![]() |
@Up:
Jak nie podoba Ci się out, zawsze moge zmienić xD. A kto został przyjęty? |
Ja zostałem przyjęty :)
|
@ up2
Outfit jest spoko właśnie dobrze wpasował mi się w fabułe :p A co do przyjęć to przyjąłem: 1. Archtyp - Arhtyp - członek Bractwa 2. Arashel - Shark - członek Bractwa 3. Absters2345 - Frayen - nie zdradze na razie kim będzie :p 4. SellMuzg - Vergon - dowiecie sie w nastepnej czesci parta 4 kim będzie @ SellMuzg Jednak dam ci innego outa niż tego, którego ci pokaztwałem ale raczej będziesz zadowolony :p NIE PRZYJMUJE WIECEJ ZGŁOSZEŃ! przynajmniej na razie.. Rozpracowuje GIMPa więc może w najstepnej czesci dam troche "efektów".. Bądźcie wyrozumiali ^^ |
Cytuj:
Debil, Gnój, Lump? |
Dawaj fastem tego next parta!!111! xD
CZekam od wczoraj, a fake zajebisty, chociaż ma czasem jakiś błąd. 9/10 xD |
WYSŁAŁEM OUT NA PW:)
Chciałeś masz:) |
@Up
To ty też ma report za obrazę... @Rekrutacja Muahahahhahaha! Dostałem się... Nie dziwię się, w końcu dałem najlepszy outfit... (Nie ma jak wrodzona skromność) @Mikes1 Ufffff... Myślałem że przyjąłeś SellMuzg'a z tym jego "pięknym outfit'em"... |
FAKE SUPAH HIPAH MASTAH:)
8/10 abyś miał motywację. |
Może już wystarczy? Niedługo z tego tematu zrobi się kilku stronicowy bubel, którego nikt nie będzie chciał czytać. Opanujcie się. Od tego macie PW :baby:
|
@ Wszyscy up
A ja mam 16 lat więc plx nie róbice mi tu syfu dzieci ^^ (bez obrazy ;)) @ SellMuzg Uspokuj się plx... Jak nie to szybko cię uśmierce.. W moim Fake ofc :p A co do rekrutacji to: 5. Carbon Lord - Oszpecony - Zobaczycie jaka role odegra :p Przyjąłem go bo o jego postaci gadaliśmy przed tym jak skończyłem przyjmować zgłoszenia. I jeszcze raz proszę.. Kłócić się możecie w innych tematach :p PS: Za jakas godzinke wstawie part 4 (2/2) Edit: Mam jeszcze jakieś 4 obrazki do zrobienia a pogoda za oknem nie daje mi się skupić :p @ down: Jeszcze nie w tym parcie :p Dzieki za wasze edycje :) |
A będzie tam mój Oszpecony w next parcie:)? SZYBCIOREM PRACUJ!
@DOWN MASZ WARNA ZA CHOLERE ŻARCIK |
Cholera! DAwaj tego parta bo sie nie doczekam
|
FORUM coś nie działało wczoraj, więc part się nie pojawił ::(
Dziś się na pewno pojawi. |
Zajebiste :D 9/10, szkoda że tak mało efektów, ale narazie się uczysz xD
More! More! W ostatnim obrazku jest coś takieg zielonego (jak zarzucasz np exiura vita)na drzewie, a pod drzewem jest coś takiego szarego. Co to jest? |
Jak to ktoś powiedział: ,,Nauka to potęgi klucz"
Jak się nauczy, to FAKE będzie olśniewające, teraz jest mniej, ale to i tak dużo. Ten part był wyśmienity, a najlepsze z tą reką, jak Zack'owi odleciała :P Będę niedługo ja :) Dowiecie się kim jestem :D |
Wyjebiste w kosmos, mam nadzieje ze archtypowi w nastepnym parcie odpadnie glowa (zart) 10/10
Szkoda że Towr musiał zginąć |
Fajne... ;) Ta metoda jest super, ja też tak chce!!!:D
|
A kto bedzie ze mna wspolwpracował jak TOWR nie zyje?
|
@ Archtyp
Tak, tam pod drzewem jest cos szarego a nad drzewem sa takie szare gwiadki ( to miało być coś w stylu efektu pojawiania się/znikania) :p A co to jest to dowiecie sie pozniej. @SellMuzg No raczej bedziesz pracowal sam :p Towra własciwie to Wy uśmierciliście :p Było za dużo zgłoszeń do Bractwa wiec musialo sie jakoś zwolnić miejsce :p Widze ze jest duzo wejsc ale malo komentarzy. Do oglądających: Plz komentujcie bo zarówno pochwały jak i nagany mnie motywuja do dalszej pracy.. PS: Mógłby ktoś, kto robił dużo efektów w swoim fake ocenic moje w skali 0-10? Chciałbym wiedzieć ile musze poprawić. Pozdrawiam :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:42. |