![]() |
Krynica Morska + plaża + heineken = impreza :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Trzeba było zjadać obiad do końca... |
Zamierzam spędzić wakacje fe francji (3-4 tygodnie), a resztę przed monitorem, hitmanem, tibią i oprócz tego książkami (chodzi mi o dobrą książkę do poczytania a nie naukę:P :))
|
2.07-16.07 obóz na Krecie, 26.07-9.08 z rodzicami we Włoszech, później chyba gdzieś nad polskie morze. pomiędzy wyjazdami siedzę na działce.
przygoda? nie było nic ciekawego. a przynajmniej nic, co by się na to forum nadawało :). |
Ja na początku wakacji chodziłem na baseny jak było ciepło a w ten piątek jade do Niemiec z tatą na 3 tygodnie i zwiedzimy alpy jezioro bodenskie może Francje :D
a co do zamieszkania to mój ojciec ma tam wlasne mieszkanie i internet :) |
Cytuj:
Ja właśnie mały spontan - konferencja na gg i w piątek nad jezioroo na pare dni ;PPPP ojj A Przygoda hmmm .. właśnie jak coś się działo to rano nie pamietalemm :D |
Ja byłem już w stannicy harcerskiej w Gorzewie (ja nie harcerz, tylko taki "obozik") i u braciaka nie daleko 50km od Płocka :D Jadę do Chmielna w sobotę, a co dalej.. zobaczymy :)
|
Trenuje parkueira oraz do grecji jadym :D
|
Po maturze pojechalem na mazury zeglowac przez 10 dni.
Czarter jachtu (tango 780) byl tani, bo po za sezonem ;) Co do przygod, to "troche" sie wiatr wzmogl i musielismy zaparkowac w szuwarach :D |
Kilka dni w Pradze przede mną, ale to jeszcze dość odległa przyszłość.
|
Ja tam sloneczne wakacie spedze w domu i bede gral w tibie :D:D
|
A ja będę się tyrać na siłowni. Ua lepszych wakacji mieć nie mogłem ;)
|
Cytuj:
Dziecko ubrane jak kretyn pod przewodnictwem kretyna ubranego jak dziecko |
Cytuj:
|
Byłem w Grecji i z kumplami kupiliśmy se tanie greckie piwo i schlaliśmy się przed dyskoteką. Przypał w chuj.
|
Cytuj:
|
No ,gratuluję wszystkim mile spędzonych dni czy to w domQ przy komputrze i herbatce czy to na plaży z butelką wody w ręku. ;)
Btw. Prosil bym o nie używanie wulgaryzmów ,bo przecież można zasąpić je wyrazami innymi także ładnymi dla oczu. A jeśli chodzi o komentowanie innych postów to nie obrażajcie innych tylko dla tego ,że np. on w wakacje będzie robił coś innego niż wszyscy. Wszystkim życze mile spędzonych wakacji ,bo przecież mamy jeszcze cały SierpieŃ i wytrwałości na obozach.:cup: |
Jak na razie mam za sobą 16 dni w Niemczech, miałam jechać do Bułgarii, ale zamiast tego wybrałam remont pokoju.
W sierpniu pewnie dzień w dzień będę siedziała na fali (taki basen), przetestuję nową wieżę w wesołym miasteczku, wpadnę zobaczyć nagrania programu Szymona Majewskiego, też w wesołym, i spróbuję wymyślić jakiś scenariusz do filmu na konkurs. Może jeszcze uda mi się załapać do statystowania w komedii, którą będą kręcić również w wesołym ; ) |
Zapraszam ,zapraszam...Śmiało piszcie zwoje przygody wakacyjne :P
:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:01. |