Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Uriza powraca !! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=185154)

Adedin 20-07-2008 14:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Dari__ (Post 2185128)
W pierwszych słowach tego postu (a zarazem tematu) pozdrawiam was serdecznie!!

Na początku parę słów wstępu dla ludzi, którzy nigdy o nas nie słyszeli (bo z pewnością tacy jeszcze są). Otóż nazywamy się Uriza PK Team i powstaliśmy 1 Maja 2007 roku na serwerze Morgana. W skład drużyny wchodziło przelotnie wiele osób, ale 2 były w nim od początku do końca. Pierwszą z owych postaci była Uriza, obecnie jedna z największych legend Morgany. Co rzadkie, nie osiągnęła swojej popularności poprzez wysoki lvl, ale nieczęsto spotykaną charyzmę i niesamowity talent do przyciągania ludzi. Była niezwykle szanowana przez wiele postaci na całym świecie, albowiem jej szczytnym celem było wyplenieniem z servera wszystkich objawów chamstwa tj. PK,PA oraz różnej maści hakerów i złodziejów. Mimo trzech hacków i jednego zrokowania nie poddawała się i nadal utrzymywała porządek na całym świecie. Dopiero nieszczęśliwa miłość całkowicie ją podłamała i ostatecznie wycofała się z życia publicznego Morgany. Drugą postacią jestem ja, Dari, wierny druh Urizy, a także jej doradca w trudnych sytuacjach, który przez cały czas stał u jej boku. Jak już wcześniej wspomniałem, nasza drużyna trudzi się pokonywaniem wszystkich niegodziwców którzy stąpają po ziemiach danego servera. Otóz mam dla was dobrą wiadomość. Wraz z mym przyjacielem broni Urizą zdecydowaliśmy się przenieść na świat Iridię i wziąć go pod skrzydła sprawiedliwości. Z pewnością zadajecie sobie pytanie "dlaczego my ?" Po pierwsze musieliśmy ukarać Morganę, za tego niegodziwca, który zakpił sobie z uczuć Urizy, więc porzuciliśmy tego plugawy i stracony serwer na zawsze. Po drugie szukaliśmy serwera w miarę zniszczonego przez chamstwo, ale nie na tyle, aby nie można było go uratować, a Iridia wspaniale spełniała owe warunki. Każdego, który chce zobaczyć nasze dokonania odsyłamy na podforum Morgany oraz na stronę www.youtube.com gdzie po wpisaniu w wyszukiwarce Uriza PK team pokażą się nasze spektakularne akcje na jednych z największy niegodziwców tamtych czasów. A więc ?

KU LEPSZEJ IRIDII

Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy.

@Tensz-in
Zaznacz mi tutaj ich lvle, przyznam ci rację. >.<

@topic
już nawet VV go nie rozśmieszy

@Tensz-in
żebyś się tylko nie cisnął na ich filmy, bo są śmieszne. To nie oznacza, że iridię będą uwalniać takim teamem.

MalutkiDrut 21-07-2008 02:49

OMFG ludzie jak patrze na wasze posty typu "daj nick to cie ubije" to dostaje ataku naglej sraczki. Nie dociera do was, ze uriza i dari leja z was pewnie do tej pory. Wiecie jaki to jest fun jebnac debilnego posta a pozniej patrzyc jak sie Yntelidzenty napinaja?xD own3d

Massterralph 21-07-2008 06:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MalutkiDrut (Post 2190830)
OMFG ludzie jak patrze na wasze posty typu "daj nick to cie ubije" to dostaje ataku naglej sraczki. Nie dociera do was, ze uriza i dari leja z was pewnie do tej pory. Wiecie jaki to jest fun jebnac debilnego posta a pozniej patrzyc jak sie Yntelidzenty napinaja?xD own3d

suuuper...

Benisato 21-07-2008 09:07

Uriza to jest jeden wielki pojeb, po chuj wy mu odpisujecie zal, olejcie tego idiote ...

Rabaal 21-07-2008 10:16

HAHAHAHA
HAHAHAHAHAAH
HAHAHAAH
hahaha..
hahahaaa..
i tak mógłbym się śmiać przez cały dzień :cup:

DUPE W TROKI I SPOWROTEM NA MORGANE CZYŚCIĆ SERVER Z POTĘŻNYCH PA (10 lvli) !

Pippah 23-07-2008 12:11

EHHHH
bardzo mnie to cieszy , że następna ekipa bedzie chciala zrobic pozadek na iridii
BEDZIE KOGO ZABIJAC :):):):)
:cup::cup::cup:
:D:D:D:D

-Phoenix- 28-07-2008 09:35

Zastanawiam się tylko od kiedy analfabetę/dysortografa można nazwać charyzmatyczną osobą..

Taphan 28-07-2008 20:44

Pochwalony.

Uriza jestem skromnym człowiekiem . Jako że mój mistrz Liage (chive) chce służyć u twego boku ja także chce być przy tobie , chce udowodnić swe męstwo w walce przeciwko złu które z dnia an dzień staje się coraz mocniejsze.
Mistrzu Uriza składam moją ubogą Rózgę do twoich nóg . Wiedz ze zawsze cie szanowałem. Tak jak wyszkolił mnie mój mistrz Liage abym służył tobie Amen

Uniżony Sługa

Vincento_Vampire 28-07-2008 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taphan (Post 2202873)
Pochwalony.

Uriza jestem skromnym człowiekiem . Jako że mój mistrz Liage (chive) chce służyć u twego boku ja także chce być przy tobie , chce udowodnić swe męstwo w walce przeciwko złu które z dnia an dzień staje się coraz mocniejsze.
Mistrzu Uriza składam moją ubogą Rózgę do twoich nóg . Wiedz ze zawsze cie szanowałem. Tak jak wyszkolił mnie mój mistrz Liage abym służył tobie Amen

Uniżony Sługa

hehe ale fajowy rzarcik :cup::cup::cup:B)

Wasz szczerze,
Shane

~

Meteon! 28-07-2008 22:33

taaaaaaaaaaa spadlem z kszesla !:D:D:D:baby::baby::baby:

Massior 29-07-2008 00:57

<leży_i_turla_się_ze_śmiechu> Przestańcie już prosze :<<<

Thuygioshok 29-07-2008 01:11

filmiki - zalosne

nawet moim uber facc najtem moge was zajebac w knight secie

Taphan 29-07-2008 02:16

http://img146.imageshack.us/img146/1...iageds2.th.jpg

niech ich krew przesiąknie cala tibijska ziemie, by każdy z tibijczykow poznal jaka kara możne spotkać każdego przeciwnika wielkiej i nigdy nie zwyciężonej urizy

Uniżony Sługa.

chive 29-07-2008 02:34

Wszechmocna Urizo!

Potrzebujemy jakiejs wskazowki, jakiegos wiekszego promienia slonca, ktory nam udostepnisz, bysmy wiedzieli ktoredy powinnismy dazyc, ktoredy nasza droga. W takich trudnych chwilach potrzebujemy Twego wsparcia, lecz nie tego itemkowego, lecz rady i opatrznosci (nie Bozej). Ja i moj uczen wymyslilismy nowy szyk bojowy, ktorym pokonamy kazdego PA, PK, BOTTERA i THIEFA. Jestesmy pewni, ze spodoba Ci sie on i nabierzesz do nas wiecej zaufania. Zyjemy nadzieja, ze kiedys staniemy kolo Ciebie razem z darim i powiemy : "Tak jestemy jednoscia.".

Czekajacy z przejeciem na odpowiedz
Liage, Twoj wierny sluga

Patryk_94 29-07-2008 11:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez chive (Post 2203433)
Wszechmocna Urizo!
"wymyslilismy nowy szyk bojowy, ktorym pokonamy kazdego PA, PK, BOTTERA i THIEFA."

"Jestesmy pewni, ze spodoba Ci sie on i nabierzesz do nas wiecej zaufania."

Ta skoro chcecie pokonać każdego PA, PK, Bottera, Thiefa to weźcie wypowiedzcie war gildii Virtue bo to jest największe PA i PK na iridii.

A ja jestem pewien ze mi sie nie spodoba wasz żałosny pomysł

Wracajcie lepiej na tą morgane ratowac ją z PA i PK zabijając 10-30lvle

Akunis 29-07-2008 11:40

Uriza to jakas sekta !!:evul:8o8o:cup::cup::cup:

chive 29-07-2008 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patryk_94 (Post 2203746)
Ta skoro chcecie pokonać każdego PA, PK, Bottera, Thiefa to weźcie wypowiedzcie war gildii Virtue bo to jest największe PA i PK na iridii.

A ja jestem pewien ze mi sie nie spodoba wasz żałosny pomysł

Wracajcie lepiej na tą morgane ratowac ją z PA i PK zabijając 10-30lvle

Mowisz Wy, jakobysmy byli razem, ja i moj uczen oraz mistrz uriza z darim. Wspomnialem o tym, ze czekamy na ta chwile, lecz nie wiemy czy jestesmy godni stanac przy urizie. Dla nas bylby to wielki zaszczyt.

Duda1992 29-07-2008 12:53

Już widzę jak Krejzolek pada od tej Sekty :cup::cup:

Pozdrawiam,
Duda1992

Patryk_94 29-07-2008 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez chive (Post 2203858)
Mowisz Wy, jakobysmy byli razem, ja i moj uczen oraz mistrz uriza z darim. Wspomnialem o tym, ze czekamy na ta chwile, lecz nie wiemy czy jestesmy godni stanac przy urizie. Dla nas bylby to wielki zaszczyt.

Dobra, skoro macie robić tą urize to róbcie.. ale z góry mówię że jeśli planujecie zabić jakiegoś 40+ to chyba rady nie dacie :baby: aczkolwiek bottera/kogoś co ma mało potów/run to dacie rade ubić ale z BARDZO WIELKIM TRUDEM ! I wątpię w to żeby ktoś staną po waszej stronie...

PS. Wątpię w to, żeby jakiś 35~ lvl od was padł, no chyba że bez potów...

Morseton 29-07-2008 14:39

HAHAHAAH gram 5 lat w tibie i nie slyszalem o zadnej urizie ze to by byla jakas swietna gildia. Byc moze jestescie swietna gildia aczkolwiek nie obracam sie w rejonach 20-30 lvl'i zabijajacych 45+ . Sory ale to nie moja liga :/ Gdzie tak pisali w Fakcie ? Zycie na goraco? Zycie Gwiazd? Mozecie byc na tej iridi ale obiecuje wam ze duzo nie zdzialacie byc moze bedziecie lizac dupe virtue huj mnie to boli. Ale jedno jest pewne nie ma miejsca na iridi dla drugiej uber extra power gildi jaka jest bez watpienia bongo team. I powiem wam jedno liczy sie Honor! a nie lizanie dupy od gory do dolu.

Boze czlowiek wrocil z wakacji i juz jakies dzieciaczki mnie w*****aja. Jak to kakej mowi "Mam was w pogardzie"

Smiech na sali .... s*******ajcie wszyscy! :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:23.