![]() |
Cytuj:
Zaznacz mi tutaj ich lvle, przyznam ci rację. >.< @topic już nawet VV go nie rozśmieszy @Tensz-in żebyś się tylko nie cisnął na ich filmy, bo są śmieszne. To nie oznacza, że iridię będą uwalniać takim teamem. |
OMFG ludzie jak patrze na wasze posty typu "daj nick to cie ubije" to dostaje ataku naglej sraczki. Nie dociera do was, ze uriza i dari leja z was pewnie do tej pory. Wiecie jaki to jest fun jebnac debilnego posta a pozniej patrzyc jak sie Yntelidzenty napinaja?xD own3d
|
Cytuj:
|
Uriza to jest jeden wielki pojeb, po chuj wy mu odpisujecie zal, olejcie tego idiote ...
|
HAHAHAHA
HAHAHAHAHAAH HAHAHAAH hahaha.. hahahaaa.. i tak mógłbym się śmiać przez cały dzień :cup: DUPE W TROKI I SPOWROTEM NA MORGANE CZYŚCIĆ SERVER Z POTĘŻNYCH PA (10 lvli) ! |
EHHHH
bardzo mnie to cieszy , że następna ekipa bedzie chciala zrobic pozadek na iridii BEDZIE KOGO ZABIJAC :):):):) :cup::cup::cup: :D:D:D:D |
Zastanawiam się tylko od kiedy analfabetę/dysortografa można nazwać charyzmatyczną osobą..
|
Pochwalony.
Uriza jestem skromnym człowiekiem . Jako że mój mistrz Liage (chive) chce służyć u twego boku ja także chce być przy tobie , chce udowodnić swe męstwo w walce przeciwko złu które z dnia an dzień staje się coraz mocniejsze. Mistrzu Uriza składam moją ubogą Rózgę do twoich nóg . Wiedz ze zawsze cie szanowałem. Tak jak wyszkolił mnie mój mistrz Liage abym służył tobie Amen Uniżony Sługa |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
taaaaaaaaaaa spadlem z kszesla !:D:D:D:baby::baby::baby:
|
<leży_i_turla_się_ze_śmiechu> Przestańcie już prosze :<<<
|
filmiki - zalosne
nawet moim uber facc najtem moge was zajebac w knight secie |
http://img146.imageshack.us/img146/1...iageds2.th.jpg
niech ich krew przesiąknie cala tibijska ziemie, by każdy z tibijczykow poznal jaka kara możne spotkać każdego przeciwnika wielkiej i nigdy nie zwyciężonej urizy Uniżony Sługa. |
Wszechmocna Urizo!
Potrzebujemy jakiejs wskazowki, jakiegos wiekszego promienia slonca, ktory nam udostepnisz, bysmy wiedzieli ktoredy powinnismy dazyc, ktoredy nasza droga. W takich trudnych chwilach potrzebujemy Twego wsparcia, lecz nie tego itemkowego, lecz rady i opatrznosci (nie Bozej). Ja i moj uczen wymyslilismy nowy szyk bojowy, ktorym pokonamy kazdego PA, PK, BOTTERA i THIEFA. Jestesmy pewni, ze spodoba Ci sie on i nabierzesz do nas wiecej zaufania. Zyjemy nadzieja, ze kiedys staniemy kolo Ciebie razem z darim i powiemy : "Tak jestemy jednoscia.". Czekajacy z przejeciem na odpowiedz Liage, Twoj wierny sluga |
Cytuj:
A ja jestem pewien ze mi sie nie spodoba wasz żałosny pomysł Wracajcie lepiej na tą morgane ratowac ją z PA i PK zabijając 10-30lvle |
Uriza to jakas sekta !!:evul:8o8o:cup::cup::cup:
|
Cytuj:
|
Już widzę jak Krejzolek pada od tej Sekty :cup::cup:
Pozdrawiam, Duda1992 |
Cytuj:
PS. Wątpię w to, żeby jakiś 35~ lvl od was padł, no chyba że bez potów... |
HAHAHAAH gram 5 lat w tibie i nie slyszalem o zadnej urizie ze to by byla jakas swietna gildia. Byc moze jestescie swietna gildia aczkolwiek nie obracam sie w rejonach 20-30 lvl'i zabijajacych 45+ . Sory ale to nie moja liga :/ Gdzie tak pisali w Fakcie ? Zycie na goraco? Zycie Gwiazd? Mozecie byc na tej iridi ale obiecuje wam ze duzo nie zdzialacie byc moze bedziecie lizac dupe virtue huj mnie to boli. Ale jedno jest pewne nie ma miejsca na iridi dla drugiej uber extra power gildi jaka jest bez watpienia bongo team. I powiem wam jedno liczy sie Honor! a nie lizanie dupy od gory do dolu.
Boze czlowiek wrocil z wakacji i juz jakies dzieciaczki mnie w*****aja. Jak to kakej mowi "Mam was w pogardzie" Smiech na sali .... s*******ajcie wszyscy! :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:23. |