![]() |
Cytuj:
Nick-Anylon ; ) Bardzo ładny fejk ! Czekam na next parta ! |
Sorki zapomnaiłem zmienić. Nie ma wolnych miejsc. Anylon - na PW Michoss sie zgłosił pierwszy :<
@DOWN Jestes tym czarnowłosym, który opiera się o stolik. |
Fake jest świetny tak jak się spodziewałem, a którym kolesiem jestem ja? Bo narazie gadałem z Arashelem (w końcu obydwaj będziemy medykami). Rób dalej, nie przestawaj robić, do niczego nie mogę się przyczepić.
|
fake wyje***** drugi najlepszy jaki widzialem, najlepszy byl zemsta gm dokeina xD rob dalej
|
No trudno:<. zycze pwodzenia w robieniu fejka ;)
|
Mam nadzieje ze w next parcie bede ja^^
@topic Fake fajny....ale mnie niema -.- |
Każdy wystąpił, ale poprostu te osoby akurat mówiły. Każdy gdzieś tam był :)
|
A gdzie są krasnoludki? ;D
|
mam nadzieje ,że w next parcie znajdzie się miejsce i dla mnie.
fake zaczepisty , jeden z najlepszych jakie miałem okazje zobaczyć 10/10. |
Cytuj:
Nikogo narazie więcej nie przyjmuję. Mam już komplet. @Down Dopiero teraz zakumałem xD Jaki ja "Opuźniony". A co chcesz jeszcze krasnoludki? @down again Buashahahaha masz ambicje:P Ale tak nie będzie, chyba, że wydam odcinek specjalny na twoje urodziny jak je będziesz miał :P =I Mam pytanie... Czy mogę dołączyć do grupy Fake pro elo mastah killah extra supah Fakers? |
@Up
No Królewna Śnieżka i krasnoludki ;p Co ty bajek nie czytasz? xD A jak jeszcze nie zrozumiałeś to obejrzyj fejka, zobacz kto to Eth na forum... i na pisz czego sie dowiedziałeś :< @Up Dwarfy Guardy, które zapier*** Majora z siekiery i wykastrują tępym narzędziem, a potem wypiją piwo i sie na niego odleją... xD |
Cytuj:
Cytuj:
P.s. Przepraszam za ten mały offtop ^^ |
Tak więc mam jakąś szansę? Acha - jak ktoś dobry (nie Kardox, ty nie) ma grafiki jakiś paneli sterowania takich kosmicznych to podsyłać do mnie. Wszelka pomoc się przyda.
|
Zajebisty fake ^^ Postarałeś się, rób następną część! xD
Też mi się podobały te teksty tego oficera z Full Metal Jacket ^^ Tylko mam nadzieje, że w fake nie spotka go taki sam los jak w filmie :p |
@Grupa ''Fakerz''
Grupy są totalnie dla n44bz0rów! Kiedyś nie było tych publicznych grup i co? Btw. ludzie w tej grupie to guffno a nie fake'owa Elita :> |
DAJESZ xD ja daje 9.5/10
Nareszcie coś orginalnego :) chce zobaczyć tą bitwe |
... Tylko czemu Vasudanin
dowodzi :(( Ja jestem informatyk.Ja mam duży mózg xD. Fake coraz lepszy :) 9,5/10 Umiesz dodać klimat do treningu podoba mi się narracja kto narratoruje ty?? (Majin Carbon)?.Chyba nie bo on niestrzelał xD. @2x down NIEE PLZ JUŻ ZMIENIŁEM PLZ NO KILL. |
Cytuj:
po 2. Popraw mój nick bo ci odgryzę jajca <odgryza lewe jądro> Tutaj zaliczka. @top Rób dalej, nieźle ci to wychodzi, poza tym, Jestem dowódcą, jupi jaa! Słuchać się mnie zaplute śmierdziele, albo was rodzicielka nie pozna. @edit @2up No, i widzisz, od razu lepiej. @up Cza było to powiedzieć dwie sekundy temu. =[ |
Jedno zastrzeżenie.
Oni nie biegną tylko stoją w miejscu... Zrób ładniejszy wygląd ścian oraz podłogi. Wątpię że w ośrodku szkoleniowym jest piękna, równa, gładka i lśniąca, podłoga, oraz ściany które wyglądają na nowe postawione, otynkowane(?) oraz pomalowane... PS. http://img365.imageshack.us/img365/4771/diabelekpu5.gifMuahahahahahhahahahttp://img365.imageshack.us/img365/4771/diabelekpu5.gif Kloner i Zokar z tym "stritem" do wojska? Muahahhahahaha tylko 1ptk... @shady<3 Cytuj:
Widzisz my jesteśmy "Elita"...(ironia) A ty jesteś zerem... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:21. |