)
Ale nie będę zdradzał więcej.

ervinius 19-07-2008 10:21

No to macie dowód, o ile dla was wiarygodnym źródłem jest psychopatka, macie dowód, że botuje, i możecie go teraz zmieszać z błotem i określić go mianem największego oszusta w całej ludzkości, bo osobicie dla mnie ona nie jest wiarygodnym źródłem i pozostaje przy swoim zdaniu, ktoś chce polemizować?

Eyro 19-07-2008 16:40

gdyby mdw expił miałby już 400 lvl więc o expa tu nie chodzi ? pałaslina jest top 1 z lvl ? niech sie cieszy chłopak ale przedzej czy pozniej go dopadna :) jest fota że ma ng i widać ze lvl wbija w 20 h na bocie ale co mu z tego że jest pro jak sie udupił fotą z botem ?

ervinius 19-07-2008 16:56

Zastanów się idioto, i pomyśl o innych okolicznościach bo masz strasznie płytkie myślenie. Może, zrobił to celowo, z wiadomych dla siebie powodów, a może to był tylko fake. cu

Tensz-in 19-07-2008 17:06

Najlepsze jest to , ze on expi a przeciez gowno mu to daje. Za rok bedzie mial 400+ lvl no i rok w dupe, a sila jego postaci sie praktycznie nie zmieni, zamiast pasc w 20 sekund padnie w 30. Cipsoft nic nie oferuje dla graczy z wysokim lvlem, zwlaszcza 300+ , a nawet 200+ . To jest bez sensu, jezeli nie robia ograniczenia lvlowego, powinni zapewnic zabawe nawet na 900 lvlu, naprzyklad jakies tam nowe czary od 200 lvl czy inne takie. Pozatym on botuje, ale przy kompie siedzi, bo on sie widzi z gmem minimum raz na dzien i jak jeszcze nie wpadl , to widocznie perfidnie bota nie zostawia, tylko sobie na alarmie jedzie...

ervinius 19-07-2008 17:08

Albo używa bota doleczenia, zreszta kij w to, pomyślcie czy wy botujecie a nie on. A co do 900 lvla w tibi, to z takimi monserami nie jest on realny. (;

Wymyrymydymy 19-07-2008 17:31

Moje zdanie jest takie: jesli uzywasz bota to używaj nikt nie zabroni tego, ale potem nie kozacz ze jestes dobry, masz dobre skille lvl itp. Jeśli ktoś kozaczy, że ma najlepszy lvl (a uzywal bota) to dla mnie taki ktoś jest "l00serem"

ervinius 19-07-2008 19:21

lol hahaha, rozjebales mnie

Genowef123 19-07-2008 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valariazz (Post 2185482)
Oszust.

I totalny/e noob/nooby.

Nie ma jak to paść na 260 lv bez blessów (Tego samego dnia padł na 262 z blessami i zapewne poleciał po loota bo rsa miał -.-), paść 2 razy na Morga (w 1 dzień), samemu wejść w trapa na hellgate, dać się zabić przez grupkę wrogów kolo edron (nie używając a nie 1 potiona leczącego), miec 100 skil na 347 lv...

aha, zapomniałem dodać deady podczas próby zabicia ferumbrasa. 0 zgrania.

Co nie zmienia faktu ze 4%~~ do 11 m lv robi wrazenie...

lepiej się zastanów co piszesz

$orcerer 20-07-2008 08:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leira (Post 2186359)
to jest gracz i ch*j a ten nasz emdewu sprzedawczyk i tyle. jego piekny comment na tibiacom (visit tibiabr.com supported fansite ) pokazuje jaki on jest polak......... LP ROOX

Taaa,panie pro polaczku,jakby ci mieli za to fundowac pacca to juz dawno bys mial taki sam podpis....zreszta...co ma tam wpisac? Przeciez nie ma zadnego polskiego SF o tibii.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaxiorek (Post 2186400)
A tam moim zdaniem Lord MDW Sero tripida ancienciq itp. sa nic warci w prównaniu do bubble, setzerze czy EO

Wbrew pozorom Seromontis tez wlicz sie do tych old schoolowych graczy,w koncu to pierwszy polak z 200 lvlem i drugi w tibii z 250,ale po tym jak padl w trapie-retired i ponoc zmienil ownera jak wrocil do gry ale nie jestem pewien.

Wracajac do tematu....

Bot nie bot,przegonil mdw i zostal top lvlem w tibii,ciekawi mnie czy wbije pare lvli i da se spokoj bo i tak jest 1 czy raczej wali do 4oo.

Wyciszony 20-07-2008 10:00

Pewnie troche ten lvl będzie dalej męczyć, ale w końcu mu się znudzi. Bo ile można robić po kilka/naście godzin dziennie to samo?

nUUBBa 20-07-2008 10:58

Brak mi totalnie słów po przeczytaniu większości wypowiedzi.

1. Lepiej bocić niż wyłączać się całkiem ze świata rl i jechać "manualnie"
2. Kozaczyć skillami/lvlem można bez względu na to czy to gracz czy bot, liczy się sam fakt, że coś jest wbite
3. Ludzi, którzy jedzieciepo każdym z większym lvlem o 1 od waszego żal mi was

Pozdro^^

ervinius 20-07-2008 11:11

Hahaha, ludzie po tym co przeczytałem to się totalnie załamałem, ja myślałem, że na tym forum piszą co nieco też ludzie z wyższym IQ niż -5. (; (lecz oni chyba tylko czytają wasze wypowiedzi, i się z was śmieja, albo gdzieś się 'pochowali', żeby nie czuć się 'idiotami' przy was.)

@up
1.Każdy gra jak chce, temat nie sprowadza sie do tego czy gramy z botem, czy expimy ręcznie, a więc bez offtopu - Lord'Paulistinha to jest oszust!
2.Kozaczyć można nawet i na Rookgaardzie, ale temat mówi o tym jak, gdzie, kiedy i czy można kozaczyć, więc bez offtopu - Lord'Paulistinha to jest oszust!
3.Można jechać i po lvlu znajdującym się, również na Rookgaardzie, dlatego sądzę iż napisać coś, żeby nie było offtopu, bo temat nie jest o tym czy jedziemy kogoś z niższym czy wyższym lvlem, czyli Lord'Paulistinha to jest oszust!

(oczywiście większość to ironia, te osoby z IQ powyżej -5 powinny ją wyczuć.) enjoy!

Erhion 20-07-2008 16:23

Ni "męski narząd rozrodzczy" :P nie potrafie zrozumieć czemu do cholery dla niektórych człowiek, który ma więcej, lepiej i szybciej jest gorszy? No nie potrafie tego ogarnąć. Ludzie grają latami w różne gry, on grał latami w Tibie i co - i to kurwa jego sprawa.

Corrnn 20-07-2008 18:32

Fakty na temat LP:
1. Niby gra nim jeden czlowiek (Carlos, 34 lata), lecz popytalem sie paru moich kolegów z brazylii co o tym sądzą i wg nich sa to 4 osoby.
2. Podobno ów Carlos prowadzi w sao paulo Lan House i za 2 godziny gry w csa mozna sobie poexpic pol godziny lordem ; p
3. LORD'PAULISTINHA ZOSTAŁ KUPIONY NA OK. 200LVL I TEGO FAKTU NIKT NIE PODWAŻY, NIE WIERZYSZ - LOOK YOUTUBE/FORUM.TIBIABR.COM
4. Stary owner byl spoko, posiadal w miare dobre PvP, nawet orszabala bloknal ! zreszta, jego life mozna zobaczyc na filmiku na youtubie.
5. Wiecie, jak LP padl 2x na Morgarothcie? (292 i 294lvl)
Otóż poszedł na niego z... UHAMI ! (tibia 8.1 juz wtedy byla). Pozostawię to bez komentarza. Drugi raz jesli dobrze pamietam padl bez blessow.
6. Co do padania bez bless, LP jest niezaprzeczalnym rekordzistą (w swojej klasie, czyli 200lvl+). Ile to razy na pierwszej stronie eriga pisalo "Lord'Paulistinha lost..."
Co za idiotą trzeba być, żeby na 250+lvl expić z RS w rare secie. W sumie, to moge to jeszcze zrozumiec, ale żeby lecieć po loota bez blessów i bez uhów?
n/c. Mógł przeciez poslac kolegow po loota...
7. Na 300+lvl padl od ludzi 3 razy. Pierwszy w historii Tibii frag na 300lvl byl na nim. Na ~335 lvlu padl nie uzywajac ani jednego potiona leczniczego.
Co do trapa w ab, nawet na forum.tibiabr.com jego rodacy mówili ze LP to nuub ; d
8. Po dedzie na 300lvl ustawil sobie comment jak jakies dziecko.Widać bylo ze sie wk***ił xDD
9. Co do jego expienia, Elera jest znana jako świat h lvl botterów na frostach :) tam sa prawie sami knighci, lol. LP jeśli nie botuje to sharuje. Albo jedno i drugie. Takie sa fakty, look pskonejott.

--

Podsumowując, LP to... niedoświadczony gracz. Wynika to byc moze z tego, ze gra nim 34 letnia osoba, która być może nieogarnia już tak dobrze jak wiekszosc ludzi grajaca w tibie (15-20+ lat).
Teraz, jak mi ktoś powie że LP to wielki gracz,to uznam że gra w tibie mniej niż rok i go wyśmieje :)

"W wyścigu o level nie ma zwycięzców".

Tyle.

Iwanek18 20-07-2008 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nUUBBa (Post 2189259)
Brak mi totalnie słów po przeczytaniu większości wypowiedzi.

1. Lepiej bocić niż wyłączać się całkiem ze świata rl i jechać "manualnie"
2. Kozaczyć skillami/lvlem można bez względu na to czy to gracz czy bot, liczy się sam fakt, że coś jest wbite
3. Ludzi, którzy jedzieciepo każdym z większym lvlem o 1 od waszego żal mi was

Pozdro^^

Pan chyba tez bot'er dlatego tak mówi.

Banished: until Aug 13 2008, 18:24:08 CEST because of using unofficial software to play

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58.